5 tips om uw vastgoedbedrijf te laten groeien | Denk aan onroerend goed

Een van de meest aantrekkelijke dingen van de vastgoedsector is dat er geen grenzen zijn aan uw prestaties of winstpotentieel, aangezien er altijd klanten zullen zijn die uw diensten echt nodig hebben. Of u nu een woning moet kopen of verkopen, er komen nieuwe mensen naar het gebied, of misschien wilt u uw marktgebied uitbreiden om meer mensen te helpen; uw inkomenspotentieel is onbeperkt.

Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om uw bedrijf actief te laten groeien, waaronder het bereiken van nieuwe klanten en het verhogen van de verkoop.

1. Maak netwerken nuttiger

U hebt een gerichte methode nodig om mensen op netwerkevenementen te lokaliseren om uw onroerendgoedbedrijf te laten groeien. Wanneer u een evenement bijwoont, is het uw doel om in contact te komen met de mensen die u het meest kunnen helpen, of u nu advies nodig heeft of financiële hulp nodig heeft.

Probeer drie doelen in gedachten te hebben voor de volgende vergadering die u bijwoont, en houd ze in gedachten wanneer u met iemand spreekt. Aarzel niet om hulp te vragen aan iemand die je kan helpen een of meer van je doelen te bereiken.

2. Verbeter uw tijdmanagementvaardigheden

Het is moeilijk om een ​​bedrijf te starten als je constant dingen van je takenlijst probeert af te strepen. In plaats van je te concentreren op wat je naar het volgende niveau kan brengen, krijg je een constant drukke baan.

Gebruik een gebruiksvriendelijke softwaretoepassing voor tijdbeheer om uw dag, week of maand te organiseren. Vergeet niet om elke dag tijd vrij te maken voor “afleiding”. Als er bijvoorbeeld een onverwacht telefoontje binnenkomt, helpt de tool je eraan te herinneren dat je maar 10 minuten hebt om hem af te sluiten en weer aan het werk te gaan.

3. Stuur e-mails naar uw prospects

Als u momenteel een CRM-systeem gebruikt om uw prospects te volgen, is dit het moment om contact met hen op te nemen, vooral degenen die niet ongeduldig zijn of op het hek staan. Deze e-mails zijn een kans voor u om uw expertise in het veld of in onroerend goed in het bijzonder te demonstreren.

Geef een CTA (call-to-action) op in elke e-mail die u verzendt, zelfs als u een blogpost bezoekt, een korting deelt of een beveiligd item downloadt. Elke e-mail moet een doel hebben en uw CTA helpt u om dat doel te bereiken.

Er zijn verschillende leiderschaps- en netwerkcursussen die u kunnen helpen deze tools te leren.

4. Negeer sociale media niet

Het beheren en nuttig maken van sociale media kan een moeilijke zaak lijken, maar met 2,8 miljard gebruikers is het onmogelijk om er omheen te draaien. Als u uw bedrijf wilt laten groeien, moet u actief zijn op ten minste één socialemediaplatform, waar u advertenties kunt weergeven, inhoud kunt verspreiden en leads kunt genereren.

Als je nog geen lid bent van sociale media, begin dan met Facebook, dat veel verkeer heeft. U kunt het maximale uit dit platform halen met de vele advertentiemogelijkheden die beschikbaar zijn.

5. Referenties

Het is algemeen bekend dat verwijzingen en mond-tot-mondreclame 75% van de activiteiten van een makelaar uitmaken. Richt u op aanbevelingen van bestaande en eerdere klanten om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Er zijn verschillende manieren waarop u de groei van uw bedrijf in eigen hand kunt nemen en u kunt laten opvallen. Probeer deze ideeën om erachter te komen welke het beste voor u werken.

Leave a Comment