Living Vogue Real Estate gaat een strategische samenwerking aan met

SARASOTA, Florida, 20 december 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Living Vogue Real Estate, een in Florida gevestigd luxe vastgoedbedrijf, kondigt een strategisch partnerschap aan met Elite Life Management, een erkend investeringsadviseur en leverancier van conciërgediensten voor professionele atleten en een rijke klantenkring. Overeenkomst vergroot het bereik van Living Vogue’s Entertainment & Sports-divisie door gebruik te maken van de financiële managementexpertise en lifestyle-ervaring van Elite Life-atleten en toegang tot hun enorme poolklanten, prospects en branchevertegenwoordigers.

In november kondigde Living Vogue de lancering aan van een “Entertainment and Sports Division”, de eerste in zijn soort in het zuidwesten van Florida. Sam Logan, de eerste klant van de groep en castlid van MTV’s “Siesta Key”, heeft zijn moderne landgoed aan het water met het bedrijf verkocht voor $ 6,8 miljoen. De divisie bestaat uit agenten met kennis uit de eerste hand van de entertainment- en / of sportindustrie en biedt een volledige “witte handschoen” -ervaring. Niet alleen de aan- of verkoop van een huis, maar een conciërgeservice met verhuizing, verhuur, scholen, belastingen en juridische bijstand, echtelijke bijstand, gemeenschapsvestiging – en nu verwezen diensten voor vermogensbeheer – allemaal in volledige vertrouwelijkheid van een diverse groep die dezelfde uitdagingen persoonlijk heeft meegemaakt.

“Elite Life Management deelt een vergelijkbare kijk op de veranderende demografie, trends en behoeften van de rijken in de regio – en heeft een merk gevestigd dat breekt met de rigide ‘big box’-mentaliteit door op maat gemaakte diensten aan te bieden en gepersonaliseerd met een en een zeer creatieve personeel. Als je ‘Walmart’ wilt, ga dan de straat in naar een ander makelaarskantoor. Door samen te werken om aanvullende diensten te leveren, zijn we beter in staat om de groeiende entertainment- en sportklanten in de regio te ondersteunen. Zei Mark Coppens, CEO van Living Vogue Real Estate.

De Golfkust van Florida is de thuisbasis van vele professionele atleten, muzikanten en artiesten – en talloze rijke bewonderaars die graag zaken willen doen met bedrijven die hen dienen. Deze bekende klantenkring heeft andere behoeften en levenservaringen dan vaste klanten en werkt over het algemeen het liefst met een meer divers en gepersonaliseerd team dat hen op hun gemak stelt, in een minder rigide omgeving dan makelaardijen en traditionele erfgoedbeheerders.

“Als je de visie hebt om een ​​industrie te ontwrichten, is moed, creativiteit, innovatie en vastberadenheid nodig. Onze twee bedrijven denken buiten de kaders en kleuren buiten de lijntjes. Deze synergieën en gedeelde bedrijfsculturen vergroten onze gemeenschappelijke vaardigheden en reikwijdte. Wanneer u de behoeften van uw klanten echt begrijpt, kunt u unieke oplossingen op maat maken en creëren die speciaal voor hen zijn gemaakt. Ik kom uit een familie van professionele atleten en ik kan je vertellen dat deze klantenkring graag wil werken met mensen met wie ze zich kunnen identificeren en die ze vertrouwen. Dit is precies wat Elite Life en Living Vogue hebben gebouwd”, zegt Jeremy Shelby, president van Elite Life Management.

OVER LEVEN VOGUE IMMOBILIER

Living Vogue Real Estate is het snelst groeiende vastgoedbedrijf op maat van Zuidwest-Florida dat zich richt op de exclusieve ervaring. Vanaf het moment dat u een van hun chique showrooms binnenstapt, wordt u begroet met een glas champagne of cappuccino en wordt u tot sluitingstijd getrakteerd op een plezierige en glamoureuze ervaring. Ongeacht het budget, zij vinden dat het proces van het kopen of verkopen van een huis leuk en lonend moet zijn. Van arcadespellen tot flipperkasten voor de kleintjes, tot een pooltafel en een wijnbar voor volwassenen, hun doel is om de pagina van het volgende hoofdstuk in het leven ontspannend en bevredigend te maken. Bij Living Vogue vind je geen “kubieke boerderijen” en bedompte receptionisten. Hun trendy werkplekken voeden zeer creatieve en samenwerkende agenten met de expertise en het charisma om uw vastgoed- en levensstijlbehoeften te realiseren. Ga voor meer informatie naar https://www.livingvogue.com, e-mail info@livingvogue.com of bel (800) 486-1794.

OVER ELITE LIFE MANAGEMENT

Elite Life Management is een totaal geregistreerde beleggingsadviseur met volledige service. Ze bieden fiduciaire en conciërgediensten aan professionele atleten en vermogende particulieren met een elitecarrière. Hun missie is om de behoeften en wensen van hun klanten gedurende hun hele leven te begrijpen, betrouwbare oplossingen te bieden en doelgericht advies te geven voor stabiliteit tot ver buiten de financiële wereld. Ga voor meer informatie naar https://elitelifeteam.com, e-mail elite@elitelifeteam.com of bel (833) BE-ELITE.

Gerelateerde afbeeldingen

Afbeelding 1

Deze inhoud is gepost via de distributieservice voor persberichten op Newswire.com.

  • Uitgelichte afbeelding voor Living Vogue Real Estate

Leave a Comment