SB Real Estate koopt tweede activa in Las Vegas voor $ 73 miljoen

Portola West-Vegas. Afbeelding met dank aan SB Real Estate Partners

SB Real Estate Partners heeft zijn tweede meergezinsgemeenschap in Las Vegas, de 256-eenheid St. Croix, gekocht voor $ 73,1 miljoen, in een off-market transactie. Cushman & Wakefield onderhandelde namens de verkoper, Strata Equity, over de verkoop, terwijl Berkadia een joint venture aanging.

Het bezit wisselde voor het laatst in 2013, toen de verkoper het kocht voor 18,7 miljoen dollar, volgens gegevens van Yardi Matrix. De prijs van onroerend goed is sindsdien bijna verviervoudigd. De nieuwe eigenaar is van plan om $ 4 miljoen te injecteren om het pand te moderniseren, dat zal worden omgedoopt tot Portola West Vegas.

Gebouwd in 1988, biedt de tuinachtige gemeenschap van 21 gebouwen een mix van plattegronden met één en twee slaapkamers, variërend van 730 tot 1.032 vierkante voet, volgens gegevens van Yardi Matrix. Gemeenschappelijke voorzieningen omvatten momenteel twee spa’s, een zwembad, een fitnesscentrum, wasfaciliteiten en 260 parkeerplaatsen. SB Real Estate is van plan om zowel het interieur als het exterieur te verbeteren om het concurrentievermogen van het onroerend goed te vergroten.

Gelegen op 6661 Silverstream Ave., is de gemeenschap bijna 11 kilometer ten westen van het centrum van Las Vegas. MountainView Hospital ligt op minder dan 6,4 km naar het noorden, terwijl Ed Fountain Park op 4,8 km naar het noordoosten ligt. North Las Vegas Airport ligt ongeveer 6,4 km ten noordoosten van de accommodatie. Binnen een straal van anderhalve kilometer vindt u diverse winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Gericht op Las Vegas

Het bedrijf is van plan om de komende 12 maanden nog eens $ 300 miljoen te investeren in de metro van Las Vegas, zei Srijin Bandyopadhyay, oprichter en directeur van SB Real Estate, in een verklaring. De eerste investering van het bedrijf in de markt vond vorige maand plaats met de acquisitie van de 241 Russell Apartments, die werden omgedoopt tot Portola on Russell.

De Las Vegas Cushman & Wakefield Multi-Family Advisory Group bestond uit Taylor Sims, Carl Sims en Brady Cleary. Ondertussen bestond het JV Equity & Structured Capital-team van Berkadia uit Chinmay Bhatt, Noam Franklin en Cody Kirkpatrick.

Leave a Comment