Ark7 fractioneel vastgoedplatform breidt uit naar Arizona met nieuw vastgoedaanbod in Phoenix Area | Nieuws

SAN FRANCISCO, 20 december 2021 / PRNewswire / – Ark7, het probleemloze fractionele vastgoedplatform voor gemotiveerde beleggers om passief inkomen te verdienen, heeft vandaag zijn intrede aangekondigd in de Arizona eengezinswoningmarkt met de aankoop van twee huurwoningen in Chandler, gelegen in de metropool Feniks. Vanaf vandaag kunnen Ark7-gebruikers eigendomsaandelen in deze nieuwe aanbiedingen kopen van $ 95.

“De snelle groei Arizona de huizenmarkt biedt Ark7-leden precies wat ze ons vertelden dat ze wilden – bovengemiddelde passieve inkomstenstromen en het potentieel voor toekomstige waardering, “zei Andy Zhao, mede-oprichter en CEO, Ark7. “Onze nieuwe Chandler geeft gebruikers extra opties om hun beleggingsportefeuilles te diversifiëren door onroerend goed toe te voegen dat specifiek aan hun behoeften en interesses voldoet, en dat allemaal zonder de noodzaak van hands-on beheer. “

Ark7 is het probleemloze fractionele vastgoedplatform dat gebruikers volledige controle geeft om hun portefeuilles met gemoedsrust te diversifiëren. Dankzij het robuuste digitale platform en het all-inclusive model voor vastgoedbeheer kunnen gebruikers fractionele aandelen van haar woningportefeuille online kopen voor slechts $ 5,40 per aandeel per woning. De portefeuille van Ark7 omvat momenteel eigendommen in Arizona, Californië, Pennsylvania, Tennessee, Texas, en Washington, met plannen aan de gang om uit te breiden naar andere markten in heel Verenigde Staten.

Voor meer informatie over Ark7 Chandler, Arizona. aanbod, bezoek Zhao’s LinkedIn-bericht hier.

Over Ark7

Ark7 is het unieke, probleemloze fractionele vastgoedplatform dat gemotiveerde beleggers volledige controle geeft om hun portefeuilles te diversifiëren en passief inkomen te verdienen. Ark7 stelt zijn gebruikers in staat om gepersonaliseerde vastgoedportefeuilles te creëren met geselecteerde eigendommen in snelgroeiende markten in de Verenigde Staten. Ark7, opgericht in 2018 en geleid door CEO Andy Zhao, biedt gebruikers volledige transparantie om hun eigen investeringen te beheren die overeenkomen met hun budget, en de gemoedsrust wetende dat al het vastgoedbeheer wordt beheerd door Ark7. Ga voor meer informatie naar www.ark7.com.

Contacten:

jessica zon

Ark7 Inc.

jessica@ark7.com

Erin Tao |

Walt & Company

etao@walt.com

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/ark7-fractional-real-estate-platform-expands-into-arizona-with-new-phoenix-area-property-offerings -301447707 .html

BRON Arche7

Leave a Comment