Beleggers die een hoog volume aan puts kopen van vastgoedbeleggingstrusts in Pennsylvania (NYSE: PEI)

De Pennsylvania Real Estate Investment Trust (NYSE: PEI) zag dinsdag ongebruikelijk grote handel in opties. Aandelenhandelaren verwierven 5.238 putopties op het aandeel. Dit is een stijging van ongeveer 711% ten opzichte van het gemiddelde dagelijkse volume van 646 puts.

Ander nieuws van de Pennsylvania Real Estate Investment Trust: directeur Michael J. Demarco heeft op vrijdag 17 december 100.000 aandelen van het bedrijf verkocht. Het aandeel werd verkocht tegen een gemiddelde prijs van $ 1,02, voor een totale handel van $ 102.000,00. De transactie werd bekendgemaakt in een dossier bij de Securities & Exchange Commission, toegankelijk via deze link. Insiders van het bedrijf bezitten 3,20% van de aandelen van het bedrijf.

Een aantal institutionele beleggers heeft onlangs hun participaties in Prince Edward Island gewijzigd. Barclays PLC verhoogde zijn belang in de aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust met 232,7% tijdens het derde kwartaal. Barclays PLC bezit nu 13.489 aandelen in vastgoedbeleggingstrust met een waarde van $ 26.000 na aankoop van nog eens 9.434 aandelen in het laatste kwartaal. Daiwa Securities Group Inc. verwierf in het tweede kwartaal een nieuwe positie in aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust ter waarde van ongeveer $ 42.000. Goldman Sachs Group Inc. heeft in het derde kwartaal een nieuwe positie verworven in aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust ter waarde van circa $ 53.000. Mitsubishi UFJ Kokusai Asset Management Co. Ltd. heeft in het tweede kwartaal een nieuwe positie verworven in aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust ter waarde van circa $ 60.000. Ten slotte verwierf IndexIQ Advisors LLC in het tweede kwartaal een nieuwe positie in aandelen van Pennsylvania Real Estate Investment Trust ter waarde van ongeveer $ 82.000. Hedgefondsen en andere institutionele beleggers hebben 11,36% van de aandelen van het bedrijf in handen.

NYSE: PEI-aandelen daalden $ 0,07 tijdens de middagsessie van dinsdag en bereikten $ 0,94. De aandelen van het bedrijf hadden een handelsvolume van 156.722 aandelen, vergeleken met het gemiddelde volume van 615.727. Pennsylvania Real Estate Investment Trust heeft een laagste punt in 1 jaar van $ 0,96 en een hoogtepunt van $ 3,47 over een jaar. Het bedrijf heeft een marktkapitalisatie van $ 75,40 miljoen, een koers-winstverhouding van -0,22 en een bèta van 2,38. Het bedrijf heeft een quick ratio van 0,71, een current ratio van 0,71 en een schuldgraad van 62,22. Het bedrijf heeft een 50-daags voortschrijdend gemiddelde van $ 1,46 en een 200-daags voortschrijdend gemiddelde van $ 1,95.

Pennsylvania Real Estate Investment Trust Bedrijfsprofiel

Pennsylvania Real Estate Investment Trust houdt zich bezig met eigendom, beheer, leasing, acquisitie, herontwikkeling en verkoop van winkelcentra. Het bedrijf richt zich op winkelcentra in de oostelijke helft van de Verenigde Staten, voornamelijk in de Mid-Atlantische regio. De vastgoedportefeuille omvat Cherry Hill Mall, Plymouth Meeting Mall, Mall at Prince Georges en Springfield Town Center.

Aanbevolen artikel: Wat is een bullmarkt?

Deze onmiddellijke nieuwswaarschuwing werd mogelijk gemaakt door storytelling-technologie en financiële gegevens van MarketBeat om lezers de snelste en meest nauwkeurige rapporten te bieden. Dit verhaal is vóór publicatie beoordeeld door de redactie van MarketBeat. Stuur je vragen of opmerkingen over dit verhaal naar [email protected]

Moet u nu $ 1.000 investeren in Pennsylvania Real Estate Investment Trust?

Voordat u de Pennsylvania Real Estate Investment Trust overweegt, wilt u dit horen.

MarketBeat volgt dagelijks de best beoordeelde en best presterende onderzoeksanalisten van Wall Street en de aandelen die zij aan hun klanten aanbevelen. MarketBeat identificeerde de vijf aandelen die topanalisten hun klanten stilletjes influisteren om nu te kopen voordat de bredere markt vat krijgt… en Pennsylvania Real Estate Investment Trust stond niet op de lijst.

Terwijl Pennsylvania Real Estate Investment Trust momenteel een “Nvt”-rating heeft onder analisten, zijn analisten met de hoogste rating van mening dat deze vijf aandelen betere koopjes zijn.

Bekijk hier de 5 acties

Leave a Comment