KKR Real Estate Finance Trust Inc. kondigt nieuwe Chief Financial Officer aan | Onderneming

NEW YORK – (BUSINESS WIRE) – 20 december 2021–

KKR Real Estate Finance Trust Inc. (het “Bedrijf” of “KREF”) (NYSE: KREF) heeft vandaag aangekondigd dat Kendra Decious is benoemd tot Chief Financial Officer en Penningmeester van het Bedrijf, met ingang van 2 maart 2022. Mevrouw Decious zal haar vervangen Mostafa Nagaty, die ontslag heeft genomen bij het bedrijf. De heer Nagaty zal zijn functie behouden tot 1 maart 2022 en heeft ermee ingestemd het bedrijf bij te staan ​​bij de overdracht van zijn verantwoordelijkheden.

“We zijn verheugd Kendra te verwelkomen in het KREF-team. Kendra is een veteraan van KKR, kwam in 2006 bij het bedrijf en was meest recentelijk de Managing Director van KKR Financial Group. Kendra heeft meer dan 15 jaar ervaring in de financiële sector, wat KREF ten goede zal komen terwijl we het bedrijf blijven laten groeien ”, zegt Matt Salem, CEO van KREF. “Mostafa is een integraal onderdeel van het team sinds zijn komst in 2018. We danken Mostafa voor zijn belangrijke bijdrage aan het succes van KREF en we wensen hem veel succes bij zijn toekomstige inspanningen. “

Mevrouw Decious is momenteel de algemeen directeur van de financiële groep van KKR & Co. Inc. en haar dochterondernemingen (“KKR”), en werkt sinds 2006 bij KKR. Ze is momenteel verantwoordelijk voor strategische planning en budgettering, en is verantwoordelijk voor dagelijkse communicatie met de Raad van Bestuur van KKR. Van 2006 tot 2010 was mevrouw Decious Chief Financial Officer van KKR Private Equity Investors, LP, het beursgenoteerde vehikel dat werd gecombineerd met de activiteiten van KKR om KKR & Co. Inc. op te richten. In die hoedanigheid was en is Kendra . , verantwoordelijk voor de boekhouding, rapportage en risicobeheersing voor alle investeringen op de balans van KKR. Voorheen was mevrouw Decious verantwoordelijk voor de financiële groepen van KKR’s Capital Markets, Hedge Funds en Stakes-activiteiten. Mevrouw Decious is momenteel lid van de Raad van Bestuur en het Auditcomité van CHI Overhead Doors, een KKR-portfoliobedrijf, en is een van de oprichters van het Global Risk and Operations Committee van KKR. Voorheen was ze een van de oprichters van de KKR Inclusion and Diversity Advisory Board en lid van de KKR Energy and Infrastructure Assessment Board en PAAMCO Prisma Audit Board. Voordat ze bij KKR kwam, was mevrouw Decious vice-president van KinderCare Learning Centers, verantwoordelijk voor de afdelingen Financiën en Boekhouding en Inkoop, en directeur bij Red Lion Hotels, verantwoordelijk voor SEC en financiële rapportage. Mevrouw Decious begon haar loopbaan bij KPMG en is Registeraccountant (inactief).

Over KKR Real Estate Finance Trust Inc.

KKR Real Estate Finance Trust Inc. is een vastgoedfinancieringsmaatschappij die zich voornamelijk richt op het verstrekken en verwerven van niet-achtergestelde leningen die gedekt zijn door commercieel vastgoed. KREF wordt beheerd en extern geadviseerd door een dochteronderneming van KKR & Co. Inc. Voor meer informatie over KREF, bezoek de website op www.kkrreit.com.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de veiligehavenbepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Toekomstgerichte verklaringen hebben betrekking op verwachtingen, overtuigingen, projecties, toekomstplannen en strategieën, verwachte gebeurtenissen of trends en soortgelijke uitdrukkingen met betrekking tot zaken die geen historische feiten zijn. Toekomstgerichte verklaringen zijn gebaseerd op de overtuigingen, veronderstellingen en verwachtingen van het bedrijf met betrekking tot zijn toekomstige prestaties, rekening houdend met alle informatie die momenteel beschikbaar is. Deze overtuigingen, veronderstellingen en verwachtingen kunnen veranderen als gevolg van vele mogelijke gebeurtenissen of factoren, die niet allemaal bekend zijn bij het Bedrijf of niet onder haar controle staan. Toekomstgerichte verklaringen gelden alleen vanaf de datum van dit persbericht of de datum waarop ze zijn gedaan, en het bedrijf neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen bij te werken, behalve zoals vereist door de wet. Informatie over factoren die van invloed zijn op het bedrijf en toekomstgerichte verklaringen zijn te vinden in het jaarverslag van het bedrijf op Form 10-K voor het jaar eindigend op 31 december 2020 en andere documenten die zijn ingediend bij de Securities and Exchange Commission, beschikbaar op www. sec.gov.

Zie de bronversie op businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211220005685/en/

CONTACT: MEDIA:

Cara Major of Miles Radcliffe-Trenner

(212) 750-8300

media@kkr.com RELATIES MET INVESTEERDERS:

Jack Switala

(212) 763-9048

kref-ir@kkr.com

SLEUTELWOORD: VERENIGDE STATEN NOORD-AMERIKA NEW YORK

INDUSTRIE SLEUTELWOORD: REIT FINANCE PROFESSIONELE DIENSTEN BEDRIJFSBOUW EN ONROEREND GOED BOUW EN EIGENDOM

BRON: KKR Real Estate Finance Trust Inc.

Auteursrecht Business Wire 2021.

PUB: 20/12/2021 16:30 / SCHIJF: 20/12/2021 16:31

http://www.businesswire.com/news/home/20211220005685/en

Auteursrecht Business Wire 2021.

Leave a Comment