Vastgoedoverdrachten | Nieuws van Mount Airy


Kerst harde snoepmix

De ouderwetse varianten van harde brokken kerstsnoep bestaan ​​al sinds de tijd van onze ouders, grootouders en overgrootouders. Deze smaken van de kerst van weleer zijn er nog steeds. Smaken van pepermunt, wintergroen, groene munt, windhond, druif, appel, citroen, framboos, aardbei, limoen, kers, sinaasappel en ananas. Harde mixen in de vorm van kerstbomen, kerstmannen, kaarsen, peperkoekhuisjes en lintvormen. Harde mixen van alle soorten en smaken zijn te vinden in veel snoepwinkels, supermarkten, landelijke winkels, groentemarkten en in de historische wijk Mount Airy langs Main Street. In veel oude schoolwinkels kun je het uit houten vaten halen en in zakken per pond doen.

Kerstballendeeg maken

Je eigen kerstversiering maken kan leuk zijn en je kunt veel kerstherinneringen maken met je kinderen en kleinkinderen. Om dit deegrecept te bereiden, heb je drie kopjes gewone bloem, een en een kwart kopje koud water, driekwart kopje zout en een theelepel aluinpoeder nodig. Meng in een grote kom het zout, de bloem en de aluinpoeder en meng goed. Voeg water toe en roer tot een gladde massa. Vorm het deeg tot een bal. Kneed het deeg op een met vetvrij papier bekleed oppervlak lichtjes bedekt met bloem bestrooid met bloem gedurende 5 minuten tot een gladde massa. Als het deeg te stevig is, bestrooi dan met water, of als het te nat is, bestrooi met bloem. Vorm kerstbomen, kerstmannen, sneeuwmannen, kaarsen, sterren, zuurstokken en peperkoekhuisjes met uitsteekvormpjes of met de hand. Bak op 350 graden gedurende 10 tot 15 minuten. Koel en schilder met acrylverf. Extra deeg kan worden bewaard in afgedekte plastic containers. Gebruik een spijker om gaten in de bovenkant van de ornamenten te slaan voor de ornamenthaken voordat je gaat bakken. Je kunt het deeg tot stokjes rollen en op de ouderwetse manier zuurstokken maken voor je boom.

Kerst Eggnog Pudding maken

Rijstpudding lijkt erg op Oud-Engelse “piggy pudding” (ook bekend als figgy pudding) in de Engelse literatuur. Eggnog voegt Oud-Engelse smaak toe aan het recept. Het is een makkelijk recept om te maken met kerst. Combineer in een middelgrote kom een ​​pakje Minute of Success gekookte rijst, twee grote eieren en een kopje suiker, een halve theelepel nootmuskaat, een kopje advocaat (normaal of vetarm), een eetlepel vanillekoffie, een kopje gouden rozijnen, twee eetlepels gewone bloem, een halve theelepel kaneel. Combineer alle ingrediënten en giet in 13X9X2 inch ovenschaal of pan besproeid met Pam kookspray. Bak op 350 graden tot het stevig en goudbruin is (meestal ongeveer een uur en misschien iets langer). Je kunt de in partjes gesneden rode en groene gekonfijte kersen vervangen door gouden rozijnen voor een kerstlook. Het is uitstekend warm geserveerd met ijs, maar nog beter koud geserveerd.

Rode munt julip maken

Het is een interessante peper op een winteravond. Laat een klein zakje Starlight-pepermunt door de blender op grillstand lopen en ga zijwaarts zitten. Meng twee pakjes Kool-Aid-watermeloen, twee kopjes suiker, vier kopjes water, een theelepel pepermuntextract, een fles Canada Dry Ginger ale van twee liter. Meng alles door elkaar en giet de geraspte Starlight mints erbij.

Veel kerstgroen op het tuinperceel

Een deel van onze tuin valt in de winter nooit in slaap omdat groen onze favoriete kleur is en we houden van iets groens dat de hele winter groeit. Wintertuingroen wordt benadrukt door Carolina-jasmijn, mosterdgroen, Siberische boerenkool, boerenkool, paarse rapen, broccoli, kool en uiensets. Elk seizoen is het altijd weer leuk om iets groens in de tuin te zien.

Landelijke winkels en bijzondere plekken

De geest van het kerstverleden en een deel van het heden leeft in de landelijke winkel of in een aantal fantastische winkels bij jou in de buurt. Hier kun je de bezienswaardigheden, scènes en geuren van Kerstmis ervaren die je terug in de tijd brengen. Er is Ronnie’s Country Store in Cherry Street in het centrum van Winston-Salem, waar boerenham wordt verkocht. plakjes spek, ouderwetse WG Witte boerenham, diverse soorten snoep, verse groenten, vers fruit, hoepelkaas en tal van traditionele kersttraktaties. Iets verder de heuvel op bij 516 North Trade Street is de Mast General Store, waar ze ouderwetse artikelen, snoep, speciale traktaties, speelgoed, gadgets, poppen en andere speciale artikelen in voorraad hebben. In Kernersville is er Musten en Crutchfield Market. Ze bestaan ​​uit huisgemaakte chili-kaas, kipsalade, ouderwetse frisdrankflessen, maar ook vers vlees en groenten. Ze zijn op 245 North Main Street. Aan de overkant van de staatsgrens van Cana, Virginia ligt Carolina Virginia Produce met hardhouten vloeren en enorme eilanden vol met ouderwetse houten snoepsleutels, vooral met Kerstmis. Je kunt kant-en-klare snoepjes kopen en in plastic zakken wegen of je eigen variëteiten selecteren uit houten sleutels. Ze hebben ook jam, gelei, augurken, saus, ingelegde eieren, diverse soorten vlees, groenten en fruit per schepel of per pond. Ze hebben fruitcakes en moeilijk te vinden items zoals ouderwetse donkere chocoladedruppels, sinaasappelschijfjes, kerstsnoepjes met hard lint, kokosmakarons, kruidensuikergoed en fruit, en snoepsticks in alle smaken, evenals kokossnoepjes en kokossnoepjes. Historic Mount Airy heeft verschillende blokken met heerlijke delicatessen die het hele jaar door gevuld zijn en vooral rond de kersttijd, wanneer Main Street is versierd met verlichte sneeuwvlokken. Je kunt ijssalons, oude bouwmarkten, geweldige restaurants bezoeken en genieten van een karbonadekoekje bij Snappy Lunch. Veel verschillende winkels en speciaalzaken liggen langs de hoofdstraat. Je vindt er hoepelkaas, boerenham, Jelly Belies in alle smaken, augurken uit potten met dille en vele andere zeer speciale items die het decor zullen vormen voor een interessant dagje winkelen en plezier, evenals om te dineren. Neem het gezin mee op een ouderwets winkelavontuur deze kerstperiode.

Koop een kerstcactus als cadeau

Geef die ene speciale persoon een kerstcactuscadeau waar ze van kunnen genieten tijdens de kerstperiode en de vele komende kerstdagen. Je kunt nu volledig bloeiende kerstcactussen kopen bij Home Depot, Lowe’s Foods, Lowe’s Home Improvement, Walmart, Food Lion en de meeste kinderdagverblijven. Koop een grote zak Miracle-Gro cactusaarde en een grote bak en verpot de cactus zodra je hem mee naar huis neemt. Wikkel de container in glanzende folie voordat u hem aan een speciaal iemand geeft om van de bloemen te genieten.

Het mysterie en de charme van maretak

Een van de mysteries van de ongrijpbare maretak is simpelweg het feit dat hij bestaat. Het is vandaag net zo charmant als het eeuwenlang voor de Ouden was. Het is ook een raadsel hoe het zich kan verspreiden tegen zulke hoge verwachtingen, zelfs in deze 21e eeuw, wanneer vele hectaren eiken en hickorybomen worden platgewalst voor onroerend goed en commerciële ontwikkeling. Het is ook een raadsel hoe het met Kerstmis tot decoratie is uitgegroeid.

Maretak is uniek met zijn dikke olijfgroene bladeren en semi-transparante witte bessen die zo delicaat zijn met hun kleine zaadjes. Maretak is een parasiet die voor levensonderhoud hickory, eiken en ander hardhout aanvreet. Maretak reproduceert wanneer vogels het kleine zaadje pikken of begraven in takken en takken hoog in bomen. Het is verbazingwekkend dat maretak nog steeds gedijt op deze machtige hardhouten bomen die door God worden beschermd tegen stormen en mensen.

Maretak geniet van ons in de late herfst en vroege winter wanneer de bladeren vallen en enorme plukjes ongrijpbare maretak bovenop deze machtige eiken en hickorybomen onthullen. Dit brengt ons bij een ander mysterie in het feit dat we onze nek niet braken toen we kinderen waren in de jaren 1950, toen bijna elke eik een bos maretak had die ons verleidde omdat er een kus wachtte zodat we konden jaag de meisjes naar school en hang de maretak boven hun hoofd.

Ik geloof nu dat deze lieve meisjes van de vierde klas het risico beseften bij het ophalen van deze maretak en de schaarste aan het zien van maretak of misschien heeft maretak hen door de eeuwen heen gecharmeerd zoals de ouden en misschien, heel misschien wilden ze echt een kerstkus! Elke december zoeken we naar de ongrijpbare maretak in de machtige eiken van het bos en de bossen van Surry County en het bestaat nog steeds op de top van de eiken en hickorybomen, maar nu buiten ons bereik omdat we oud genoeg zijn om geen plezier te hebben. toppen van hoge eiken, maar we zijn niet te oud om te kussen onder een takje maretak!

Het is tijd om te dromen van een witte kerst

Als we december naderen en de winter over iets meer dan een week voorbij is, is er dan een mogelijkheid dat we voor Kerstmis wat sneeuw zullen hebben? In 2017 hadden we enorm veel sneeuw in de tweede week van december. Het hoeft niet koud tot sneeuw, ijskoud of zelfs erg koud te zijn als de omstandigheden op hoogte gunstig zijn. Met Kerstmis, wat is een beter moment om de droom van een witte kerst waar te maken.

hoe hoezo?

“Stem van de rede”. Als ik een kerstkoekje zie, hoor ik twee stemmen in mijn hoofd. Een stem zei: “Je moet dit koekje opeten.” De andere stem zegt: “Je hebt het gehoord, eet dat koekje op!”

“Gekke taart.” Diner: “Is dat pompoentaart of eierpunchtaart?” Serveerster: “Kan je dat niet zien aan de smaak?” Diner: “Nee, niet echt. Serveerster: “Nou, wat maakt dat uit?” “

Leave a Comment