Timios kondigt aanname aan van vastgoedveteraan Matthew Golden als president ter ondersteuning van de continue groeistrategie

DORP VAN WESTLAKE, Californië., 20 december 2021 / PRNewswire / – Timios Holdings Corp. (Timios) kondigt de aanwerving van een vastgoedveteraan aan, Matthieu Doré, als President van Timios Inc. De toevoeging van de heer Golden vormt een aanvulling op onze groeistrategie, aangezien hij toezicht houdt op alle aspecten van de verkoop en de acceptatierelaties verdiept. Deze beslissing zet het pad van groei voort met de nationale aanwezigheid en het serviceaanbod van Timios.

De heer Golden brengt Timios meer dan twee decennia ervaring in retailleningen, standaarddiensten, commerciële leningen, risicobeheer, investeringsrelaties en andere bancaire en hypotheekdiensten. Tijdens zijn carrière heeft hij verschillende leidinggevende posities bekleed en heeft hij leiding gegeven aan zeer effectieve teams in het vastgoedecosysteem.

“Al onze leidinggevenden zijn verheugd dat Matt zich bij het Timios-team voegt terwijl we ons voorbereiden op aanhoudende groei in een veranderend landschap. Met Matt in zijn rol blijven we sterk leiderschap aan ons bedrijf toevoegen, “zei Ray Davison, CEO van Timios Holding Corporation.

Mat goud voegde toe: “De Amerikaanse vastgoedsector zal veranderingen ondergaan als we uit de pandemie komen. Timios is goed gepositioneerd om aan de behoeften van deze sector te voldoen, ongeacht de richting die wordt ingeslagen. Ik ben erg blij om lid te worden van de Timios-familie! “

Over Timios Holding Corp.
Timios is het Griekse woord voor ‘eerlijk’, dat sinds 2008 de basis vormt voor alles wat we doen. Onze missie is simpel: kopers, verkopers en professionals een ongeëvenaarde ervaring bieden met onroerendgoedtransacties. Door onze klanten sterker te maken door middel van innovatie, volledige transparantie te bieden en elke stap te vereenvoudigen, heeft Timios een revolutie teweeggebracht in het proces om onze klanten de controle te geven die ze verdienen.

Over Ideanomics
Ideanomics is een disruptieve katalysator voor industrieën waar verbeteringen in duurzaamheid, transparantie en keuzevrijheid wereldwijd grote voordelen zouden opleveren. De Ideanomics Mobility-divisie is een dienstverlener die de adoptie van elektrische voertuigen door commerciële wagenparkbeheerders faciliteert door het bieden van oplossingen voor de aankoop, financiering en leasing van voertuigen en energiebeheer als onderdeel van ons innovatieve bedrijfsmodel van financiën tot opladen (S2F2C). Ideanomics Capital richt zich op disruptieve fintech-oplossingen voor de financiële dienstverlening. Samen biedt Ideanomics Mobility & Capital onze klanten en wereldwijde partners geavanceerde technologieën en diensten die zijn ontworpen om de transparantie, efficiëntie en verantwoordelijkheid te verbeteren, en onze aandeelhouders de mogelijkheid om deel te nemen in groeisectoren met een groot potentieel.

Het bedrijf is gevestigd op New York, staat New York, met activiteiten in de Verenigde Staten, China, Oekraïne, en Maleisië.

Safe Harbor-verklaring
Dit persbericht bevat bepaalde verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen bevatten. Alle verklaringen anders dan verklaringen van historische feiten die in dit document zijn opgenomen, zijn “toekomstgerichte verklaringen”. Deze toekomstgerichte verklaringen worden vaak geïdentificeerd door het gebruik van toekomstgerichte terminologie zoals “gelooft”, “verwacht” of soortgelijke uitdrukkingen, omvatten bekende en onbekende risico’s en onzekerheden, en omvatten verklaringen over onze intentie om ons bedrijfsmodel te ontwikkelen tot een financieel technologiebedrijf van de volgende generatie, onze bedrijfsstrategie en geplande productaanbiedingen, ons voornemen om onze petroleumhandel en consumentenelektronica-activiteiten uit te faseren, en mogelijke toekomstige financiële resultaten. Hoewel het bedrijf van mening is dat de verwachtingen die in deze toekomstgerichte verklaringen worden weergegeven, redelijk zijn, houden ze veronderstellingen, risico’s en onzekerheden in, en deze verwachtingen kunnen onnauwkeurig blijken te zijn. U mag niet overmatig vertrouwen op deze toekomstgerichte verklaringen, die alleen gelden vanaf de datum van dit persbericht. De werkelijke resultaten van het bedrijf kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen worden verwacht vanwege verschillende risico’s en onzekerheden, zoals risico’s met betrekking tot: ons vermogen om te blijven werken; ons vermogen om aanvullende financiering aan te trekken om aan onze zakelijke behoeften te voldoen; de transformatie van ons economisch model; schommelingen in onze bedrijfsresultaten; de druk op ons personeelsbeheer, financiële systemen en andere middelen terwijl we ons bedrijf laten groeien; ons vermogen om belangrijke medewerkers en senior executives aan te trekken en te behouden; concurrentiedruk; onze internationale operaties; en andere risico’s en onzekerheden die worden beschreven in de secties getiteld “Risicofactoren” en “Bespreking en analyse door het management van de financiële positie en bedrijfsresultaten” in onze meest recente Formulieren 10-K en 10-Q die zijn ingediend bij de Securities and Exchange Commission, en soortgelijke onthullingen in latere rapporten ingediend bij de SEC, die beschikbaar zijn op de website van de SEC op www.sec.gov. Alle toekomstgerichte verklaringen die kunnen worden toegeschreven aan het bedrijf of aan personen die namens het bedrijf optreden, worden uitdrukkelijk in hun geheel gekwalificeerd door deze risicofactoren. Behalve zoals vereist door de effectenwetgeving, neemt het bedrijf geen verplichting op zich om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

Investeerdersrelaties en mediacontact

Timios Holding Corp.
Ernie Lewis, Senior Vice President of Marketing
5716 avenue Corsa, nr. 102, Westlake Village, Californië 91362
[email protected]

Ideanomics, Inc.
Tony sklar, Senior Vice-President Investor Relations
1441 Broadway, suite 5116 New York, staat New York 10018
[email protected]

Valerie Christopherson / Lora wilson
Wereldwijde resultatencommunicatie (GRC)
+1 949 306 6476
[email protected]

BRON Timios Holdings Corp.

Leave a Comment