Better Homes and Gardens® Real Estate breidt uit naar Californië – RISMedia

Better Homes and Gardens Real Estate LLC (BHGRE®) heeft onlangs aangekondigd dat Integrity Real Estate Center Inc., gevestigd in Stockton, Californië, is aangesloten bij het merk BHGRE®. Het bedrijf zal nu bekend staan ​​als Better Homes and Gardens Real Estate Integrity Real Estate.

Het bedrijf wordt geleid door makelaar / eigenaar Janet Ramirez en bedient een breed scala aan klanten in de Central Valley van Californië, waaronder de provincies San Joaquin en Stanislaus.

Ramirez begon zijn carrière in de hypotheekbranche. Tijdens de subprime-hypotheekcrisis hielp ze veel vrienden en familie om huisuitzetting te voorkomen en streefde ze haar vastgoedvergunning na om een ​​meer alomvattend niveau van ondersteuning te bieden. Ze opende haar makelaardij in 2008.

“De focus van Janet op integriteit als leidend principe van het bedrijf is een krachtig platform om te groeien en te ontwikkelen in de Central Valley. Zijn reputatie als een zeer ethische en succesvolle bedrijfsleider is bewonderenswaardig’, zegt Sherry Chris, president en CEO van Better Homes and Gardens® Real Estate, in een verklaring. “Zijn toewijding aan het succes van zijn agenten en het leveren van eersteklas service aan zijn klanten hebben een belangrijke rol gespeeld in de groei van zijn makelaardij. Ze erkende dat verdere groei meer ondersteuning en infrastructuur zou vereisen. We zijn verheugd dat Janet ervoor heeft gekozen om samen te werken met Better Homes and Gardens Real Estate om haar bedrijf te laten groeien.

“In de dynamische vastgoedomgeving van vandaag is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de opleiding van makelaars, markttrends en consumentenvoorkeuren om relevant te blijven”, zegt Janet Ramirez, makelaar / eigenaar, Better Homes and Gardens Real Estate Integrity Real Estate, in een verklaring. “Als klein bedrijf wisten we dat we extra middelen en ondersteuning nodig hadden om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De diepte en breedte van de tools, technologie en marketingprogramma’s van Better Homes and Gardens Real Estate zullen een belangrijke rol spelen bij het verhogen van de productiviteit van onze agenten en het marktaandeel van het bedrijf.

Ga voor meer informatie naar
www.bhgre.com.

Leave a Comment