Hoe onroerend goed te kopen in Metaverse: een stapsgewijze handleiding

Metaverse is een stap op weg naar het digitaliseren van de echte wereld door een combinatie van augmented reality (AR), virtual reality (VR) en video. De virtuele wereld stelt gebruikers in staat om te werken, spelen en in contact te blijven met hun vrienden in de virtuele wereld via hun digitale avatars. Van het houden van een conferentie tot het maken van een reis naar de virtuele wereld, er is veel te doen in de Metaverse.

Maar wat de aandacht van beleggers lijkt te trekken, is onroerend goed. Het aantal onroerendgoeddeals in de Metaverse haalde de krantenkoppen met elke twee weken recorddeals van miljoenen dollars.

Om onroerend goed in de virtuele wereld te kopen, moet u zich registreren bij een metavers platform, zoals onder andere Decentraland, The Sandbox, Axie Infinity. Het enige dat u nodig hebt om transacties in de Metaverse uit te voeren, is een goed gefinancierde digitale portemonnee. U kunt uw dollars omzetten in cryptocurrencies zoals Ether of de eigen valuta’s van de Metaverse waarmee u te maken heeft, zoals MANA of Sandbox en ze opslaan in uw digitale portemonnee.

Met behulp van het bijna complete ecosysteem dat door de Metaverse wordt aangeboden, kunt u eigendommen in de digitale wereld kopen, huren, omdraaien of zelfs verkopen en eigendom wordt gedaan via de titel Non-Fungible Token (NFT).

Hier is een stapsgewijze handleiding over hoe u onroerend goed kunt kopen in de Metaverse.

 • Stap 1
 • Bezoek de vastgoedmarktplaatsen van Metaverse, zoals Decentraland, Axie Infinity of Sandbox, en log in op het platform.

 • 2e stap
 • Blader door de verschillende beschikbare sites en vergelijk hun prijzen.

 • Stap 3
 • Zodra u het digitale land dat u wilt kopen heeft geselecteerd, klikt u erop voor meer informatie. Hier is het belangrijk om te onthouden dat een bepaald eigendomsplatform van Metaverse u alleen in staat stelt een aankoop te doen vanaf zijn platform met behulp van de goedgekeurde cryptocurrency. Decentraland staat gebruikers bijvoorbeeld alleen toe om onroerend goed te kopen en verkopen met MANA, een cryptocurrency die door Decentraland zelf is gemaakt.

  Lees ook | Virtuele landrush: miljoen dollar onroerend goed voor het grijpen in de metaverse

 • Stap 4
 • De volgende stap is om uw digitale portemonnee te koppelen aan uw vastgoedplatformaccount. Hiervoor moet u eerst een compatibele digitale portemonnee aanschaffen. Metamask is verreweg de meest populaire digitale portemonnee die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het is compatibel met bijna alle Metaverse-eigendommenplatforms.

 • Stap 5
 • Het is belangrijk om uw digitale portemonnee te financieren met een cryptocurrency die compatibel is met het digitale eigendomsplatform dat u hebt gekozen. Je kunt hetzelfde eenvoudig via veel beurzen kopen en de crypto’s veilig opslaan in je digitale portemonnee. Zodra u klaar bent met het selecteren van het land en het financieren van uw gekoppelde digitale portemonnee, hoeft u alleen maar op de knop ‘Kopen’ te klikken.

 • Stap 6
 • Nadat de transactie is voltooid, wordt het door u gekochte digitale land opgeslagen als een NFT in uw gekoppelde digitale portemonnee. U kunt uw aangekochte grond bekijken onder het tabblad “NFT” in uw digitale portfolio.

  Waar u op moet letten voordat u een woning in de Metaverse koopt

  In tegenstelling tot investeren in de echte onroerendgoedmarkt, waar uw verworven fysieke grond daadwerkelijk bestaat, zal het digitale land in de metaverse niet bestaan ​​als het platform waarvan u het land hebt gekocht faalt en offline gaat. Het andere punt dat u in gedachten moet houden, is de hoge volatiliteit die gepaard gaat met cryptocurrencies die worden gebruikt om transacties uit te voeren op de onroerendgoedmarkt in de Metaverse. Omdat de waardering van de digitale valuta niet stabiel is, fluctueert ook de waardering van het onroerend goed dat u bezit in de metaverse proportioneel.

  Bovendien is beleggen in digitaal onroerend goed een vrij nieuwe activaklasse, daarom zijn er veel aspecten die onontgonnen blijven. Investeren in de digitale vastgoedmarkt in de metaverse is zeer speculatief van aard en het is raadzaam om de voor- en nadelen goed te onderzoeken voordat u investeringen doet.

  (Bewerkt door : Yashi Gupta)

  Leave a Comment