Vastgoedbedrijf doneert $ 5.000 aan de voorraadkast van de regio

Dermody Properties, een nationaal particulier investerings-, ontwikkelings- en beheerbedrijf voor onroerend goed dat zich uitsluitend richt op de logistieke vastgoedsector, heeft de ontvangers aangekondigd van zijn jaarlijkse Dermody Properties Thanksgiving Capstone-prijs.

Saint Alphonsus Liguori Food Pantry, die voedsel wil verstrekken aan gezinnen die hulp nodig hebben in Prospect Heights, Wheeling en Mount Prospect, heeft $ 5.000 ontvangen om deze gemeenschappen te helpen toegang te krijgen tot een adequate en voedzame voedselbron.

Saint Alphonsus Liguori Food Pantry is een entiteit van de Saint Alphonsus Liguori-parochie, die er trots op is een betrokken, gastvrije en zorgzame katholieke gemeenschap te zijn, toegewijd aan service.

Elk jaar selecteert het senior management van Dermody Properties ontvangers van de jaarlijkse Thanksgiving Capstone Award, met als algemene doel non-profitorganisaties te helpen voldoen aan de toegenomen behoeften die tijdens de vakantie worden ondervonden.

Dit jaar noemde partner en Chief Investment Officer Timothy Walsh specifiek Saint Alphonsus Liguori Food Pantry als de ontvanger.

“Voedselonzekerheid is een zeer ongelukkig maar reëel probleem in onze gemeenschap”, zegt Walsh. “We voelen ons enorm ontroerd om Saint Alphonsus Liguori Food Pantry te kunnen steunen, zodat de organisatie nog meer mensen en families in moeilijkheden kan helpen. “

De jaarlijkse Thanksgiving Capstone Award van Dermody Properties wordt elk jaar op unieke wijze geleid door het Dermody Properties Executive Committee, dat bestaat uit voorzitter en CEO Michael Dermody; president Douglas A. Kiersey jr.; Partner en financieel directeur Kathleen Briscoe; Chief Operating Officer Elizabeth Kauchak; Chief Financial Officer Douglas Lanning; en partner en chief investment officer Timothy Walsh.

“Elk jaar stelt de Thanksgiving Capstone Award ons bedrijf in staat om organisaties te helpen die echt een verschil maken in het leven van mensen in nood”, aldus Dermody.

“We zijn verheugd om Saint Alphonsus Liguori Food Pantry te ondersteunen en erkennen hun inspanningen om honger en voedselonzekerheid onder onze meest kwetsbare bevolkingsgroepen aan te pakken op een moment dat ze dit het meest nodig hebben. “

Dermody Properties selecteerde zes andere begunstigde organisaties in het hele land. Ga voor meer informatie naar www.Dermody.com.

• Dien “Uw nieuws” in op www.dailyherald.com/share.

Leave a Comment