USAA Real Estate koopt FCC DC-hoofdkantoor en stelt een hypotheek van $ 188 miljoen veilig – Commercial Observer

een dochteronderneming van USAA onroerend goed gekocht Schildwachtplein III, een twee jaar oud kantoorgebouw verankerd door de Federale Communicatie Commissie in Washington, DC

New York Life Vastgoedbeleggers verstrekte een overnamelening van $ 188,4 miljoen voor het 545.000 vierkante meter grote gebouw, gelegen op 45 L Straat NE, maakte het bedrijf bekend. De vastrentende lening heeft een looptijd van negen jaar.

Sentinel Square III maakt deel uit van de 1,3 miljoen vierkante meter grote Sentinel Square-kantoorcampus in NoMa, ontwikkeld door Raven Trammel. Het omvat drie gebouwen.

De FCC heeft in 2015 bijna 473.000 vierkante voet van de derde voorverhuurd en verhuisde in oktober 2020 naar het nieuwe hoofdkantoor, dat delen van de eerste en tweede verdieping en de gehele derde tot en met 11e verdieping in beslag nam.

“We zijn verheugd om onze relatie met USAA Real Estate voort te zetten en acquisitiefinanciering te verstrekken voor dit eersteklas pand in de levendige NoMa-buurt met een langetermijnhuurovereenkomst aan de Amerikaanse overheid.” Scott Ingham, zei een senior directeur van New York Life in een voorbereide verklaring.

Trammell Crow heeft de site verkocht aan MetLevensverzekering voor $ 58 miljoen in 2017, maar bleef als ontwikkelingspartner en voltooide het gebouw in 2019.

NoMa heeft de afgelopen jaren een aantal federale agentschappen aangetrokken. Sentinel II-plein, at 1050 1e straat NE wordt bezet door een aantal federale agentschappen, terwijl de Amerikaanse Securities Commission kondigde eerder dit jaar aan dat het zijn hoofdkantoor gaat verhuizen naar de wijk, stopcontact 1,2 miljoen vierkante voet Tot 60 New York Avenue Noordoost, die momenteel in ontwikkeling is.

Cushman en Wakefield namens de koper de verkoop en financiering heeft geregeld. Het gebouw werd verkocht voor $ 305 miljoen, volgens eigendomsgegevens, meldde de Washington Business Journal voor het eerst.

New York Life en Cushman & Wakefield hebben niet onmiddellijk gereageerd op verzoeken om bevestiging of commentaar.

Chava Gourarie is te bereiken op cgourarie@commercialobserver.com.

Leave a Comment