House kent subsidies voor kleine bedrijven en vastgoedcursus toe aan State College of Florida

• De Kansen voor iedereen bij de Grand Sarasota Chamber of Commerce Het initiatief verstrekte subsidies aan 38 lokale bedrijven via het Business Assistance Fund-programma. Dit programma is ontworpen om minderheden, eigenaren van kleine bedrijven en non-profitorganisaties te helpen met middelen die onze lokale bedrijven helpen groeien en bloeien.

Van de 150 ingediende nominaties werden 38 winnaars gekozen door een selectiecommissie bestaande uit lokale ondernemers en gemeenschapsleiders.

De subsidieontvangers zijn: 301 Tyres, Luxury Barber Lounge, Abundant Blessing Consulting Services, Margwine Organization, Inc., American Field Inspections, Mary Butler, LLC, Around The Way Niet-dringend medisch transport, Minet’s Table, Best solutions for Employment, Mission Made Possible, LLC , Biom Probiotiques, Mountain View Media, Black and Tan Cigar Bar and Lounge, Music Compound, Compound Catering, My Reality Speaks, LLC, Dapper Bowtique, NewSara Logistics, Drummerboy Entertainment en Newtown Country.

Leave a Comment