De Real Estate Convention is terug

NRIA noemt Triple Play “succes”, volgens deelnemers die persoonlijke relaties waarderen

SECAUCUS, NJ / ACCESSWIRE / 21 december 2021 / National Realty Investment Advisors (NRIA), een vastgoedbeleggingsonderneming en ontwikkelaar van luxe onroerend goed, zegt dat de Realtors Triple Play Show and Convention dit jaar een ‘succes’ was voor het NRIA-team.

“Het was alsof de kinderen eindelijk naar buiten konden om te spelen nadat ze een lange tijd binnen hadden gezeten”, zegt Ivel Turner, senior vice-president investor relations voor het in Secaucus gevestigde NRIA, in New Jersey.

De Triple Play, die van 6 tot 9 december in Atlantic City werd gehouden, was een soort comeback voor dit evenement dat in een typisch jaar duizenden vastgoedprofessionals uit de hele Verenigde Staten aantrekt.

COVID beëindigde vorig jaar Triple Play en beëindigde de meeste handelsovereenkomsten in de Verenigde Staten en de rest van de wereld.

En hoewel gezondheidsproblemen met betrekking tot het coronavirus en zijn varianten aanhouden, was het overweldigende sentiment van deelnemers aan de Triple Play van dit jaar, volgens Turner van NRIA: “Het is geweldig om terug te zijn.”

“Je kunt dit soort persoonlijke communicatie gewoon niet vervangen”, zegt Stephanie Cortese, senior uitwisselingscoördinator voor NRIA. “Er was daar een goede energie die iedereen kon voelen. Het was een menselijke interactie van aangezicht tot aangezicht.”

Triple Play was een kans, zei ze, voor makelaars om met echte mensen te praten die niet achter een telefoon of computerscherm zitten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van onroerend goed te ontdekken.

Voor Cortese en Turner van NRIA was de Triple Play hun tijd om waardevolle persoonlijke relaties op te bouwen, zeiden ze. Terwijl ze de gebeurtenis beschreef, sprak Turner vol ontzag over het geroezemoes rond Cortese toen ze de makelaars ontmoette die de NRIA-tafel naderden.

“Stephanie was een dynamo”, zei hij. “Ze was onvermoeibaar. Het was geweldig om te zien. Je kon de ogen van mensen zien glimmen toen ze dat ‘gloeilampmoment’ hadden toen ze de NRIA-kans aan hen beschreef.”

Die kans, legde Ivel uit, is de NRIA Payout Exchange, waarmee vastgoedbeleggers de vermogenswinstbelasting op hun investeringen kunnen uitstellen.

Door hun winst te herinvesteren in NRIA, zei Turner dat ze de vermogenswinstbelasting uitstellen en extra winst maken op hun nieuwe investering.

“Je ontzegt het overheidsgeld niet”, zei hij, “je stelt het uit. De klant kan er ook voor kiezen om een ​​deel van het geld dat hij verdient op te nemen.”

Tijdens de driedaagse Triple Play-conventie toonden makelaars van top tot teen aan de oostkust interesse in de strategie van NRIA en wilden ze graag meer horen, zei Turner.

Cortese legde uit dat NRIA de fondsen van veel investeerders bundelt om onroerend goed te bouwen of te kopen en te renoveren. De NRIA verkoopt deze panden vervolgens met winst voor hun investeerders. Dit maakt het een ideale investeringsmogelijkheid voor onroerend goed voor diegenen die niet de verantwoordelijkheden van direct eigendom op zich willen nemen, zei Turner.

“Ze krijgen onmiddellijk maandelijks inkomen op jaarbasis zonder het gedoe en de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met het zijn van een vastgoedbeheerder of het kopen en bouwen van onroerend goed”, legde hij uit. “NRIA doet het voor hen.”

En hoe komt dit alles ten goede aan makelaars die hun klanten doorverwijzen naar NRIA?

Turner legde uit dat makelaars worden beloond met administratiekosten voor elke klant die zich aanmeldt bij NRIA. Een win-win voor de makelaar, de opdrachtgever en de NRIA.

“De conventie is een geweldige voedingsbodem voor zakendoen”, zei Turner. “Elke agent gaat iets verkopen dat een meerwaarde zal opleveren. Dit is waar hij kan zeggen: “Hé, laat me je laten zien hoe je geld kunt verdienen met het geld dat je aan belasting zou betalen. “”

Al met al was de Triple Play een perfecte ruimte om nieuwe vastgoedkansen op de markt te brengen, aldus Turner en Cortese.

“Triple Play komt uit de COVID-lockdowns en heeft dit jaar een goed resultaat gehad voor alle betrokkenen”, zei Cortese. “De energie was fantastisch. Het was non-stop.”

“We waren allemaal verheugd om weer persoonlijk verbonden te zijn”, voegde ze eraan toe. “Ik heb nu al zin in volgend jaar.”

Over NRIA

Met een geschiedenis van meer dan tien jaar in het leveren van constructies van de hoogste kwaliteit, heeft NRIA, met het hoofdkantoor in Secaucus, New Jersey, zijn reputatie verdiend als een van de belangrijkste vastgoedontwikkelaars van het land.

Ga voor meer informatie over de NRIA naar: www.nria.net.

Contactgegevens:
Dawn Ouellette Nixon
ReputatiePR
212-736-0800
cam@reputepr.com
https://www.reputepr.com/

DE BRON: Reputatie RP

Zie de bronversie op accesswire.com:
https://www.accesswire.com/679040/TRIPLE-PLAY-2021-The-Real-Estate-Convention-Stages-a-Comeback

Leave a Comment