“Denk en word rijk”: 7 lessen voor makelaars

Ontvang je Het voordeel van Inman Agent? Zorg ervoor dat u zich hier abonneert.

Je moet nadenken om rijk te worden door Napoleon Hill is een van de meest populaire zelfhulpboeken aller tijden. Hill bracht 20 jaar door met het interviewen van meer dan 500 miljonairs en het identificeren van eigenschappen die hij gebruikelijk vond in deze groep van hoogpresteerders.

In de afgelopen 20 jaar heb ik de kans gehad om duizenden toonaangevende makelaars te observeren. Veel van dezelfde principes geïdentificeerd in Je moet nadenken om rijk te worden zijn essentieel voor het opbouwen van een succesvol vastgoedbedrijf.

Hier zijn enkele van de meest krachtige eigenschappen die ik in het boek heb gevonden en hoe u ze kunt toepassen op uw onroerendgoedbedrijf.

1. Bezit je verlangen

Het vermogen om de doelen die u heeft duidelijk te definiëren en te bepalen in hoeverre u deze wilt bereiken, vormt de basis voor het opbouwen van het bedrijf van uw dromen. Heb je een brandend verlangen om meer huizen te verkopen of om twee keer per week te kunnen golfen?

Gelukkig zijn is oké en in veel gevallen bewonderenswaardig. De sleutel is om de verlangens die je in je leven hebt duidelijk te definiëren en er een prioriteit van te maken. Je acties moeten overeenkomen met je verlangens, wat ze ook mogen zijn.

Deze paragraaf is bedoeld voor mensen die een brandend verlangen hebben om hun bedrijf te laten groeien. Als je eenmaal je niveau van verlangen hebt vastgesteld, vraag je welke vaardigheden je moet ontwikkelen om je capaciteiten af ​​te stemmen op je verlangens.

Moet je leren hoe je jezelf effectief kunt verkopen op sociale media? Wilt u leren hoe u meer advertenties kunt genereren of waarde kunt toevoegen aan uw invloedssfeer? Hoe dan ook, als je verlangen sterk genoeg is, zul je een manier vinden om jezelf te ontwikkelen en je doelen te bereiken.

2. Stel jezelf de vraag: denk je dat je doel mogelijk is?

De volgende stap komt op een punt waar u gelooft dat het gewenste succesniveau mogelijk is. Vind agenten met bedrijven op het gewenste niveau. Soms moet je iets zien voordat je iets kunt worden.

Zijn er mensen in uw bedrijf die het door u gewenste succesniveau hebben bereikt? Bestudeer hoe deze mensen hun bedrijf hebben opgebouwd. Vraag hen wat ze aan het doen waren toen ze op jouw productieniveau zaten. Vraag hen wat ze hebben gedaan dat heeft geleid tot hun doorbraak naar het niveau dat u wenst.

Wanneer je omringd bent door mensen die doen wat je wilt doen, groeit je geloof in wat mogelijk is. Wanneer je geloof groeit, vinden je acties plaats en is succes onvermijdelijk.

3. Zorg voor een georganiseerd actieplan

Het stellen van doelen is geweldig, maar een gedetailleerd actieplan is essentieel om je doelen te bereiken. Uw plan moet uw jaarlijkse doelen opsplitsen in maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse activiteiten.

Door uw dagelijkse activiteiten bij te houden, zoals het aantal gegenereerde vastgoedleads, het aantal geplaatste advertentieafspraken of het aantal onroerendgoedgerelateerde gesprekken dat u voert, kunt u uw voortgang bijhouden.

Weet u hoeveel onroerend goed gerelateerde gesprekken u de afgelopen maand heeft gehad? Weet u hoeveel registratieafspraken u de afgelopen maand heeft gemaakt en hoeveel registraties u heeft gedaan? Wat we inspecteren, wij kunnen wachten, verwachten groeien. Houd de activiteiten voor het opzetten van uw bedrijf bij en uw bedrijf zal groeien.

4. Heb vertrouwen

De definitie van geloof is geloven in dingen die nog moeten worden gezien. Gelooft u dat als u uw georganiseerde actieplan volgt, u succesvol zult zijn? Gelooft u dat u uw doel zult bereiken als u de dagelijkse activiteiten van uw georganiseerde actieplan uitvoert? Hoe meer u in uw plan gelooft en erop vertrouwt dat uw acties tot succes zullen leiden, hoe meer u zult handelen.

Geloof groeit naarmate je kleine overwinningen boekt. Houd onderweg prestatiemarkeringen bij. Hoewel de nadruk ligt op transacties, welke kleine prestaties onderweg kunnen uw geloof versterken?

Dit kan het identificeren van een consistente bron van leads zijn of het toevoegen van mensen aan uw database. Het kan zijn dat u elke dag belt en weet dat de gesprekken die u voert gemakkelijker of beter worden. Je geloof moet sterker zijn dan je angsten als je succesvol wilt zijn.

5. Overwin weerstand

Alle succes komt van de andere kant van het verzet. Groei en comfort kunnen niet naast elkaar bestaan, dus hoe kun je op een plek komen waar je je op je gemak voelt als je je ongemakkelijk voelt? Het begint met je begrip dat de strijd deel uitmaakt van het proces. Het gaat er niet om of, maar wanneer je het volgende niveau van weerstand tegenkomt.

Als er strijd ontstaat, omarm het dan wetende dat het een natuurlijk onderdeel is van het proces terwijl je je succes naar een hoger niveau tilt. Omgaan met weerstand is een teken dat je op de goede weg bent. Blijf vooruit gaan en overwin de weerstand zo snel en efficiënt mogelijk.

6. De kracht van de hersenen

Je omringen met gelijkgestemde, op groei gerichte makelaars leidt tot succes. De kracht van een vastgoedgenie is dat bandleden van elkaar leren, samen vechten en samen successen vieren. Dus hoe vind of creëer je een brein van op groei gerichte agenten?

Ik run een groep van onze agenten in wekelijkse masterminds, maar als dit niet voor jou beschikbaar is, raad ik je aan een coachingprogramma te zoeken dat mastermind- of groepscoaching biedt.

Een andere mogelijkheid is om zelf een groep te ontwikkelen. U kunt dit doen door agenten te vinden via uw bedrijf, via Facebook-groepen met agenten in het hele land, of via agenten die u op conferenties ontmoet.

De hersenen moeten coherente ontmoetingen hebben met specifieke onderwerpen die aan bod komen. Dit zou iedereen in de groep moeten omvatten die deelt wat voor hen werkt en mogelijk de worstelingen waarmee ze worden geconfronteerd. Als u zich omringt met andere agenten die willen groeien, zult u versteld staan ​​hoe snel u resultaten ziet.

7. Gebruik de kracht van het onderbewuste

Het boek gaat over het feit dat we twee delen van onze geest hebben die onze acties sturen.

De eerste is onze bewuste geest. We denken over deze activiteiten na en voeren ze met opzet uit vanuit onze bewuste geest, in de overtuiging dat we moeten handelen. Deze acties kunnen betekenen dat je weet dat je de telefoon moet opnemen om te bellen, maar je hebt echt je bewuste geest nodig om je hand te vertellen om de telefoon op te nemen om dat te laten gebeuren.

De acties die door ons onbewuste worden uitgevoerd, worden uitgevoerd zonder dat we er opzettelijk aan denken. Mijn bewuste geest hoeft mijn longen niet te vertellen om te ademen. Ik adem onbewust. De vraag wordt: hoe benutten we de kracht van ons onderbewustzijn?

Het reticulaire activeringssysteem (RAS) is een netwerk van neuronen in onze hersenen dat als poortwachter fungeert en bepaalt wat belangrijk voor ons is en wat er zonder nadenken uit moet worden gefilterd. Bedenk hoeveel dingen onze hersenen op een bepaald moment verwerken. Het gaat over de geluiden om ons heen, de visuele prikkels van dingen die om ons heen gebeuren, of we het nu warm of koud hebben, of we in gevaar of veilig zijn, en duizenden andere dingen die op een bepaald moment om ons heen gebeuren.

SAR beslist wat we onder onze aandacht brengen. Is het je ooit opgevallen hoeveel zwarte SUV’s er op de weg zijn? Als ik dit onder uw aandacht breng, zal RAS u nu op de hoogte brengen van zwarte SUV’s de volgende keer dat u op de weg bent.

Dus hoe gebruiken we dit voor onze vastgoedactiviteiten?

Je onderbewustzijn is ingesteld om te observeren waar je je op focust en ervoor te zorgen dat je meer herkent van waar je je op hebt gefocust. We kunnen dit bereiken door tijd te besteden aan het bestuderen van wat we willen in ons bedrijf.

Als je meer SEO-mogelijkheden wilt, bekijk dan meer YouTube-video’s voor het genereren van lijsten, lees artikelen voor het genereren van lijsten of luister naar podcasts met topproducenten die lijsten bespreken. Door je te concentreren op de advertenties, zal je onderbewustzijn zijn best doen om ervoor te zorgen dat je wordt gewaarschuwd wanneer er zich advertentiemogelijkheden om je heen voordoen.

Je onderbewustzijn wacht gewoon tot je het laat weten waarvoor je wilt dat het je waarschuwt. Zet het in actie.

Je moet nadenken om rijk te worden heeft de tand des tijds doorstaan ​​en blijft generaties inspireren omdat de waarheid nooit verandert. De principes die in het boek worden besproken, en met name voor agenten in dit artikel, hebben in het verleden gewerkt, werken vandaag actief en zullen in de toekomst succes creëren.

2022 is het jaar om het bedrijf van je dromen te starten. Ga je dit jaar de bewegingen nog eens bekijken? Of ga je massale actie ondernemen en het bedrijf opbouwen dat je verdient te hebben? De keuze is aan jou.

Jimmy Burgess is de groeidirecteur voor Berkshire Hathaway HomeServices Beach Properties of Florida in Noordwest-Florida. Maak contact met hem op Facebook of Instagram.

Leave a Comment