ONE Sotheby’s International Realty wordt officiële vastgoedpartner van de Miami Dolphins

MIAMI, 9 december 2021 / PRNewswire / – ONE Sotheby’s International Realty, de toonaangevende luxemakelaardij die van Florida East Coast, kondigt aan dat het nu de officiële vastgoedpartner is van The Miami Dolphins. Langetermijnsponsoring omvat in-game, in-market en unieke betrokkenheidsinitiatieven die de vastgoedportefeuille van de makelaardij laten zien en zijn agenten van wereldklasse verbinden met de Dolphins en zijn gemeenschap.

“We zijn verheugd om onze aanwezigheid in sport en entertainment uit te breiden door ons af te stemmen op de iconische Miami Dolphins en gebruik te maken van de kracht die voetbal heeft om mensen bij elkaar te brengen,” zei Daniel de la Vega, voorzitter van ONE Sotheby’s International Realty. “We geloven diep in de visie en blijvende inzet van Stephen Ross en haar managementteam bij de Dolphins-organisatie en Zuid-Florida Gemeenschap.”

De samenwerking opent nieuwe mogelijkheden voor fans en loyale spelers van het team om in contact te komen met ONE Sotheby’s International Realty’s netwerk van deskundige agenten om te praten over onroerend goed, toppanden langs die van Florida Oostkust, en natuurlijk voetbal.

“We zijn verheugd om onze samenwerking met ONE Sotheby’s International Realty uit te breiden,” zei Jeremy Murs, Senior Vice President, Chief Revenue Officer van Miami Dolphins. “Ze hebben een wereldwijd erkend merk dat staat voor uitmuntendheid in Zuid-florida en in onze gemeente.”

De makelaardij zal ook deelnemen aan de jaarlijkse Dolphins Business Combine, waar spelers zullen deelnemen aan leiderschaps- en zakelijke ontwikkelingsmogelijkheden. De samenwerking tussen twee historische merken maakt deel uit van het streven van ONE Sotheby’s International Realty om haar agenten het meest uitgebreide ondersteuningssysteem te bieden – met de mogelijkheid om gebruik te maken van een ongeëvenaard wereldwijd netwerk.

Over ONE Sotheby’s International Realty
ONE Sotheby’s International Realty is de belangrijkste bron van luxe onroerend goed en ontwikkelingsmogelijkheden die van Florida East Coast, met 22 kantoren verspreid over Miami en Biscayne Key Tot Vero-strand en Cacao dorp. Sinds de oprichting in 2008 heeft ONE Sotheby’s International Realty meer dan 1.200 van de meest gepassioneerde en verbonden agenten ter wereld aangeworven. Al meer dan 250 jaar is de naam Sotheby’s een voorbeeld van de belofte van een goed geleefd leven, en de directe band van ONE Sotheby’s International Realty met Sotheby’s en Sotheby’s International Realty heeft het bedrijf een ongeëvenaard wereldwijd bereik gegeven – een eigenschap die verkopers ten volle benutten als hun huizen krijg een bevoorrechte blootstelling aan een netwerk van meer dan 24.000 medewerkers in meer dan 75 landen en gebieden met meer dan 1.000 kantoren. De ontwikkelingsafdeling van het bedrijf vertegenwoordigt enkele van de meest succesvolle en prestigieuze appartementencomplexen langs de kust met een totale voorraad van meer dan $ 3,5 miljard. ONE Sotheby’s International Realty biedt toegewijde professionals, ondersteund door een wereldwijd merk met een erfgoed van ongeëvenaarde kwaliteit, waarde en vertrouwen, en is toegewijd aan het geven van buitengewone levens een thuis om in te gedijen.
www.onesothebysrealty.com.

BRON EEN Sotheby’s International Realty

Leave a Comment