Deze makelaar plakte het op haar baas met virale bekendheid

Succes is de beste wraak.

Makelaar Emily McAllister, 25, ging viraal in een Tiktok-video en hield het bij een voormalige baas die het een mislukking noemde.

McAllister verzamelde bijna 6 miljoen views terwijl ze haar reis van het afgelopen jaar documenteerde naar een doel van $ 11,15 miljoen aan verkopen.

“Als ik die eerste baas mij had laten pakken, was ik waarschijnlijk niet bij het bedrijf gebleven”, vertelde McAllister aan The Post.

Maar ze bleef bij haar – en haar vele nieuwe sociale media-fans namen er nota van.

“In januari deelde ik mijn doel om $ 11.150.000 aan onroerend goed (ongeveer 67 huizen) voor het jaar te verkopen”, legde ze uit in de video die op 20 november werd gepost. “En 80.000 van jullie zijn nu geïnvesteerd in deze reis, met nog vijf weken te gaan.”

“En raad eens, ik zit maar op $ 554.000 (2 huizen)”, voegde McAllister eraan toe.

Afkomstig uit Greenville, North Carolina, waar ze is geboren en getogen, kreeg de video van McAllister al snel 220.000 nieuwe abonnees, en trok zelfs de aandacht van de onroerendgoedkoningin, Barbara Corcoran, die commentaar gaf op de video. : “indrukwekkend.”

Toen ze het onderscheid van Corcoran opmerkte, “schrok ze een beetje”.

“Vanaf daar bleef ik op Refresh, Refresh, Refresh drukken en het werd helemaal gek van betrokkenheid. Nadat ze deze opmerking had achtergelaten, duwde het haar naar de top.

“Het was gewoon gek hoe internet werkt… dat iemand zoals ik – mijn kleine oude man – die uit een kleine stad komt, een heel klein gebied, op Tiktok op onroerend goed heeft gepost, erin slaagde op haar feed te verschijnen, toen was ik [engaging] genoeg voor haar om een ​​reactie achter te laten. Het is gewoon wild, hoe het werkt.

Emily McAllister verkocht dit jaar bijna $ 10 miljoen aan onroerend goed, wat haar omzet van het voorgaande jaar overtrof.
@ realtoremilymcallister / Instagram

McAllister kwam op 20-jarige leeftijd in de industrie en had een moeilijke start. Ze behaalde haar vastgoedvergunning en trad toe tot haar eerste makelaardij. Maar na een paar weken bij het bedrijf werd ze ontslagen.

“Na ongeveer zes weken daar te zijn geweest, trok mijn baas me naar zijn kantoor en zei: ‘Je moet een andere carrière zoeken, want het is niet voor jou, je hebt het niet, je haalt het niet, jij ik don hebben niet wat nodig is om op dit gebied succesvol te zijn.’ ”

Tegenwoordig behoort McAllister tot de top 20% van makelaars in de regio, wat het belang benadrukt van het vinden van de juiste makelaar die de tijd neemt om u op te leiden. Ze verkocht dit jaar ook $ 9,8 miljoen aan onroerend goed, wat aanzienlijk is voor het gebied van Pitt County. En als klap op de vuurpijl heeft ze geïnvesteerd in twee vastgoedobjecten. Het eerste huis dat ze kocht was in 2019, toen ze net 23 jaar oud was.

Een van Emily McAllisters klanten, Danielle en David, kopen hun huis.
De klanten van Emily McAllister, Danielle en David vieren de aankoop van hun huis.
@ realtoremilymcallister / Instagram

Terwijl McAllister vastgoeddeals in behandeling heeft die haar naar haar doel van $ 11,15 miljoen zouden duwen, gaf ze aan The Post toe dat de huidige deals pas na de jaarwisseling worden afgerond.

“Ik denk dat het net zo belangrijk is om iedereen te laten weten dat ik dit doel niet heb bereikt, als om iedereen te laten weten dat ik het doel heb bereikt”, aldus McAllister.

De trackingtabel gemaakt door Emily McCallister om de huizen te tellen die ze in 2021 heeft verkocht.
De trackingtabel gemaakt door Emily McAllister om de huizen te tellen die ze in 2021 heeft verkocht.
TIC Tac

“Soms gaat het leven voorbij en zijn er dingen waar we geen controle over hebben. Uiteindelijk heb ik dit jaar nog veel meer zaken gedaan dan het jaar ervoor en daar valt iets over te zeggen, en volgend jaar ga ik het weer proberen.

“Ik probeer echt niet alleen de goede kanten van het bedrijf te verheerlijken”, voegde ze eraan toe. “Ik probeer het allemaal te laten zien, en ik denk dat mensen het leuk vinden.”

Leave a Comment