Insider’s 30 stijgende vastgoedsterren onder de 35 in 2021

  • Maak kennis met Insider’s lijst van veelbelovende talenten in commercieel en residentieel vastgoed.
  • We hebben 30 jonge professionals van 35 jaar geselecteerd onder wiens leiding een enorme industrie bestrijkt.
  • De lijst varieert van innovators van bedrijven als Blackstone tot oprichters van startups met inspirerende doelen.

De COVID-19-pandemie heeft de residentiële vastgoedmarkten een boost gegeven en de commerciële markten in duizeling gebracht terwijl Amerikanen hun leven thuis en op het werk opnieuw onder de loep namen. Dit jaar zijn enkele van de meest verontrustende reacties – van


Zoom

– steden exploderen om winkels opnieuw uit te vinden – zijn trends op de langere termijn geworden.

Bedrijven, beleidsmakers en pleitbezorgers hebben ingespeeld op de aanhoudende vraag naar betaalbare en luxe woningen. De winnaars en verliezers kwamen voort uit de strijd tussen kantoorbaronnen en pleitbezorgers van thuiswerken. Beleggen in onroerend goed heeft zich verspreid naar de memes-menigte, die denkt dat iedereen een huis kan bezitten.

Het stuwen van deze ontwikkelingen in het moeras is een selectie van visionaire jonge leiders in de sector. Insider probeerde de slimste van het stel vast te leggen op onze tweede jaarlijkse “Rising Real Estate Stars”-lijst.

Onze inbox werd overspoeld met makelaarsafspraken die verkooprecords braken, dankzij de toegenomen mobiliteit van verhuurders en huurders, evenals een tweede jaar van stijgende prijzen. Aangezien technologie een steeds belangrijkere rol speelt bij vastgoedtransacties en -beheer, zijn tientallen jonge leidinggevenden achter vastgoedtechnologie, of proptech, startups naar voren gekomen als formidabele kanshebbers. Je ziet enkele van de meer ambitieuze en creatieve uit de onderstaande lijst.

Maar onroerend goed gaat niet alleen over geld verdienen. De toenemende vraag naar woningen in een tijd van economische onzekerheid heeft ook degenen die benadeeld worden door de trend in de schijnwerpers gezet, en sommige van onze rijzende sterren vechten om te herstellen wat er mis is met het systeem.

We hebben gevraagd dat de kandidaten op de lijst in november niet meer dan 35 zijn, in de Verenigde Staten werken en zich onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Uit de tientallen opmerkelijke jonge mensen die de volgende generatie leiden, hebben we er 30 geselecteerd om naar te kijken.

Gepresenteerd in alfabetische volgorde van voornamen, hier zijn de rijzende sterren van onroerend goed voor 2021.

Leave a Comment