NexPoint Real Estate Finance, Inc. kondigt prijs van $ 60 miljoen aan bod van 5,75% senior ongedekte obligaties met vervaldag 2026 | Texas Nieuws

DALLAS, 16 december 2021 / PRNewswire / – NexPoint Real Estate Finance, Inc. (NYSE: NREF) (“NREF” of de “Vennootschap”) heeft vandaag de prijs aangekondigd van haar openbare aanbieding waarop is ingeschreven in de totale hoofdsom van $ 60 miljoen dollar van haar 5,75% senior ongedekte verplichtingen met vervaldag in 2026 (de “Aanvullende Obligaties”). De Additionele Notes werden uitgegeven tegen een prijs van 102,758% pari met een rendement tot einde looptijd van 5,036%. De extra tickets zijn een extra uitgave van de bestaande tickets van de Maatschappij. $ 75 miljoen totale hoofdsom van zijn 5,75% Senior Unsecured Notes met vervaldag 2026 (de “Initial Notes”) en de Additionele Notes zullen worden uitgegeven onder dezelfde Trust Indenture als de Initial Notes, zullen worden behandeld als één klasse van schuldeffecten met de Initial Notes en zullen dezelfde voorwaarden hebben als de Initial Notes, met uitzondering van de uitgiftedatum en de aanbiedingsprijs. De aanbieding zou op of rond moeten sluiten 20 december 2021, onder de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

De Vennootschap is van plan de netto-opbrengst van dit aanbod bij te dragen aan haar operationele partnerschap, NexPoint Real Estate Finance Operating Partnership, LP (de “PO”), in ruil voor PO-eenheden. De PO is van plan de netto-opbrengst van dit aanbod te gebruiken om investeringen te verwerven die in lijn zijn met de investeringsstrategie van de Vennootschap.

Raymond James treedt op als de enige bookrunner van het aanbod. Het bedrijf doet dit aanbod in overeenstemming met een eerdere registratieverklaring die in werking is getreden op: 31 maart 2021. Dit aanbod wordt alleen gedaan door middel van een prospectus en een prospectussupplement, waarvan exemplaren verkrijgbaar zijn bij: Raymond James & Associates, Inc., 880 Carillon Drive, St. Petersburg, Florida 33716, telefoon (800) 248-8863, e-mail: prospectus@raymondjames.com of via de SEC-website op www.sec.gov.

Dit persbericht vormt geen aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod om Extra Tickets te kopen, en vormt geen aanbod, verzoek of verkoop in enige staat of jurisdictie waar een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn.

Over NexPoint Real Estate Finance, Inc.

NexPoint Real Estate Finance, Inc. is een beursgenoteerde REIT waarvan de aandelen worden verhandeld op de New York Stock Exchange onder het symbool “NREF”. NREF richt zich voornamelijk op het creëren, structureren en beleggen in senior hypotheken, mezzanineleningen, preferente aandelen en alternatieve gestructureerde financieringen in commercieel onroerend goed, evenals door commerciële hypotheken gedekte effecten.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat “toekomstgerichte verklaringen” in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, die gebaseerd zijn op de huidige verwachtingen, veronderstellingen en overtuigingen van het management. Toekomstgerichte verklaringen kunnen vaak worden geïdentificeerd door woorden als “anticiperen”, “schatten”, “verwachten”, “van plan zijn”, “kunnen”, “zouden” en soortgelijke uitdrukkingen, en variaties of negatieve aspecten van deze woorden. Deze toekomstgerichte verklaringen omvatten, zonder beperking, verklaringen met betrekking tot het beoogde gebruik van de opbrengst en de afsluiting van het aanbieden van aanvullende obligaties. Het zijn geen garanties voor toekomstige resultaten en toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risico’s, onzekerheden en veronderstellingen die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die in een toekomstgerichte verklaring worden uitgedrukt, inclusief de duur en ernst van de COVID-19. pandemie. , en de effectiviteit van maatregelen die zijn genomen, of maatregelen die kunnen worden genomen, door overheidsinstanties om de uitbraak in te dammen of de impact ervan aan te pakken, evenals de maatregelen die in meer detail worden beschreven in onze deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”) , in het bijzonder die beschreven in ons jaarverslag op Form 10-K en kwartaalrapporten op Form 10-Q. Lezers mogen niet overmatig vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen en worden aangemoedigd om andere documenten te raadplegen die door NREF bij de SEC zijn ingediend voor een meer volledige bespreking van de risico’s en andere factoren die van invloed kunnen zijn op toekomstgerichte verklaringen. Verklaringen die hier worden gedaan gelden alleen vanaf de datum van dit persbericht en, behalve zoals vereist door de wet, neemt NREF geen enkele verplichting op zich om toekomstgerichte verklaringen publiekelijk bij te werken of te herzien.

Contact:

NexPoint Real Estate Finance, Inc.

Investeerdersrelaties

Jackie Graham

JGraham@nexpoint.com

833.463.6697

Bekijk originele inhoud: https://www.prnewswire.com/news-releases/nexpoint-real-estate-finance-inc-announces-pricing-of-60-million-offering-of-5-75-senior-unsecured – notes-due-2026–301447075.html

BRON NexPoint Real Estate Finance, Inc.

Leave a Comment