Experts op het gebied van luxevastgoed van DFW voorspellen een sterke markt in 2022

Nu analisten op de nationale vastgoedmarkt een afname van het tekort aan huizen te koop in 2022 voorspellen, verwachten deskundige agenten van Allie Beth Allman & Associates dat de verkoop van luxe huizen en eigendommen in de regio zal doorgaan in het komende jaar. . .

“De markt blijft sterk en kopers willen hun apparatuur upgraden of uitbreiden”, zegt Susan Baldwin. “Er is altijd vraag naar het terrein en de locatie in de buurt van restaurants. Kopers waarderen instapklare woningen die weinig updates nodig hebben, dus een goed onderhoud of het aanbrengen van updates aan uw huis draagt ​​bij aan de waarde van uw huis.

Volgens Baldwin is er nog steeds veel vraag van kopers naar locaties in de buurt van Highland Park Village en Dallas Country Club, evenals de woonwijken van Preston Hollow, dus het aanbieden van een huis in deze gebieden kan veel opleveren. .

In Preston Hollow worden eigendommen snel verkocht als de prijs goed is, zelfs in deze verkopersmarkt, melden makelaars. Te dure woningen blijven op de markt en genereren veel minder interesse.

“De sleutel in de huidige markt is om de prijs te bepalen die de markt zal toestaan ​​en kopers te laten beslissen of ze een premie willen betalen”, zegt Kimberly Cocotos, die dit jaar verschillende huizen in het Preston Hollow-gebied heeft verkocht. “Meestal is een koper meer bereid om een ​​hogere prijs te betalen als dat hun idee is.”

Agent Aaron Carroll zei dat hij de Park Cities-markt niet snel ziet vertragen.

“De prijzen zijn hoger dan enkele jaren geleden, maar met zoveel bedrijven die nog steeds naar Dallas verhuizen, zal de belangstelling voor dit gebied blijven toenemen”, zei hij. “Er zijn nog steeds geweldige kansen in de steden in het park, maar je moet werken met een geweldige makelaar die de huizen kent voordat ze op de markt komen. “

Anne Oliver sluit zich aan bij dit advies en voegt eraan toe: “Beleggers wenden zich meer dan ooit tot onroerend goed en beschouwen eengezinswoningen en meergezinswoningen als veilige investeringen met veel opwaarts potentieel.

Ondertussen blijven de buitenwijken van Dallas kopers uit het hele land aantrekken, waardoor de huizenprijzen naar recordhoogtes stijgen. In de verre noordelijke buitenwijken, bijvoorbeeld, “hebben we vaker woningdeals gezien in het bereik van $ 300.000 tot $ 500.000, een trend die zich in 2022 zal voortzetten”, zei ze.

“Hoogwaardige eigendommen in deze prijsklasse hebben meerdere aanbiedingen”, zegt Sue Krider. “Maar ze moeten premium zijn – goede staat, goede locatie en geweldig uitzicht.”

Allie Beth Allman & Associates verkoopt meer huizen met een prijs van $ 2 miljoen en meer dan enige andere makelaardij, volgens statistieken van de Multiple Listing Service. Bezoek alliebeth.com om in contact te komen met een expert in luxe onroerend goed.

Leave a Comment