Nieuwe wet bestrijdt discriminatie op het gebied van huisvesting in New York City door onderwijs voor vastgoedprofessionals te verbeteren

Gouverneur Kathy Hochul ondertekent pakket huisvestingsdiscriminatiewetten op Long Island en de staat New York

Het wetsvoorstel van senator Anna M. Kaplan stelt een anti-biastraining voor vastgoedprofessionals op om het soort discriminerend gedrag aan te pakken dat is ontdekt door de “Long Island Divided”-enquêtereeks van Newsday

Klik hier om de HD-video en foto’s in volledige resolutie te downloaden van senator Kaplan die spreekt over het wetsvoorstel van de Senaatskamer. OOK: Klik hier om de video te downloaden van het gesprek tussen senator Kaplan en vastgoedprofessionals over impliciete vooroordelen tijdens hoorzittingen over discriminatie in huisvesting

CARLE PLACE, NY (21 december 2021) – Vandaag, Gouverneur Kathy Hochul ondertekende een geheel van discriminatiewetten op het gebied van huisvesting op Long Island en de staat New York, met inbegrip van wetgeving door: Senator Anna M. Kaplan (D-North Hills) vereisen dat makelaars en verkopers in onroerend goed een Impliciete Bias-training volgen als onderdeel van hun licentieverlengingsproces. De wetgeving is ontwikkeld na de publicatie van Newsday’s “Long Island Divided”-onderzoek en openbare hoorzittingen over discriminatie op het gebied van huisvesting, gehouden door de Senaat van de staat, die bewijs vond van wijdverbreide discriminatie van huizenkopers uit minderheidsgroepen op Long Island.

“Te lang was de droom om een ​​huis te bezitten voor te veel New Yorkers ongrijpbaar vanwege discriminatie en onverdraagzaamheid,” zei Gouverneur Hochul. “Toen onverschrokken onderzoeksjournalisten discriminatie op het gebied van huisvesting in New York City aan het licht brachten, hebben we actie ondernomen om een ​​einde te maken aan deze onaanvaardbare praktijk. Ik ben er trots op krachtige nieuwe wetten te ondertekenen die de toegang tot eerlijke huisvesting uitbreiden en meer New Yorkers in staat stellen de Amerikaanse droom van het bezitten van hun huis te realiseren. “

Senator Anna M. Kaplan zei Newsday’s “Long Island Divided” enquêtereeks maakte duidelijk dat we een probleem hebben op Long Island met de ongelijke behandeling van huizenkopers uit minderheidsgroepen, en een betere opleiding van vastgoedprofessionals moet een deel van de oplossing zijn. Door vastgoedverkopers te trainen om hun eigen impliciete vooroordelen te begrijpen en hen te helpen deze te overwinnen, kunnen we ervoor zorgen dat de Amerikaanse droom van eigenwoningbezit wordt beschermd voor alle gezinnen op Long Island. Ik ben dankbaar voor de rol van Newsday bij het documenteren van de omvang van het probleem waarmee onze gemeenschap wordt geconfronteerd, en ik ben dankbaar voor het leiderschap van gouverneur Kathy Hochul om alle families in New York een kans te bieden.

Na urenlange getuigenissen van vastgoedprofessionals in hoorzittingen van de Senaat van de staat, waaronder enkele die waren gedagvaard, werd het duidelijk dat veel van de mensen die waren berecht zich discriminerend gedrag vertoonden, niet op de hoogte waren van de negatieve impact die hun acties hadden op minderheden huizenkopers, wat een onopgelost probleem met impliciete vooroordelen aantoont.

de wetgeving van senator Kaplan die de kwestie van impliciete vooringenomenheid aanpakt, S.538B, zal zijn:

  • Eis dat alle makelaars en verkopers in onroerend goed om de twee jaar ten minste twee uur training krijgen over bewustzijn en begrip van impliciete vooroordelen als onderdeel van hun licentieverlengingsproces.
  • Meer achtergrond en video van de hoorzittingen over dit onderwerp beschikbaar Hier

In november 2019 bracht Newsday een onderzoeksrapport uit dat aantoont dat zwarte huizenkopers werden gediscrimineerd. Uit hun rapport bleek dat makelaars in onroerend goed gemiddeld 50% meer aanbiedingen gaven dan hun zwarte tegenhangers – 39 versus 26.

De nieuwe wet treedt over 180 dagen in werking.

Leave a Comment