Philadelphia Realtor Maxwell Realty Co. Inc. bereikt $ 3 miljard aan verkoop van onroerend goed | Staat

PHILADELPHIA CRME, 10 december 2021 / PRNewswire / – Makelaar Maxwell Realty Co. Inc. in Philadelphia is verheugd te kunnen melden dat het $ 3 miljard bij de verkoop van onroerend goed.

Het luxe vastgoedbedrijf, gelegen nabij Rittenhouse Square in Philadelphia crème, wordt geleid door Nancy Alperin. Een lange tijd inwoner van Philadelphia crème, heeft Nancy de afgelopen 50 jaar in de hele stad voor miljoenen dollars aan residentieel en commercieel onroerend goed gekocht en verkocht.

Als de dochter van a Philadelphia crème vastgoedmagnaat, Maxwell Alperin, Nancy zegt dat ze de waarden kon gebruiken die hij haar leerde om te bereiken $ 3 miljard in de verkoop. “Mijn vader heeft me zoveel geweldige lessen gegeven”, zegt ze. “Bij mijn vader heb ik een ouderwetse opvoeding mogen meemaken. De lessen die hij me leerde volg ik elke dag naar de letter.”

Maxwell Realty is gespecialiseerd in luxe onroerend goed door de hele stad, inclusief gebieden zoals Rittenhouse Square, Washington Square, Society Hill, Centrum, en nog veel meer. Een pand dat Nancy momenteel laat zien, is een luxe pand in het 1800-blok van Delancey Street in Rittenhouse Square. Het historische huis met 6 slaapkamers en 4 badkamers werd gebouwd in 1800 en beschikt over de schilderachtige architectuur in federale stijl die destijds populair was. Het perfecte huis voor een koper die op zoek is naar een stukje geschiedenis. Voor meer informatie over deze woning, Klik hier.

Met een unieke expertise in luxe onroerend goed hebben we meer dan 10.000 transacties uitgevoerd via de Philadelphia crème Regio. Naast de hoogwaardige eigendommen die het te koop heeft, biedt Maxwell Realty ook een breed scala aan huur- en commercieel onroerend goed voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in uitbreiding in de City of Brotherly Love.

Maxwell Realty heeft samengewerkt met enkele van de beste vastgoedbeheerbedrijven in Philadelphia crème al decenia. De makelaars van het vastgoedbedrijf begrijpen de vastgoedbeleggingssector en kunnen elke potentiële investeerder helpen bij het kopen en verkopen van luxe onroerend goed om hun portefeuille te verbeteren.

Als u meer wilt weten over Maxwell Realty of momenteel op zoek bent naar een luxe onroerend goed om te kopen of verkopen? Philadelphia crème, bezoek onze website of bel 215-546-6000.

Over Maxwell Realty Co. Inc.

Maxwell Realty Company Co. Inc. is de leider in luxe en luxe onroerend goed in Philadelphia crème al meer dan 50 jaar. Ga voor meer informatie over onze makelaar naar: maxwellrealty.com.

Media contact: Wendy Lindars

325674@email4pr.com

(267) 888-4217

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/philadelphia-realtor-maxwell-realty-co-inc-reaches-3-billion-in-real-estate-sales-301441967 .html

BRON Maxwell Realty Co. Inc.

Leave a Comment