BETTER HOMES AND GARDENS® REAL ESTATE BENADRUKT HET BELANG VAN LEVENSSTIJL IN DE GEESTEN VAN DE KOPER IN HET LAATSTE INDUSTRIERAPPORT »RealtyBizNews: Vastgoednieuws

Better Homes and Gardens Real Estate LLC heeft vandaag haar laatste rapport over markttrends aangekondigd, “The Lifestyle Leads the Way for Today’s Buyers.” Het rapport onderzoekt hoe en waarom levensstijl de besluitvorming van kopers beïnvloedt als het gaat om het kopen van hun volgende huis. Betere huizen en tuinen® Leidinggevenden en aangesloten makelaars in het hele land droegen bij aan het rapport en gaven uit de eerste hand een overzicht van wat hedendaagse kopers prioriteit geven bij het zoeken naar een huis.

Volgens de makelaars en agenten die voor het rapport zijn geïnterviewd, zijn de belangrijkste observaties als volgt:

  • Bestemmingslevensstijlmarkten zijn nu toegankelijker dan ooit, dankzij de toename van het aantal Amerikanen dat vanuit huis werkt. Deze markten zijn een realiteit voor veel werkende professionals, van het strand tot de bergen, inclusief de gewilde geplande gemeenschappen.
  • De effecten van de pandemie en de intense concurrentie op de markt hebben opnieuw gedefinieerd wat een ‘droomhuis’ zou kunnen zijn. Kopers geven prioriteit aan een lifestyle-markt en zijn bereid een compromis te sluiten over de kenmerken van het huis om op hun favoriete locatie te wonen.
  • De beperkte voorraden hebben de kopers niet afgeschrikt om toegang te krijgen tot de markt die ze wensen. Veel kopers buiten de markt maken gebruik van eigen vermogen bij de verkoop van hun huis om van hun volgende huis het huis van hun dromen te maken.
  • Veel professionals stellen hun pensioen een paar jaar uit vanwege hun vermogen om thuis te werken totdat ze klaar zijn om met pensioen te gaan.
  • Mensen evalueren de functie en kenmerken van hun huis opnieuw met de toename van de tijd die ze thuis doorbrengen – zowel binnen als buiten. In het huis zijn keukens nog steeds koning, maar er is ook de nadruk gelegd op buitenruimtes met keukens.
  • Met de groeiende vraag naar lifestyle-locaties, moeten makelaars zich vertrouwd maken met grotere servicegebieden buiten hun primaire markt om kopers te helpen matchen met huizen.
  • De huidige marktomstandigheden zijn ideaal voor vakantie- en tweedehuiswinkels.

“Better Homes and Gardens® Real Estate is het lifestyle merk voor vastgoed. We begrijpen dat onze huizen meer zijn dan een structuur; hier vinden de grote en kleine momenten van ons leven plaats. Ons aangesloten netwerk van makelaars en professionals heeft toegang tot exclusieve tools, solide bronnen en dynamische lifestyle-inhoud om elke dag, dag, jaar na jaar in contact te komen met de huizenkopers en verkopers van vandaag. Terwijl huiseigenaren in het hele land een nieuwe realiteit blijven omarmen die mogelijk wordt gemaakt door de toegenomen mogelijkheid om vanuit huis te werken, zal het belang van levensstijl een grote factor blijven in de manier waarop consumenten hun woonplaats opnieuw uitvinden om hun beste leven te leiden.

Sherry Chris, President en CEO, Better Homes and Gardens Real Estate

Het rapport is hier te downloaden.

Over Better Homes and Gardens Real Estate LLC

Better Homes and Gardens Real Estate LLC is een levendig vastgoedmerk dat een volledig scala aan diensten biedt aan makelaars, verkopers en huizenkopers en -verkopers. Met behulp van innovatieve technologie, geavanceerde bedrijfssystemen en de brede aantrekkingskracht van een lifestyle-merk, belichaamt Better Homes and Gardens Real Estate LLC de toekomst van de vastgoedsector, terwijl het gegrond blijft in de traditie van het huis. Better Homes and Gardens Real Estate LLC is een dochteronderneming van Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), een wereldleider op het gebied van franchising van onroerend goed en aanbieder van diensten op het gebied van makelaardij, verhuizing en vestiging.

De beste groeiende huizen en tuinen® Het vastgoednetwerk omvat meer dan 12.500 onafhankelijke verkopers en ongeveer 390 kantoren die huizenkopers en -verkopers bedienen in de Verenigde Staten, Canada, Jamaica, Bahama’s, Australië en Nieuw-Zeeland.

Betere huizen en tuinen® is een geregistreerd handelsmerk van Meredith Corporation, onder licentie van Better Homes and Gardens Real Estate LLC en gebruikt met toestemming. Een bedrijf met gelijke kansen. Gelijke woonkansen. Alle beste huizen en tuinen® De onroerendgoedfranchise is onafhankelijk eigendom van en wordt geëxploiteerd.

Leave a Comment