Vastgoedexpert deelt branchekennis om werkgevers en verhuurders gerust te stellen deze feestdagen

Terwijl de feestdagen beginnen, biedt vastgoedexpert Andrew Leavitt, CEO van Pay It Forward (PIF) Lending, zijn branchekennis aan aan lokale werkgevers, potentiële kopers en huiseigenaren die getroffen zijn door het verstrijken van de verdraagzaamheid. .

Pay It Forward (PIF) Loan Team

Leavitt herinnert werkgevers eraan dat ze door de overheid kunnen worden vergoed om hun werknemers tijdens de pandemie te behouden via het Employee Retention Credit (ERC), een belastingvermindering die wordt aangeboden tot $ 7.000 per kwartaal voor elke werknemer die ten minste $ 40.000 per jaar verdient.

“Het enige voorbehoud is dat je geen geld terug kunt krijgen als je gedurende deze tijd het Paycheck Protection Program (P3) of de SBA-leningen hebt ontvangen”, zei hij.

Voor kwartalen waar de werkgever PPP / SBA-leningen ontving, kan hij de werknemer niet voor ERC claimen, maar hij kan kwartalen aanvragen waar hij niet op PPP / SBA was, tot een maximum van 26.000 $ per werknemer.

“Kijk naar elk worstelend klein bedrijf, je hebt 10 werknemers”, zei hij. “Tien keer $ 26.000 is $ 260.000 … Het maakt me opgewonden omdat het de ontslagen zal stoppen, in ieder geval voor de vakantie.”

Leavitt zei dat werkgevers onder leiding van een bedrijf van een professionele werkgeversorganisatie (PEO) contact met hen moeten opnemen omdat ze waarschijnlijk al iets hebben geregeld. Neem anders contact op met uw CPA.

Er is deze vakantieperiode ook hulp voor huiseigenaren die hulp zoeken bij het behouden van hun huis nadat het CARES-plan voor verdraagzaamheid van de wet afloopt. Leavitt zei dat ze moesten weten dat er verschillende opties beschikbaar zijn, waaronder het wijzigen van leningen.

“Nu we het einde van 18 maanden naderen, weet dan dat je niet zonder hoeft”, zei hij. “Een wijziging van de lening zal uw lening herstructureren en uw betaling verlagen tot wat u zich nu kunt veroorloven als uw inkomen is gedaald, en ervoor zorgen dat u uw huis helemaal niet kwijtraakt tijdens deze feestdagen.”

Ten slotte biedt Leavitt voor potentiële huizenkopers ook wat advies, inclusief een overzicht van het proces waarmee hypotheekmakelaars worden betaald versus hypotheekbankiers – en waarom het eerste vaak een betere optie is.

“De hypotheekmakelaar heeft toegang tot meerdere geldschieters, dus als je niet in aanmerking komt in de traditionele vierkante doos, is dat prima – we hebben waarschijnlijk een optie voor je als de hypotheekbankier zegt: ‘lening geweigerd’, zei Leavitt.

PIF Lending is gevestigd op 4155 S. Buffalo Drive, # 101, Las Vegas. Ga voor meer informatie over PIF-leningen naar payitforwardlending.com of bel 702-800-4664.

Bron: Ruth Furman / ImageWords Communications

Leave a Comment