Commercieel vastgoedbedrijf uit Greenville vestigt zich in Wilmington

Het in Greenville gevestigde commerciële vastgoedbedrijf The Overton Group verhuist naar Wilmington via een samenwerking met lokale ontwikkelaars.

Het in Wilmington gevestigde ontwikkelingsbedrijf Clarendon Properties en The Overton Group hebben onlangs de samenwerking en de opening aangekondigd van een nieuw commercieel vastgoedkantoor op de Wilmington-markt.

Troy Demers, een partner van The Overton Group, is bezig met een verhuizing naar de havenstad en wordt de makelaar van het nieuwe kantoor. Demers zal Clarendon Properties bijstaan ​​en nauw samenwerken met John Sandlin en Gale Wallace van Clarendon om de activiteiten van het bedrijf op te zetten en te ontwikkelen.

Voorlopig zal Demers gevestigd zijn in het Clarendon-kantoor op Stokley Drive 107 in de buurt van Wrightsville Beach. Wallace zei uiteindelijk dat Overton en Clarendon van plan waren te verhuizen naar kantoren die de organisaties zouden delen.

“We hebben misschien twee of drie jaar geleden vastgesteld dat we echt in Wilmington wilden zijn”, zegt MIchael Overton, oprichter van The Overton Group.

Hij zei dat COVID hun inspanningen vorig jaar had uitgesteld, maar ze werden uiteindelijk gepresenteerd aan Sandlin en Wallace, en ontdekten dat de twee wilden samenwerken met een beursvennootschap.

Bovendien zei Overton: “Troy was op zoek naar een mogelijkheid om een ​​meer leidende rol op zich te nemen. Dit gaf hem dan ook de kans om helemaal opnieuw te beginnen in een nieuwe markt.

De Overton Group is actief geweest in Wilmington en de omliggende gebieden, niet alleen in de makelaardij, maar ook als lid van de Southeast North Carolina Real Estate Business Alliance (RCASENC), volgens een persbericht.

Overton zei in een verklaring: “Met de respectieve sterke punten van onze twee organisaties ben ik optimistisch dat we een sterke impact zullen hebben in het Wilmington-gebied. Met kantoren in Greenville en Wilmington en de omliggende gebieden van deze grote steden, zijn we nu echt een regionaal bedrijf dat onze klanten van dienst kan zijn in elk deel van het leven van een onroerend goed over een groot geografisch gebied.

Demers zei dat werken voor The Overton Group “een levensveranderende ervaring is geweest, en ik hoop die ervaring te herhalen met iedereen die zich bij ons team voegt.”

Sinds de oprichting is Clarendon Properties actief in de horeca en de ontwikkeling van tandheelkundige / medische detailhandel, aldus de verklaring. Clarendon start momenteel met de ontwikkeling van appartementen en self-storage.

Over The Overton Group zei Sandlin in de verklaring: “Onze vereniging zal Clarendon’s bemiddelingsinspanningen aanzienlijk verbeteren en vastgoedbeheer in onze diensten brengen. Onze ontwikkelervaring wordt ook verbeterd door onze vereniging. Ze brengen kennis en systemen met zich mee die onze dienstverlening aan onze klanten alleen maar zullen verbeteren.

Leave a Comment