Washington, DC makelaars in onroerend goed

Het proces

Om tot deze lijst te komen, hebben we enquêtes gestuurd naar meer dan 50.000 Washingtoniaans abonnees en bijna 2.000 agenten die vorig jaar op de Top Agents en Top Producers-lijsten stonden. We hebben beide groepen gevraagd naar de namen van de agenten met wie ze het meest hebben samengewerkt, op basis van een aantal criteria, waaronder marktkennis en integriteit.

Voor wie op zoek is naar een woning in bepaalde gebieden, hebben we de buurten opgenomen waar elke makelaar zaken doet. Maar dit zijn slechts voorbeelden. Velen werken in heel Washington.

Wie zijn de beste producenten?

Dit zijn de agenten en teams die het afgelopen jaar een van de hoogste verkoopvolumes hebben gegenereerd en waar ze zijn ontslagen. De lijst bevat DC-agenten; de provincies Prince George, Montgomery, Anne Arundel en Howard in Maryland; en de graafschappen Arlington, Fairfax, Loudoun en Prins William en Alexandrië in Virginia. Als uw makelaardij dit jaar geen Top Producers-enquête heeft ontvangen en u wilt deelnemen in 2020, neem dan contact op met hoofdredacteur Marisa M. Kashino.

Meer veelgestelde vragen

Hoe vaak publiceren we deze lijst?
De lijst wordt jaarlijks gepubliceerd in ons julinummer.

Wanneer komen de volgende Top Producers-enquêtes uit?
In januari worden ze uitgedeeld.

Hoe kan mijn makelaardij worden opgenomen in de lijst van topproducenten?
Uw makelaar of kantoormanager moet een Top Producers-enquête invullen. Als je nog geen Top Producer-enquête hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar hoofdredacteur Marisa M. Kashino en zij zal je toevoegen aan de distributielijst.

Heb je een vraag? Wilt u uw huidige vermelding bijwerken?

Neem contact met ons op via dit formulier. We nemen binnenkort contact met je op!

Bewerkt door

Hoofdredacteur

Marisa M. Kashino trad in 2009 toe tot de Washingtonian als schrijfster en werd redacteur in 2014. Ze houdt toezicht op de omslag van het tijdschrift over onroerend goed en huisontwerp en schrijft hoofdartikelen. Ze was finalist voor de Livingston Award 2020 voor haar tweedelige onderzoek naar een onterechte veroordeling als gevolg van een moord op het platteland van Virginia.

Leave a Comment