Heeft Ares Commercial Real Estate (ACRE) dit jaar beter gepresteerd dan andere financiële aandelen?

IBeleggers die geïnteresseerd zijn in financiële aandelen moeten altijd op zoek gaan naar de best presterende bedrijven in de groep. Is Ares Commercial Real Estate (ACRE) momenteel een van deze acties? Door te kijken hoe het aandeel sinds het begin van het jaar heeft gepresteerd ten opzichte van zijn financiële tegenhangers, kunnen we deze vraag misschien beantwoorden.

Ares Commercial Real Estate is een van de 902 bedrijven in de Finance-groep. De Finance-groep staat momenteel op de tweede plaats in de sectorranglijst van Zacks. De Zacks Industry Rankings omvatten 16 verschillende groepen en zijn gerangschikt van beste tot slechtste in termen van de gemiddelde Zacks-ranglijst van individuele bedrijven binnen elk van die bedrijfstakken.

Zacks Rank legt de nadruk op winstramingen en schattingsherzieningen om aandelen te vinden met betere winstvooruitzichten. Dit systeem kent een lange geschiedenis van succes, en deze aandelen liggen meestal op schema om de markt in de komende één tot drie maanden te verslaan. Ares Commercial Real Estate heeft momenteel een Zacks-ranglijst van # 2 (Kopen).

In de afgelopen 90 dagen is de consensusschatting van Zacks voor de jaarlijkse inkomsten van ACRE met 5,8% gestegen. Dit is een teken van een verbeterend sentiment onder analisten en een positieve trend in de winstvooruitzichten.

Op basis van de meest recente beschikbare gegevens is ACRE dit jaar tot nu toe ongeveer 21,6% gestegen. Ondertussen boekte de financiële sector sinds het begin van het jaar een gemiddeld rendement van 20,6%. Hieruit blijkt dat Ares Commercial Real Estate dit jaar tot dusver beter presteert dan zijn concurrenten.

Een ander financieel aandeel dat dit jaar tot nu toe beter heeft gepresteerd dan de sector, is KKR & Co. Inc. (KKR). Het aandeel is tot nu toe 78,2% opgelopen.

In het geval van KKR & Co. Inc. is de consensusraming van de winst per aandeel voor het lopende jaar in de afgelopen drie maanden met 13,9% gestegen. Het aandeel heeft momenteel een Zacks Rank # 1 (sterke koop).

Om het verder uit te splitsen, Ares Commercial Real Estate behoort tot de REIT’s en Equity Trusts-sector, een groep die 35 individuele bedrijven omvat en momenteel op de 92e plaats staat in de Zacks Industry-ranglijst. Gemiddeld zijn de aandelen in deze groep dit jaar 15,4% gestegen, wat betekent dat ACRE sinds het begin van het jaar beter presteert op het gebied van rendement.

KKR & Co. Inc. maakt echter deel uit van de sector Financieel – Beleggingsbeheer. Momenteel staat deze 44-aandelenindustrie op nummer 46. De sector is dit jaar tot nu toe met +16,2% gegroeid.

Beleggers die geïnteresseerd zijn in financiële aandelen, moeten Ares Commercial Real Estate en KKR & Co. Inc. blijven volgen. Deze aandelen zullen hun sterke prestatie voortzetten.

Breakout Biotech-aandelen met driecijferig winstpotentieel

De biotech-industrie zal naar verwachting in 2028 meer dan $ 2,4 biljoen bedragen, aangezien wetenschappers behandelingen voor duizenden ziekten ontwikkelen. Ze vinden ook manieren om het menselijk genoom aan te passen om letterlijk onze kwetsbaarheid voor deze ziekten uit te wissen.

Zacks heeft zojuist Century of Biology uitgebracht: 7 biotech-aandelen om nu te kopen om beleggers te helpen profiteren van 7 aandelen die klaar zijn om beter te presteren. Aanbevelingen uit eerdere edities van dit rapport leverden winsten op van +205%, +258% en +477%. De acties in dit rapport zouden nog beter kunnen presteren.

Bekijk nu deze 7 revolutionaire acties >>

Klik om dit gratis rapport te krijgen

Ares Commercial Real Estate Corporation (ACRE): gratis inventarisanalyserapport

KKR & Co. Inc. (KKR): gratis voorraadanalyserapport

Om dit artikel op Zacks.com te lezen, klik hier.

Zacks beleggingsonderzoek

De standpunten en meningen die hierin worden uitgedrukt, zijn de meningen en meningen van de auteur en komen niet noodzakelijk overeen met die van Nasdaq, Inc.

Leave a Comment