BETTER HOMES AND GARDENS® REAL ESTATE BREIDT ZIJN AANWEZIGHEID IN CALIFORNI UIT MET DE AANSLUITING VAN CENTRAL VALLEY BROKERAGE »RealtyBizNews: Vastgoednieuws

Better Homes and Gardens Real Estate LLC heeft vandaag aangekondigd dat Integrity Real Estate Center Inc., gevestigd in Stockton, Californië, is aangesloten bij BHGRE® Mark. Het bedrijf zal nu bekend staan ​​als Better Homes and Gardens Real Estate Integrity Real Estate.

Het bedrijf wordt geleid door makelaar / eigenaar Janet Ramirez en bedient een breed scala aan klanten in de Central Valley van Californië, waaronder de provincies San Joaquin en Stanislaus.

Ramirez begon zijn carrière in de hypotheekbranche. Tijdens de subprime-hypotheekcrisis hielp ze veel vrienden en familie om huisuitzetting te voorkomen en streefde ze haar vastgoedvergunning na om een ​​meer alomvattend niveau van ondersteuning te bieden. Ze opende haar makelaardij in 2008.

De Central Valley is een van de meest productieve landbouwgebieden ter wereld en is de belangrijkste bron van de meeste producten die in de Verenigde Staten worden verkocht. De Central Valley, de thuisbasis van verschillende grote productie-, algemene service- en landbouwbedrijven, dient ook als een populaire slaapgemeenschap voor mensen die in San Francisco en de Eastern Bay Area werken.

Details:

  • Ramirez maakt gebruik van Be Better® University, het beproefde, bekroonde platform voor professionele ontwikkeling en training van het merk om de productiviteit van agenten te verhogen en nieuwe agenten voor het bedrijf aan te trekken.
  • Affiliate Agents krijgen een concurrentievoordeel op de markt met PinPointSM. Deze eigenaar BHGRE® de merktool gebruikt gegevens over consumentengedrag Betere huizen en tuinen magazine en zijn uitgever Meredith Corporation’s klantendatabase van meer dan 175 miljoen consumenten, om aangesloten agenten te helpen potentiële kopers voor specifieke eigendommen effectief te bereiken.
  • De kernwaarden van het merk van passie, authenticiteit, inclusie, groei en uitmuntendheid hebben diepe weerklank gevonden bij Ramirez, die zijn agenten begeleidt om al hun beslissingen met integriteit te nemen om beter te voldoen aan de behoeften van hun werknemers.
  • Ramirez is een goed presterende makelaar die regelmatig wordt erkend door haar lokale vastgoedvereniging, Lodi Association of Realtors. Ze is ook gerangschikt onder de beste makelaars van het land door de National Association of Hispanic Real Estate Professionals (NAHREP). Zij is de enige makelaar in onroerend goed® in San Joaquin County om een ​​plek in de NAHREP Top 250 te verdienen.
  • Realtor.com meldt dat de mediane verkoopprijs van een huis in San Joaquin County $ 517.500 is, de mediane verkoopprijs in Stanislaus County $ 431.500 is en huizen in Sacramento County worden verkocht tegen een mediane prijs van $ 501.500.
  • Better Homes and Gardens Real Estate Integrity Real Estate staat op 26e BHGRE® dochteronderneming in Californië.

Citaat:

“De focus van Janet op integriteit als leidend principe van het bedrijf is een krachtig platform om te groeien en te ontwikkelen in de Central Valley. Zijn reputatie als een zeer ethische en succesvolle bedrijfsleider is bewonderenswaardig. Zijn toewijding aan het succes van zijn agenten en het bieden van eersteklas service aan zijn klanten hebben een belangrijke rol gespeeld in de groei van zijn makelaardij. Ze erkende dat verdere groei meer ondersteuning en infrastructuur zou vereisen. We zijn verheugd dat Janet ervoor heeft gekozen om samen te werken met Better Homes and Gardens Real Estate om haar bedrijf te laten groeien.

Sherry Chris, President en CEO, Better Homes and Gardens® Onroerend goed

“In de huidige dynamische vastgoedomgeving is het van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de opleiding van agenten, markttrends en consumentenvoorkeuren om relevant te blijven. Als klein bedrijf wisten we dat we extra middelen en ondersteuning nodig hadden om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De diepte en breedte van de tools, technologie en marketingprogramma’s van Better Homes and Gardens Real Estate zullen een belangrijke rol spelen bij het verhogen van de productiviteit van onze agenten en het marktaandeel van het bedrijf.

– Janet Ramirez, makelaar / eigenaar, Better Homes and Gardens Real Estate Integrity Real Estate

Over Better Homes and Gardens Real Estate LLC

Better Homes and Gardens Real Estate LLC is een levendig vastgoedmerk dat een volledig scala aan diensten biedt aan makelaars, verkopers en huizenkopers en -verkopers. Met behulp van innovatieve technologie, geavanceerde bedrijfssystemen en de brede aantrekkingskracht van een lifestyle-merk, belichaamt Better Homes and Gardens Real Estate LLC de toekomst van de vastgoedsector, terwijl het gegrond blijft in de traditie van het huis. Better Homes and Gardens Real Estate LLC is een dochteronderneming van Realogy Holdings Corp. (NYSE: RLGY), een wereldleider op het gebied van franchising van onroerend goed en aanbieder van diensten op het gebied van makelaardij, verhuizing en vestiging.

De beste groeiende huizen en tuinen® Het vastgoednetwerk omvat meer dan 12.500 onafhankelijke verkopers en ongeveer 390 kantoren die huizenkopers en -verkopers bedienen in de Verenigde Staten, Canada, Jamaica, Bahama’s, Australië en Nieuw-Zeeland.

Betere huizen en tuinen® is een geregistreerd handelsmerk van Meredith Corporation, onder licentie van Better Homes and Gardens Real Estate LLC en gebruikt met toestemming. Een bedrijf met gelijke kansen. Gelijke woonkansen. Alle beste huizen en tuinen® De onroerendgoedfranchise is onafhankelijk eigendom van en wordt geëxploiteerd.

Leave a Comment