BGL Real Estate Advisors voltooit financiering voor Hall of Fame Village Offices Component

CLEVELAND, 17 december 2021 / PRNewswire / – Brown Gibbons Lang & Company (BGL) is verheugd de financiële afsluiting aan te kondigen van het Constellation Center for Excellence, de kantoor- en winkelcomponent van een grotere ontwikkeling voor gemengd gebruik in de Hall of Fame Village, mogelijk gemaakt door Johnson Controls op Canton, Ohio. Het team van vastgoedadviseurs van BGL trad op als exclusief financieel adviseur van Hall of Fame Resort & Entertainment Company (NASDQ: HOFV) in verband met de transactie. ERIEBANK en PACE Equity zullen het ongeveer 75.000 vierkante meter grote klasse A kantoor- en winkelgebouw financieren op Canton, Ohio, die in oktober 2021 zijn bewoningscertificaat ontving.

The Hall of Fame Resort & Entertainment Company (HOFV) is een toonaangevend sport-, entertainment- en mediabedrijf met het hoofdkantoor in Canton, Ohio. Het beursgenoteerde bedrijf, opgericht in 2020, is het resultaat van een bedrijfscombinatie tussen HOF Village, LLC – een samenwerking tussen de Pro Football Hall of Fame en Industrial Realty Group (IRG), opgericht in 2016 – en Gordon Pointe Acquisition Corp (GPAQ). Onder leiding van een ervaren executive Michael Crawford, President en CEO van Hall of Fame Resort & Entertainment Company, HOF Village staat klaar om te profiteren van zijn unieke samenwerking met het professionele voetbal. Dit platform maakt de verdere ontwikkeling mogelijk van een geïntegreerd resortcomplex, de Hall of Fame Village, mogelijk gemaakt door Johnson Controls, samen met andere gaming- en mediabranches.

Ontwikkelingsfinanciering bestond uit: (i) senior bouwschuld bij ERIEBANK, (ii) Property Assessed Clean Energy-financiering bij PACE Equity en (iii) sponsorvermogen.

“We blijven dankbaar voor het partnerschap en de steun van BGL, PACE Equity en ERIEBANK, en we zijn verheugd om de voortgang en uitvoering op het bouwfront te delen met onze gemeenschap, regio en al onze aandeelhouders. geweldig om samen te werken’, deelde Crawford mee.

Wesley Gillespie, ERIEBANK Regional President merkte op: “ERIEBANK is verheugd om onze relatie met Hall of Fame Village voort te zetten, en we kijken uit naar de voltooiing van de resterende fasen. Het zal een echte aanwinst zijn voor onze regio en we zijn bevoorrecht om er deel van uit te maken.”

Beau Engman, Oprichter van PACE Equity, merkte op: “Door met BGL aan meerdere transacties te hebben gewerkt, zijn ze in staat snel te anticiperen op complexe problemen en oplossingen aan te dragen voor het afsluitende team. Ze zijn een geweldige partner om mee samen te werken en we waarderen hun creativiteit, veerkracht en transparantie.”

Het thematische en ervaringsgerichte masterplan voor de Hall of Fame Village, mogelijk gemaakt door Johnson Controls, bestaat uit drie fasen. Fase I is voltooid en omvat het Tom Benson Hall of Fame-stadion, het sportcomplex Hall of Fame Village en het onlangs gerenoveerde DoubleTree by Hilton Canton Downtown hotel. Fase II is aan de gang en zal na voltooiing het Constellation Center for Excellence, het Center for Performance, de Fan Engagement Retail Promenade, het Play-Action Entertainment Plaza, The Eleven – A Hilton Tapestry Hotel en de Indoor Hall of Fame omvatten. evenals een uitbreiding van het sportcomplex. Een toekomstige Fase III bevindt zich ook in de vroege stadia van planning en kan extra attracties, restaurants, accommodatie, appartementen en andere accommodatie omvatten. De Hall of Fame Village, mogelijk gemaakt door de Johnson Controls-campus, is ook de thuisbasis van het Pro Football Hall of Fame Museum, en hoewel onder afzonderlijke eigendom, vormen de afgestemde synergieën een aanvulling op dit bestemmingsmasterplan.

De financiële afsluiting van het Constellation Center for Excellence verlaagt de kapitaalkosten voor HOFV drastisch en is een belangrijke stap in het maken van de grootste fase II-ontwikkeling van $ 300 miljoen en meer die aan de gang is in de door Johnson aangedreven Hall of Fame Village. De strategische structurering met ERIEBANK en PACE Equity effent de weg voor de toekomstige financiering die nodig is om de resterende ontwikkeling van fase II te voltooien en versterkt de financiële positie van de onderneming.

De groep vastgoedadviseurs van BGL biedt uitgebreide vastgoedinvesteringsbankdiensten op maat van het middensegment. Hij biedt klantgerichte oplossingen met een focus op vastgoedadvies, schuld, senior en private plaatsing, financiële herstructurering, herkapitalisaties, sale-and-leaseback, gestructureerde financiering en aan- en verkoop van activa in alle activaklassen. Het team helpt eigenaren en ontwikkelaars van onroerend goed die allianties en joint ventures willen vormen met kapitaalverschaffers uit één bron om lokale en institutionele toegang te krijgen voor alle kapitaalbehoeften.

Over Brown Gibbons Lang & Company
Brown Gibbons Lang & Company (BGL) is een toonaangevende onafhankelijke investeringsbank en financieel adviesbureau gericht op de wereldwijde middenmarkt. Het kantoor adviseert private en publieke ondernemingen en private equity-groepen over fusies en overnames, kapitaalmarkten, financiële herstructureringen, waarderingen en opinies en andere strategische aangelegenheden. BGL heeft kantoren voor investeringsbankieren in Chicago, Cleveland, en Philadelphia crème, en makelaarskantoren in Chicago, Cleveland, Denver, en Sint Antonius. Het bedrijf is ook een van de oprichters van Global M&A Partners, waardoor BGL klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld kan bedienen. Effectentransacties worden uitgevoerd via Brown, Gibbons, Lang & Company Securities, Inc., een dochteronderneming van Brown Gibbons Lang & Company LLC en een geregistreerde makelaar en lid van FINRA en SIPC. Ga voor meer informatie naar https://www.bglco.com/.

Over Hall of Fame Resort & Entertainment
Hall of Fame Resort & Entertainment Company (NASDAQ: HOFV, HOFVW) is een resort- en entertainmentbedrijf dat de kracht en populariteit van het professionele voetbal en zijn legendarische spelers benut in samenwerking met de Pro Football Hall of Fame. Gebaseerd op Canton, Ohio, The Hall of Fame Resort & Entertainment Company is de eigenaar van de Hall of Fame Village powered by Johnson Controls, een multifunctionele sport-, entertainment- en mediabestemming rond de campus van de Pro Football Hall of Fame. Aanvullende informatie over het bedrijf is beschikbaar op www.HOFREco.com.

Over de Hall of Fame Village, mogelijk gemaakt door Johnson Controls
Hall of Fame Village powered by Johnson Controls is een multifunctionele sport-, entertainment- en mediabestemming rond de campus van de Pro Football Hall of Fame in Canton, Ohio. Het dorp is eigendom van de Hall of Fame Resort and Entertainment Company (NASDAQ: HOFV, HOFVW) en heeft momenteel meer dan $ 250 miljoen waarde van de activa onder beheer en is een van de grootste bouwprojecten in uitvoering in Ohio. Fase I van het project omvatte de bouw van het Tom Benson Hall of Fame Stadium, een sport- en entertainmentstadion van wereldklasse met 20.000 zitplaatsen en het National Youth Football and Sports Complex. Fase II, die momenteel in aanbouw is, zal het Constellation Center for Excellence, het Centre for Performance, een fan engagement gebied, een Hall of Fame indoor waterpark en een Hilton Tapestry hotel toevoegen. Fase III bevindt zich momenteel in de planfase. Ga voor meer informatie naar www.HOFVillage.com.

BRON Bruine Gibbons Lang & Company

Gerelateerde Links

www.bglco.com

Leave a Comment