L&L tekent refi van $ 911 miljoen op 425 Park Avenue

L&L Holding Company heeft $ 911,4 miljoen aan financiering rond 425 Park Avenue afgerond, de iconische kantoortoren van 47 verdiepingen die zijn voltooiing nadert in de prestigieuze Plaza-buurt van Midtown Manhattan.

Het financieringspakket, verzekerd door een consortium van kredietverstrekkers onder leiding van Blackstone Real Estate Debt Strategies, vervangt de oorspronkelijke 425 Park-constructielening en dekt de laatste fasen van het project, inclusief volledige verhuur, voordat het wordt vervangen door middel van permanente financiering.

Een team van JLL Capital Markets, geleid door Executive Managing Director Michael Tepedino en Senior Managing Director Michael Gigliotti, werkte namens L&L Holding en haar projectpartners BentallGreenOak en Tokyu Land Corporation.

Parkeer 425
afbeelding door Alan Schindler

De toren van 670.000 vierkante voet zal worden opgericht door het gerenommeerde wereldwijde vermogensbeheerbedrijf Citadel, dat heeft toegezegd 331.800 vierkante voet te bezetten over 16 volledige verdiepingen. Andere huurders zijn Wafra Capital Partners, Hellman & Friedman en Medical Properties Trust.

“425 Park Avenue heeft zich snel gevestigd als een iconische aanwezigheid in de Plaza-buurt en een favoriete bestemming voor technologiegedreven financierings- en investeringsmaatschappijen die het economisch herstel van New York City helpen stimuleren”, aldus Robert Lapidus, President en Chief Investment Officer van L&L Houden. “We zijn dankbaar voor alle ongelooflijke bijdragen en steun die we blijven ontvangen van al onze ontwerp-, bouw-, lease- en investeringspartners voor dit project. “

Susan Choi Raffo, Executive Vice President van L&L Holding, voegde hieraan toe: “Deze herfinanciering weerspiegelt het vertrouwen van de investeringsgemeenschap in New York City en de onverzadigbare vraag naar hoogwaardige kantoorgebouwen die ook zijn ontworpen om een ​​positief effect te hebben op de gezondheid op de lange termijn. en welzijn. het wezen en de levenskwaliteit van hun bewoners.

“425 Park Avenue is misschien wel het meest indrukwekkende kantoorgebouw ter wereld”, zegt Tepedino. “Het was een voorrecht om met L&L samen te werken tijdens de bouw- en herfinancieringsfasen van het project en om de opmerkelijke visie van de ontwikkelaar tot leven te zien komen.”

Michael Eglit, US Creative Director voor Blackstone Real Estate Debt Strategies, zei: “We zijn verheugd om de herfinanciering van dit activa van wereldklasse te leiden als een vraag naar New Yorkse kantoorhuur voor gebouwen met de nieuw gebouwde geavanceerde technologie. versneld.

Gelegen aan de oostkant van Park Avenue tussen 55th en 56th Street, is het 897 meter hoge 425 Park de eerste toren met één blok die een halve eeuw lang langs ‘s werelds meest legendarische commerciële boulevard oprijst. Net als zijn beroemde voorgangers in het Plaza District, wordt 425 Park gekenmerkt door zijn tijdloze architectuur, van de monumentale lobby met verlichte siervinnen van de toren tot de kroon. Elke kantoorverdieping is ontworpen om de stroom van natuurlijk licht en frisse lucht naar binnen te maximaliseren. L&L heeft de toren ook uitgerust met de modernste en meest energiezuinige mechanische en ventilatiesystemen die er zijn.

Werknemers en gasten van 425 Park hebben toegang tot de Diagrid Club, het voorzieningencentrum van L&L dat zich op de top van de toren bevindt. De spectaculaire ruimte met drie hoogtes, omlijst door de iconische diagrid-vensters van Lord Norman Foster, zal meerdere buitenruimtes bevatten, een transcendente meditatie door de David Lynch Foundation, cateringservice en een kunstinstallatie van de veelgeprezen kunstenaar Yayoi Kusama.

(1 keer bezocht, 339 bezoeken vandaag)

Leave a Comment