Beste vastgoedboek voor dummies

Welke vastgoedboeken voor dummies zijn het beste?

Een makelaar worden kost veel tijd en moeite, en het kost geld om het trainingsprogramma te voltooien. Vastgoedboeken voor Dummies zijn beknopte studiegidsen die bedoeld zijn om u te helpen de principes en praktijken van onroerend goed beter te begrijpen. The Barron’s Real Estate Licensing Exams (11e editie) is een geweldig vastgoedboek voor dummies omdat het uitgebreid ingaat op wat u moet weten, inclusief woordenschat.

Wat u moet weten voordat u onroerend goed voor dummies koopt boek

Professionele vereisten:

Denk eerst na over de professionele vereisten voor het verkrijgen van een onroerendgoedvergunning en houd er rekening mee dat deze vereisten van staat tot staat verschillen. U moet in bepaalde staten geaccrediteerde pre-licentietrainingen volgen voordat u het onroerendgoedexamen mag afleggen. Mogelijk moet u deze cursussen binnen een bepaalde periode volgen nadat u het onroerendgoedexamen in andere staten hebt afgelegd en behaald.

Deze staatswetten kunnen van tijd tot tijd veranderen, dus u moet de huidige vereisten bepalen van de staat waarin u onroerend goed wilt uitoefenen door contact op te nemen met de Real Estate Licensing Commission voor die specifieke staat.

Organisatie

Om makelaar of makelaar te worden, moet je veel administratieve gegevens doornemen, wat betekent dat je ongelooflijke organisatorische vaardigheden moet hebben. U moet ook een uitgebreid elektronisch archiveringssysteem maken en onderhouden, uw onroerend goed op de lijst zetten en op de markt brengen, onroerend goed inspecteren dat beschikbaar is voor huur of verkoop, en onroerendgoedlijsten bijwerken voor huizen die zijn verkocht of nieuw op de markt zijn.

Aan het studeren

Uw tijd is kostbaar bij het voorbereiden van het onroerendgoedexamen, dus u moet een onroerendgoedexamenboek kiezen dat u al het materiaal geeft dat u nodig heeft in een formaat dat voor u werkt. Zorg ervoor dat u een volledig begrip heeft van de staats- en federale regels en voorschriften over alles, van elementen van onroerendgoedpraktijk en financiële analyse tot eigendomsoverdracht en onroerendgoedcontracten en meer.

Waar u op moet letten in een kwaliteitsboek over onroerend goed voor dummies

Proefexamenvragen

De beste vastgoedstudiegidsen bieden een breed scala aan vragen over alle onderdelen van de vastgoedpraktijk. Deze proefexamenvragen zijn vergelijkbaar met de vragen op het onroerendgoedexamen.

Online studieonderdeel

Zoek een boek met een online studieonderdeel, inclusief proeftoetsen, aanvullende werkbladen, elektronische flitskaarten en colleges.

Accessoires

Veel vastgoedboeken worden geleverd met accessoires zoals snelle woordenschatgidsen, zakelijke woordenboeken en flitskaarten.

Hoeveel u kunt verwachten te besteden aan een vastgoedboek voor dummies

De prijs van onroerend goed voor dummies varieert van ongeveer $ 5 tot $ 500. Goedkoop onroerend goed voor modelboeken kost ongeveer $ 5-10, terwijl boeken uit het middensegment ongeveer $ 10-30 kosten, en high-end onroerend goed voor modelboeken varieert tussen 140 en 500 dollar.

Veelgestelde vragen over onroerend goed voor dummies

Is er een nationale onroerendgoedvergunning die in alle 50 staten werkt?

A. Nee, er zijn geen landelijke vastgoedvergunningen beschikbaar. In plaats daarvan moet u slagen voor de onroerendgoedtest in de staat waar u onroerendgoedtransacties gaat doen, de meeste staten. U moet ervoor zorgen dat u een staatsspecifieke studiegids voor onroerend goed kiest, aangezien ervarings- en opleidingsvereisten van staat tot staat verschillen.

Het is belangrijk op te merken dat sommige staten in de VS wederzijdse licentieovereenkomsten hebben, wat betekent dat u een onroerendgoedvergunning in de ene staat mag krijgen en deze in een andere staat mag gebruiken zonder dat u een extra test hoeft af te leggen.

Wat moet je meenemen voor een vastgoedexamen?

A. Voor overal in de Verenigde Staten hebt u twee van de drie identificatiebewijzen nodig, waaronder een Amerikaans paspoort, een staats-ID of een geldig rijbewijs. Uw tweede identiteitsbewijs moet uw voorgedrukte handtekening en wettelijke naam hebben.

Wat is het beste vastgoedboek voor dummies om te kopen?

Beste vastgoedboek voor dummies

Barron’s onroerendgoedlicentie-examens (11e editie)

Wat zou je willen weten: Deze uitgebreide en bijgewerkte 11e editie bevat uitleg over antwoorden, negen uitgebreide oefentests en online digitale flash-kaarten.

Wat zal je leuk vinden: Deze examengids bevat oefenexamens en flashcards, evenals gedetailleerde voorbeelden van contracten, financieel recht en onroerend goed. Het verklaart ook de woordenschat vrij goed, dus je zult een goed begrip hebben voor het examen.

Waar moet je aan denken: Dit boek is gemaakt van vrij dun papier dat het moeilijk maakt om het te markeren zonder het te doorboren.

Of koop: Verkocht door Amazon

Top vastgoed voor dummies boek voor geld

Real Estate Math Express: snel en handig examen met essentiële licentie-examenberekeningen

Real Estate Math Express: snel en handig examen met essentiële licentie-examenberekeningen

Wat zou je willen weten: Deze studiegids is beknopt en richt zich alleen op de moeilijke wiskundeonderdelen van de onroerendgoedtest.

Wat zal je leuk vinden: Deze gids bevat geen knuffels, maar informatie over de belangrijkste concepten. Je kunt de oefenvragen vrij snel oplossen en het is perfect voor mensen die een opfriscursus wiskunde nodig hebben.

Waar moet je aan denken: Dit boek bevat slechts 110 voorbeeldtestvragen, die misschien niet uitgebreid genoeg zijn.

Of koop: Verkocht door Amazon

Controleren

Vastgoedlicentie-examens voor dummies (4e editie)

Vastgoedlicentie-examens voor dummies (4e editie)

Wat zou je willen weten: Dit beoordelingsboek voor onroerend goed bevat een geweldig overzicht, plus alle laatste informatie die u moet weten voor de voorbereiding van de test.

Wat zal je leuk vinden: Dit boek bevat uitgebreide online oefentests, vier diepgaande en realistische oefenexamens en informatie die relevant is voor vastgoedtests die in elke staat worden afgenomen. Het gaat ook gepaard met nuttige en diepgaande discussies over verschillende vastgoedideeën en -concepten.

Waar moet je aan denken: Dit onroerend goed boek biedt niet genoeg details voor veel mensen, vooral als het gaat om onroerend goed in specifieke staten.

Of koop: Verkocht door Amazon

Registreer nu hier om de wekelijkse BestReviews-nieuwsbrief te ontvangen voor nuttig advies over nieuwe producten en geweldige aanbiedingen.

Alex Kilpatrick geschreven voor BestReviews. BestReviews heeft miljoenen consumenten geholpen hun aankoopbeslissingen te vereenvoudigen, waardoor ze tijd en geld hebben bespaard.

Copyright 2021 BestReviews, een bedrijf van Nexstar. Alle rechten voorbehouden.

Leave a Comment