KKR voegt zorgvastgoedactiva toe aan KREST-portfolio | Onderneming

NEW YORK – (BUSINESS WIRE) – 20 december 2021–

KKR, een toonaangevende wereldwijde investeringsmaatschappij, heeft vandaag aangekondigd dat KKR Real Estate Select Trust Inc. (“KREST”) een portefeuille heeft verworven van medische kantoren en dagchirurgische centra in zeven staten van de Sun Belt (de “Wallet”) . De portefeuille is gevormd door Montecito Medical, een toonaangevende speler op het gebied van medische praktijken, en FCA Partners, een beheermaatschappij voor vastgoedbeleggingen. De transactie zal de portefeuille herkapitaliseren, waarbij Montecito Medical haar belang en operationele verantwoordelijkheid voor de eigendommen behoudt.

De aankoop markeert KREST’s eerste acquisitie van kernactiva in zorgvastgoed, waarmee de portefeuille van het fonds verder wordt gediversifieerd na de recente investering in meergezinsvastgoed voor de eerste keer, evenals de eerste internationale vastgoedacquisitie. De belegging sluit aan bij KREST’s focus op thematisch, gestabiliseerd, inkomstengenererend commercieel vastgoed, een van de drie belangrijkste beleggingsstrategieën van het fonds.

De portefeuille omvat 15 ambulante medische kantoorgebouwen en ambulante chirurgiecentra van in totaal ongeveer 400.000 vierkante voet. De eigendommen zijn gelegen in het zuiden van de Verenigde Staten in groeiende deelmarkten van Arkansas, Florida, Georgia, North Carolina, Tennessee, Texas en South Carolina. De portefeuille is voor meer dan 99% verhuurd aan een mix van toonaangevende zorgsystemen en medische groepen die gespecialiseerd zijn in praktijkgebieden zoals orthopedie en oogheelkunde, met een gewogen gemiddelde huurtermijn van meer dan 10 jaar.

“We zijn verheugd om te investeren in missiekritiek onroerend goed van een groep eersteklas huurders die medische zorg op aanvraag bieden aan snelgroeiende gemeenschappen in de Sun Belt”, zegt Peter Sundheim, Senior Executive van het KKR-vastgoedteam. “Wij zijn van mening dat deze eigendommen die door Montecito Medical worden beheerd, gepositioneerd zijn om te profiteren van langetermijntrends in de gezondheidszorg en bevolkingsgroei, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor KREST. “

“Deze transactie plaatst onze zuidelijke medische kantorenportefeuille in handen van een uitstekende langetermijneigenaar met diepgaande expertise in de gezondheidszorg en de vastgoedsector”, aldus Chip Conk, CEO van Montecito Medical. “We zijn verheugd om onze investeerders een uitstekend resultaat te kunnen bieden, terwijl we ons operationele platform blijven onderhouden en ontwikkelen. “

“Deze acquisitie vertegenwoordigt een aanzienlijke diversificatie van onze KREST-investeringsportefeuille en we zijn verheugd om de portefeuille uit te breiden met nieuwe blootstelling aan zorgvastgoed”, aldus Billy Butcher, KREST CEO en COO van KKR Global Real Estate.

“We waarderen het uitstekende werk van onze partners bij Montecito Medical bij het opbouwen van dit portfolio van hoogwaardige medische praktijkactiva”, aldus Al Lindemann, Managing Partner van FCA Partners. “We blijven geloven in de langetermijnwaarde van de activa van artsenpraktijken als onderdeel van onze klantenportefeuilles. “

De Healthcare Capital Markets-groep van Newmark adviseerde Montecito Medical en KKR bij de transactie en adviseerde KKR bij de schuldfinanciering. De zorgvastgoedgroep van BMO Harris Bank financierde de transactie. Simpson Thacher & Bartlett LLP trad op als juridisch adviseur van KKR, en Allen Matkins Leck Gamble Mallory & Natsis LLP trad op als juridisch adviseur van Montecito Medical en FCA.

Over KREST

KKR Real Estate Select Trust Inc. (“KREST”) is een doorlopend, geregistreerd closed-end fonds dat thematisch belegt in hoogwaardige, gestabiliseerde, inkomensgerichte commerciële vastgoedaandelen en -schulden. Het fonds staat open voor alle beleggers met dagelijkse inschrijvingen en zijn primaire beleggingsdoelstelling is het bieden van aantrekkelijke lopende inkomsten, met als secundaire doelstelling vermogensgroei op lange termijn. KREST wordt beheerd door KKR Registered Advisor LLC, een dochteronderneming van KKR & Co. Inc., en maakt gebruik van de ervaring en het bereik van het wereldwijde vastgoedteam van KKR en de middelen die beschikbaar zijn via het KKR-platform. Voor meer informatie over KREST, bezoek de website op www.krest.reit.

Over KKR

KKR is een toonaangevende wereldwijde investeringsmaatschappij die alternatieve vermogensbeheer-, kapitaalmarkten- en verzekeringsoplossingen biedt. KKR streeft naar een aantrekkelijk rendement op investeringen door een geduldige en gedisciplineerde benadering van beleggen te volgen, mensen van wereldklasse in dienst te nemen en de groei van haar portfoliobedrijven en gemeenschappen te ondersteunen. KKR sponsort investeringsfondsen die beleggen in private equity, krediet en reële activa en heeft strategische partners die hedgefondsen beheren. De verzekeringsdochters van KKR bieden pensioen-, levens- en herverzekeringsproducten aan onder leiding van The Global Atlantic Financial Group. Verwijzingen naar de beleggingen van KKR kunnen de activiteiten van haar gesponsorde fondsen en verzekeringsdochters omvatten. Ga voor meer informatie over KKR & Co. Inc. (NYSE: KKR) naar de KKR-website op www.kkr.com en op Twitter @ KKR — Co.

Over Montecito Medical

Montecito Medical is een van de grootste niet-beursgenoteerde bedrijven in het land, gespecialiseerd in zorggerelateerde vastgoedacquisities en financiering van medisch vastgoedontwikkeling. Montecito is een vooraanstaande bron voor eigenaren van medisch onroerend goed en zorgaanbieders die geld willen verdienen of hun bezit willen uitbreiden. Sinds 2006 heeft ze in de Verenigde Staten transacties afgerond met meer dan $ 5 miljard aan medisch onroerend goed. Montecito, gevestigd in Nashville, TN, is door GlobeSt.com en de redactie van Healthcare Real Estate Insights uitgeroepen tot ‘Key Influencer in Healthcare Real Estate’. Ga voor meer informatie over Montecito Medical naar www.montecitomac.com.

Over FCA-partners

FCA Partners is een in Charlotte, NC gevestigde vastgoedbeleggingsadviseur die zich richt op het identificeren van hoogwaardige activa en operationele partners in groeiende markten in Zuidoost en Texas. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2014 een portefeuille opgebouwd van meer dan 50 activa ter waarde van meer dan $ 2 miljard namens zijn institutionele klanten.

Zie de bronversie op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211219005113/en/

CONTACT: Mediacontacten:

Voor KKR:

Miles Radcliffe Trenner

+1 212-750-8300

media@kkr.com Voor Montecito Medical:

Brandi zachtmoedig

+1 615-921-3850 x3878

SLEUTELWOORD: VERENIGDE STATEN NOORD-AMERIKA NEW YORK

INDUSTRIE SLEUTELWOORD: BEDRIJFSBOUW EN VASTGOEDBOUW EN VASTGOEDFINANCIERING ALGEMENE GEZONDHEIDSDIENSTEN PROFESSIONELE GEZONDHEID FPI OVERIGE BOUW EN VASTGOED

BRON: KKR

Auteursrecht Business Wire 2021.

PUB: 20/12/2021 7:00 uur / DISC: 20/12/2021 7:02 uur

http://www.businesswire.com/news/home/20211219005113/en

Auteursrecht Business Wire 2021.

Leave a Comment