Vastgoed: net zo eenvoudig als verhuizen

Gastheren: Phil Nordella en Taylor F. Williams-Moniz

Onderwerp: Plaatsen verplaatsen

Gasten: Kelly Kirkman

Vastgoed: net zo eenvoudig als verhuizen – 17 december 2021

In deze aflevering van REAL ESTATE: It’s That Simple chatten onze gastheren Phil Nordella en Taylor Williams-Moniz met Kelly Kirkman van AQMS. Phil en Taylor beginnen de show door te praten over een paar huizennummers in Santa Clarita. Kelly Kirkman neemt deel aan de show om met Phil en Taylor te praten over de verhuizing en wat zijn bedrijf, AQMS, kan doen om u te helpen uw bezittingen van huis tot huis te verhuizen.

Later in de show praten Phil, Kelly en Taylor meer over ruimtes in beweging. Hoor Phil, Kelly en Taylor praten over woningtellingen, AQMS en verhuizingen.

Om de podcast te zien: Klik hier!

De radioshow “REAL ESTATE: It’s That Simple” is de enige echte vastgoedradioshow van SCV.

Phil Nordella brengt zijn ervaring als eigenaar van een van de grootste vastgoedondernemingen van de afgelopen 25 jaar naar zijn accountants.

Elke week verschijnen er nieuwe gasten en alle behandelde onderwerpen zijn bedoeld om kopers en verkopers geld te besparen.

Phil heeft meer dan 500 agenten getraind en licht ook de sluier op over een deel van de waanzin die zich achter de schermen afspeelt.

Phil Nordella
Makelaar
EXP Realty uit Californië
661 312-3561 – Directe eigenaar
Vastgoeddirecteuren, Valence
CalDRE # 01152653

“REAL ESTATE: zo simpel is het” Gepresenteerd door:

Marla Ferris - Uw hypotheekexpert - Augusta FinancieelBraveheart vecht tegen parasieten en termietenInspectiediensten voor kasteeleigendommenGOUDEN STAAT SCHIMMEL INSPECTIESSchlick ArtStyle My Space - Home Staging en interieurontwerpersVOI-verzekeringsoplossingen

Heb je een nieuwstip? Bel ons op (661) 298-1220 of e-mail newstip@hometownstation.com. Mis niets. Ontvang de laatste KHTS Santa Clarita News-waarschuwingen rechtstreeks in uw inbox. Meld een typefout of fout, e-mail Corrections@hometownstation.com

KHTS FM 98.1 en AM 1220 is het enige lokale radiostation in Santa Clarita. KHTS combineert een combinatie van nieuws, verkeer, sport en features met je favoriete hedendaagse hits voor volwassenen. Nieuws en functies van Santa Clarita worden de hele dag uitgezonden op onze ether, op onze website en op verschillende social media platforms. Onze landelijk bekroonde dagelijkse KHTS-nieuwsbrieven worden nu dagelijks gelezen door meer dan 34.000 inwoners. Het KHTS-uitzendsignaal, een dynamisch lid van de Santa Clarita-gemeenschap, bereikt de hele Santa Clarita-vallei en delen van de hoge woestijngemeenschappen in de Antelope-vallei. Het station zendt zijn talkshows uit via internet en bereikt daarmee een potentieel wereldwijd publiek. Volg @KHTSRadio op Facebook, Twitteren Instagram.

KHTS FM 98.1 & AM 1220 - Nieuws uit Santa Clarita - Radio Santa Clarita

Leave a Comment