Vastgoedevenementen in Greenville en omgeving in 2022 | Speciale dekking van Greenville Real Estate

Spartanburg-perspectieven

Wat: Een door Spartanburg georganiseerd evenement met voorspellingen op lokaal, regionaal, nationaal en mondiaal niveau met als doel de aanwezigen in staat te stellen weloverwogen beslissingen te nemen in 2022. Inclusief een wetgevend panel, economische vooruitzichten en invloedrijke trends op Spartanburg voor het nieuwe jaar.

Wanneer: 7 januari, 08.00 uur tot 12.00 uur

Waar: Spartanburg Marriott, 299 North Church St.

Prijs: Raadpleeg de prijzen

Meer info: cteaster@onespartanburg.com

Maandelijkse vergadering van de noordelijke staat CREIA

Wat: maandelijkse bijeenkomst van de Upstate Carolina Real Estate Investors Association, met gastsprekers, netwerken, educatie en meer. De netwerktijd begint om 18.00 uur en de hoofdbijeenkomst volgt om 7.00 uur. Gasten zijn welkom.

Wanneer: 17 januari, 18-21 uur

Waar: Embassy Suites, 670 Verdae Blvd., Greenville

Prijs: gratis voor leden, $ 20 voor niet-leden

Meer info: upstatecreia.com

Greenville Home Improvement Show

Wat: Een uitgebreide tentoonstelling over het verbouwen van uw huis die u kan helpen uw droomhuis te realiseren. Experts zullen aanwezig zijn om gebieden zoals kasten en toonbanken, vloeren, solaria en toevoegingen, kelderafwerking, waterdichting, slimme domotica en energiezuinige ramen en buitenproducten te demonstreren.

Wanneer: 14-16 januari

Waar: Greenville Convention Center, 1 Exposition Drive

Prijs: Volwassenen $ 4, gratis voor kinderen onder de 18

Meer informatie: homeshowcenter.com/overview/greenville

Zuidelijke huis- en tuinshow

Wat: Het grootste en meest populaire huis- en tuinevenement van South Carolina, met duizenden vierkante meter aan exposities over landschapsarchitectuur, gazon- en tuinuitrusting, interieurontwerp, ramen en raambekleding, vloeren, terrassen, buitenleven, home entertainment en automatisering en meer.

Wanneer: 18-20 februari

Waar: Greenville Convention Center, 1 Exposition Drive

Prijs: volwassenen $ 8, senioren $ 6, kinderen onder de 12 gratis

Meer info: Southernhomeandgardenshow.com

Buiten kantooruren

Wat: meng je onder de investeerders van Greenville Chamber tijdens een van de belangrijkste netwerkevenementen van de organisatie. Professionals maken van deze gelegenheid gebruik om ideeën te bespreken en uit te wisselen in een ontspannen en sociale sfeer terwijl ze andere investeerdersbedrijven leren kennen.

Wanneer: 3 maart, 17.30 uur tot 19.30 uur

Waar: Urban Air, 1025 Woodruff Road, Greenville

Prijs: $ 10 voor huisinvesteerders, $ 25 voor niet-investeerders

Meer info: avan@greenvillechamber.org

Versterk je invloed

Wat: Spreker en ondernemer Rene Rodriguez doorbreekt de wetenschap van beïnvloeding en begeleidt aanwezigen door een proces van drie stappen om een ​​krachtigere presentator, communicator en influencer te worden.

Wanneer: 15 maart

Waar: Greenville Country Club, 239 Byrd Blvd., Greenville

Prijs: Tickets te koop 28 december

Meer info: amplifiimylife.com

Noordelijke Staatsveiligheidsconferentie

Wat: Greenville House-evenement georganiseerd in samenwerking met Employers Network en advocatenkantoor Williams Mullen, dat een briefing geeft over actuele veiligheid en andere gerelateerde kwesties die van belang zijn voor professionals in de hele North State. Daarnaast krijgen deelnemers de kans om andere professionals uit de regio te ontmoeten en relevante dienstverleners te ontmoeten.

Wanneer: 13 mei, 8u-15u

Waar: Westin Poinsett, 120 South Main St., Greenville

Prijs: $ 309

Meer info: hhyatt@greenvillechamber.org

Leave a Comment