Sol Property Advisors, een lokaal bedrijf, werkt samen met het meest innovatieve vastgoedtechnologiebedrijf van het jaar

Nu onafhankelijke makelaars in onroerend goed rechts en links worden opgeslokt door grote makelaars, lijkt het misschien dat onafhankelijken ofwel op het pad naar acquisitie moeten gaan of achter moeten blijven. Dat is niet zo, zeggen Liz Kroft, Lance Hulsey en Jamie Manley, oprichters van Sol Property Advisors in Santa Cruz County. Er is nog een andere weg voor onafhankelijke bemiddeling: strategisch partnerschap.

Sol Property Advisors is verheugd om door Side voortgestuwd te worden in haar nieuwste innovatieve samenwerking.

(Vastgoed Solconsulenten)

Wedden dat grote indie het volgende grote ding is

Sol Property Advisors is een dergelijke samenwerking aangegaan met Side, een door durfkapitaal ondersteund vastgoedtechnologiebedrijf dat door Inman tijdens de Innovation Awards in oktober door Inman is uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar. Maar waarom zou een bekroonde makelaardij en de meest recent verkozen Best Times Santa Cruz in Santa Cruz County voor 2021 een partner willen? De technische ruimte verandert snel en als vooruitstrevende ondernemers zagen ze een kans om hun klanten en agenten op de voorgrond te houden.

“Lance en ik houden van technologie en het verbeteren van de vastgoedsector, maar we zijn ook gepassioneerd door het bieden van persoonlijke service. We wilden een oplossing vinden die ons de tools en middelen zou geven die een uitdaging zijn voor beursvennootschappen om te beheren, en die die kloof voor ons overbrugt.

– Liz Kroft, mede-oprichter en makelaar bij Sol Property Advisors

Zeg een hard ‘nee’ tegen de status-quo

Over onafhankelijkheid valt niet te onderhandelen voor Kroft, Hulsey en Manley, die allemaal zeer loyaal zijn aan de lokale filosofie die Santa Cruz County definieert. Side is niet de eigenaar, maar wel de aangestelde makelaar van Sol Property Advisors. In plaats daarvan doet het het zware werk en biedt het gepatenteerde technologie en exclusieve partnerschappen met externe leveranciers die agenten gemiddeld 62 dagen per jaar besparen en ondersteuning die hen de mogelijkheid geeft om zich te concentreren op wat belangrijk is: hun klanten bedienen en hun gemeenschap ondersteunen.

Dit is belangrijk voor de oprichters, allemaal gemotiveerd door de mogelijkheid om een ​​positieve impact te hebben op Santa Cruz County en haar mensen. “Betrokkenheid bij de gemeenschap is voor mij altijd een fundamentele waarde geweest” zei Kroft, de lidmaatschapsdirecteur van Think Local First en vrijwilligster voor O’Neill Sea Odyssey, de Santa Cruz Yacht Club en de Santa Cruz Harbor. Teruggeven hoort ook bij het vak. Meer recentelijk heeft Sol Property Advisors United Valley-kerken en alledaagse gemeenschapshelden zoals eerstelijns gezondheidswerkers en leraren ondersteund met hun Heroes Housing Assistance Program.

Geef prioriteit aan Santa Cruz County

“We delen de beleefde minachting van Santa Cruz voor de levensstijl van de grote dozen. Hoewel we aanbiedingen hebben gekregen van de gebruikelijke verdachten, hebben we nooit ons merk of onze familiale manier van zakendoen willen opofferen. Het is het hart van wat we doen.

– Lance Hulsey, mede-oprichter en makelaar bij Sol Property Advisors

Kroft en Hulsey ontmoetten elkaar in 2015 tijdens de lunch in Laili met een handdruk en een wederzijds begrip dat ze een bedrijf wilden runnen dat gebouwd was op integriteit en de vastgoedsector een betere plek wilden achterlaten voor klanten en agenten. . Voordat ze samen met Manley Sol Property Advisors oprichtten, werkte het paar hun eerste jaren in NextSpace, de co-workingruimte in het centrum waar veel succesvolle Santa Cruz-bedrijven hun start hebben gemaakt, waaronder Looker. Vanaf het begin waren zij de eersten die vastgoedtechnologie, digitale marketing en alles omarmden dat beloofde transacties te stroomlijnen of het proces voor hun klanten gemakkelijker te maken.

Als zodanig zijn Kroft, Hulsey en Manley het soort leiders dat altijd 20 stappen vooruit denkt. “We hebben het geluk dat we Side-partner bij ons hebben”, Hulsey vervolgde. “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze onafhankelijke eigendom te behouden, maar met de technologie en kracht van een door durfkapitaal gesteund bedrijf dat voortdurend innoveert en exclusieve partnerschappen aangaat met opkomende leveranciers en platforms.”

Het is nog maar een korte tijd geleden sinds hun lancering, maar de oprichters zijn al verbluft door het kaliber van hun collega’s – enkele van de beste en slimste van het land – die, net als zij, inheemse Indianen zijn.

“De technologie en ondersteuning die we van Side ontvangen, stelt ons in staat onze inspanningen te verdiepen om onze klanten te helpen hun vastgoeddoelen te bereiken en om onze agenten te helpen hun bedrijf te laten groeien en het leven te leiden waar ze van dromen. We kijken ernaar uit om samen te werken en te groeien met andere Side-partners terwijl we de industrie samen opvoeden. “

– Jamie Manley, mede-oprichter en makelaar bij Sol Property Advisors

Om naar uit te kijken

Sol Property Advisors kijkt vooral naar de toekomst voor haar klanten en makelaars. Er zullen altijd nieuwe technologieën, systemen, tools en middelen zijn om de vastgoedervaring aangenamer en efficiënter te maken. Vanaf het begin hebben Kroft, Hulsey en Manley een voortrekkersrol gespeeld in de branche, efficiënt en hard gewerkt om ongelooflijke ervaringen voor hun klanten te creëren. Deze laatste beweging consolideert hun plaats daar.

Leave a Comment