Garden Grove Mall wordt verkocht voor $ 34 miljoen – Orange County Register

Volgens NAI Capital Commercial is een winkelcentrum in Garden Grove verkocht voor 33,5 miljoen dollar.

Het centrum bevindt zich op 10870 W Katella Ave. werd door Red Mountain Group verkocht aan Katella Star Plaza.

Katella Gateway werd voltooid in 1979 en werd in 2017 gerenoveerd. Het volledig verhuurde winkelcentrum is verankerd door UEI College en omvat ook Gold’s Gym, Jugos Acapulco, Octapharma Plasma, Boulder Express Laundromat, T-Mobile en Wholesale Nutrition Center.

Sheri Messerlian, van de Retail Services Group van NAI Capital Commercial in Torrance, vertegenwoordigde de koper. De Red Mountain-groep werd vertegenwoordigd door John Read van CBRE.

Volgens Hanley Investment Group Real Estate Advisors is een eigendom van Starbucks in La Palma verkocht voor 2,75 miljoen dollar. (Met dank aan Hanley Investment Group)

Het SBX-eigendom van La Palma wordt verkocht voor $ 2,8 miljoen

Volgens Hanley Investment Group Real Estate Advisors is een eigendom van Starbucks in La Palma verkocht voor 2,75 miljoen dollar.

Hanley’s team van Bill Asher, Jeremy McChesney en Jeff Lefko vertegenwoordigde de verkoper, The Festival Cos. van Los Angeles, onder een triple net landlease van 20 jaar voor de nieuwe drive-thru-only Starbucks. De koper, geïdentificeerd als een in Brea gevestigde investeerder, werd vertegenwoordigd door Mike Yim bij Team Spirit Realty in Buena Park.

De deal op La Palma was een van de vijf Starbucks-vestigingen die het Hanley-team de afgelopen weken vertegenwoordigde. De makelaardij verwerkte vergelijkbare verkopen van in totaal $ 18,35 miljoen gecombineerd met Redondo Beach, El Cajon, Rosamond en Modesto.

Stos Partners bij Encinitas kocht een productie-eigendom van 71.616 vierkante meter in het Irvine-winkelcomplex en grenzend aan Tustin Legacy van een niet-geïdentificeerde verkoper voor 19,2 miljoen dollar. Microvention, een bedrijf in medische hulpmiddelen en de huidige huurder, zal het Tustin-gebouw aan Valencia Avenue 1311 aan het einde van de huurperiode in maart verlaten, aldus Stos. (Met dank aan Stos Partners)

Tustin-productiegebouw wordt verkocht voor $ 19,2 miljoen

Stos Partners bij Encinitas kocht een productie-eigendom van 71.616 vierkante meter in het Irvine-winkelcomplex en grenzend aan Tustin Legacy van een niet-geïdentificeerde verkoper voor 19,2 miljoen dollar.

Microvention, een bedrijf in medische hulpmiddelen en de huidige huurder, zal het Tustin-gebouw aan Valencia Avenue 1311 aan het einde van de huurperiode in maart verlaten, aldus Stos. Het hoofdkantoor van het biotechnologiebedrijf bevindt zich in Aliso Viejo.

“De life sciences en gespecialiseerde R&D-sectoren worden zelden beïnvloed door marktschommelingen, omdat er altijd behoefte is aan deze diensten”, zegt CJ Stos, directeur van Stos Partners, in een verklaring. “Zodra de huidige huurder is vrijgekomen, zijn we van plan het gebouw te verhuren aan een gespecialiseerde fabrikant die zal profiteren van de solide locatie en hightech kenmerken van het pand, waardoor het actief wordt gepositioneerd voor een stabiele cashflow en potentieel voor een stijging te midden van de vakantiecrisis over de komende jaren. . “

Michael Hartel, Nick Velasquez en Grant Clancy of Colliers International vertegenwoordigden de verkoper en Stos Partners bij de transactie.

Newmark regelde de verkoop van Sky Park, een 81.551 vierkante meter grote kantoorcampus en drie gebouwen in Irvine. Verkoopvoorwaarden werden niet verstrekt door Newmark. (Met dank aan Newmark)

Koll Co. verkoopt Sky Park in Irvine

Newmark regelde de verkoop van Sky Park, een 81.551 vierkante meter grote kantoorcampus en drie gebouwen in Irvine.

Verkoopvoorwaarden werden niet verstrekt door Newmark.

Kevin Shannon, Paul Jones, Sean Fulp, Brandon White vertegenwoordigden de verkoper, The Koll Co. De koper werd niet geïdentificeerd.

Nieuw huis bereidt herenhuizen in Ontario voor

New Home Co., gevestigd in Irvine, is begonnen met de bouw van 72 herenhuizen in Ontario die ongeveer $ 500.000 zullen kosten.

Volgens New Home zijn de eerste sluitingen en verhuizingen naar Nuvo Piemonte voorlopig gepland voor maart 2022.

De huizenbouwer zei dat 16 van de eenheden al zijn verkocht. Prijzen voor huizen met drie verdiepingen beginnen bij $ 506.924 en zijn inclusief 2.202 vierkante meter woonoppervlak, maximaal vijf slaapkamers en drie en een half bad. De bouwer zei dat toegankelijke woonruimte met een aparte ingang beschikbaar zou zijn in plannen 3 en 4.

De gemeenschap, die uit 10 gebouwen zal bestaan, bevindt zich naast de Piemonte in Ontario Center, een winkelcentrum dat verankerd is in Target.

De lijst met interesses is te vinden op NUVOpiemonte.com.

De Bascom Group in Irvine kocht Tranquility Lakeside, een appartementencomplex met 212 eenheden in de stad Pearland, Texas. De voorwaarden zijn niet bekendgemaakt door het bedrijf. (Met dank aan de Bascom Group)

Bascom tekent 38e deal met Texas

De Bascom Group in Irvine kocht twee andere appartementencomplexen in Texas met in totaal 602 eenheden.

De beleggingsonderneming heeft de voorwaarden van de aankoop van twee panden niet bekendgemaakt.

Spencer Park Row heeft 390 eenheden en is gelegen nabij Katy in West Houston. Tranquility Lakeside heeft 212 eenheden en is gelegen in de stad Pearland.

De transacties markeerden de 38e meergezinstransactie die in Texas voor Bascom werd voltooid.

“We hebben dit jaar meer dan $ 16 miljard aan deals voor meerdere gezinnen gedaan in Texas, dus het is geweldig om er nog een paar te sluiten”, zegt James D’Argenio, senior director van Bascom.

Clint Duncan en Matt Phillips van CBRE vertegenwoordigden de niet-geïdentificeerde verkoper bij de transactie.

In een andere deal met Bascom kocht het bedrijf een appartementencomplex met 200 eenheden in Las Vegas voor $ 40,5 miljoen of $ 202.500 per eenheid. (Met dank aan de Bascom Group)

Vegas-appartementen verkocht aan Bascom voor $ 40,5 miljoen

In een andere deal met Bascom kocht het bedrijf een appartementencomplex met 200 eenheden in Las Vegas voor $ 40,5 miljoen of $ 202.500 per eenheid.

De deal werd intern beheerd door Scott McClave en Tom Gilfillan, en de financiering met ACRE Credit werd geregeld door Annie Rice en Jamie Kline met JLL Capital Markets.

Sun Chase werd voltooid in 1985 en beschikt over appartementen in tuinstijl met één of twee slaapkamers. Faciliteiten omvatten een fitnesscentrum, een clubhuis voor de bewoners, een zwembad en een barbecue, evenals een putting green.

Bascom a déclaré qu’il mettra à jour le centre de remise en forme, le club-house et les zones de la piscine tout en réaffectant le putting green à un parc avec une structure de jeu ombragée, une station de barbecue et des aires de rust.

Hootan Hamedani, CEO en oprichter van Hootan & Associates Design Studio in Laguna Beach, zei dat zijn interieurontwerpbedrijf in 2022 cryptocurrency als betaalmethode zal accepteren. (Met dank aan Hootan & Associates)

Ontwerpbureau accepteert cryptocurrency

Hootan & Associates Design Studio, een interieurontwerpbureau uit Laguna Beach, accepteert cryptocurrency als betaalmiddel voor het komende jaar. Het bedrijf heeft gezegd dat het Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash zal accepteren via zijn website.

“We moeten ons concentreren op de toekomst van architectuur en design, aangezien de stijl van elk ontwerp door technologie zal veranderen en aannemen”, zegt Hootan Hamedani, CEO en oprichter van het bedrijf.

Jill Cole, specialist op het gebied van onderwijs en gemeenschapsrelaties voor de Orange County Fire Authority, accepteert schoolspeelgoed via Villa Real Estate van Jon Flagg, een makelaarspartner. (Met dank aan Villa Real Estate)

Goed werk

Medewerkers van Villa Real Estate in Newport Beach werkten samen met de Orange County Fire Authority om deze vakantieperiode een Spark of Love-vakantiespeelgoedrit te organiseren voor gezinnen in nood.

Het team werd op 20 december opgehaald en kon een busje vol speelgoed en cadeaus voor kinderen van zuigelingen tot 18 jaar vullen. De geschenken zullen worden uitgedeeld aan non-profitorganisaties in heel Orange County.

Vastgoedtransacties, huurcontracten en nieuwe projecten, aanwervingen in de sector, nieuwe bedrijven en aankomende evenementen zijn samengesteld uit persberichten van redacteur Karen Levin. E-mail items en hoge resolutie foto’s naar Business Editor Samantha Gowen op sgowen@scng.com. Houd rekening met minimaal een week voor publicatie. Alle elementen zijn onderhevig aan verandering voor duidelijkheid en lengte.

Leave a Comment