onderzoek toont aan dat huizenverkopen te duur zijn

LAKELAND – Een tekort aan woninginventaris en schaarste aan huurwoningen drijven de huizenprijzen op in Polk County en in het hele land.

In sommige markten, zoals Lakeland en Winter Haven, zijn de prijzen zo sterk gestegen dat ze binnenkort hun keerpunt bereiken, afvlakken en dan dalen.

Eerder dit jaar lanceerden Ken H. Johnson, vastgoedeconoom aan de Florida Atlantic University, en Eli Beracha, school voor vastgoed aan de Florida International University, de studie om de meest overgewaardeerde markten te identificeren en te rangschikken.

Ranglijsten worden maandelijks bijgewerkt en worden berekend door de huidige gemiddelde prijzen te vergelijken met historische prijzen, uitgedrukt als een percentage. Hoe meer het percentage stijgt, hoe meer de markt wordt overgewaardeerd.

Gedurende deze periode:Huizenmarkt begint te kalmeren als nieuwe makelaars in het spel stappen

Leave a Comment