Marcus Investments Real Estate Division verwerft nog een Michigan Mall

Het in Milwaukee gevestigde Berengaria Development, de vastgoeddivisie van Marcus Investments, heeft een ander winkelcentrum verworven, dit keer in Norton Shores, Michigan. De overname van Lakeshore Marketplace werd eerder deze maand afgerond. Lakeshore Marketplace is het eerste pand …


Gevestigd in Milwaukee Ontwikkeling van Berengaria, Marcus Investments‘vastgoeddivisie, heeft een ander winkelcentrum verworven, dit keer in Norton Shores, Michigan.

De overname van Lakeshore Marketplace werd eerder deze maand afgerond. Lakeshore Marketplace is het eerste onroerend goed dat in het fonds van het bedrijf, Marcus RE Fund I, LP, wordt geplaatst nadat het fonds in augustus 2020 is gesloten.

“Hoewel we de afgelopen 15 maanden onvermoeibaar hebben gewerkt, zijn we verheugd dat Lakeshore Marketplace onze eerste fondsinvestering is”, zei Jay Peirick, president van Berengaria in een verklaring. “Ons geduld en onze onwil om onze normen in gevaar te brengen, blijkt duidelijk uit deze overname, aangezien het centrum aan al onze investeringscriteria voldoet. Wij zijn van mening dat de samenstelling van de huurders en de ligging langs de westelijke oever van Lake Michigan ervoor zorgen dat Lakeshore Marketplace het belangrijkste winkelcentrum van de regio zal blijven.

Lakeshore Marketplace wordt beschreven als een mix van hoogwaardige mid-box winkelhuurders en werd geselecteerd vanwege de strategische ligging, volgens een persbericht van Berengaria Development.

Berengaria Development investeert actief in multi-tenant winkelcentra in het Midwesten die bekend staan ​​als retail “food centers”. Grafton Commons, dat Berengaria in 2018 voor 33,5 miljoen dollar kocht, is het enige lokale energiecentrum dat het bedrijf bezit. Ze is ook de eigenaar van Terova Senior Living Community in Mequon.

In juni 2020 vertelde Peirick aan BizTimes dat Berengaria van plan was vijf tot zeven activa te verwerven van vergelijkbare grootte en kwaliteit als Grafton Commons.

Uit een dossier van de Securities and Exchange Commission blijkt dat het bedrijf onlangs 7,3 miljoen dollar heeft opgehaald om toe te voegen aan vastgoedfonds Marcus Investments.

Leave a Comment