FortuneBuilders organiseert tweede virtuele vastgoedconferentie |

SAN DIEGO, 10 december 2021 / PRNewswire / – FortuneBuilders, het eerste vastgoedinvesterings- en onderwijsbedrijf in het land, organiseerde zijn achtste editie Vlammend onroerend goed online conferentie vrijdag 3 december door zondag 5 december.

Real Estate Ignite is FortuneBuilders’ grootste vastgoedconferentie van het jaar en heeft in voorgaande jaren duizenden gasten uit het hele land ontvangen. Vorig jaar bezochten 1.548 mensen het evenement tijdens hun eerste virtuele vastgoedconferentie. Het evenement vond voor het tweede jaar op rij virtueel plaats, waardoor deelnemers vanuit het comfort en de veiligheid van hun eigen huis verbinding konden maken en tegelijkertijd de waardevolle onroerendgoedinhoud konden ontvangen die ze wensten.

Gastsprekers voor de virtuele vastgoedconferentie inbegrepen Andy Tanner, papieractiva-expert en succesvolle bedrijfseigenaar en belegger, bekend om zijn vermogen om de belangrijkste technieken van beleggen in aandelenopties aan te leren, en de auteur van twee bestverkochte boeken. Gregg Cohen, CEO en oprichter van JWB Real Estate Capital, het 12e snelst groeiende vastgoedbedrijf in het land, leidde ook zijn eigen breakout-sessie.

“Bij Ignite richten onze sprekers zich op het leveren van waardevolle, bruikbare inhoud die vastgoedprofessionals onmiddellijk in hun bedrijf kunnen toepassen. Deelnemers leren dezelfde bewezen strategieën die enkele van de besten in het bedrijf gebruiken om hun groei te versnellen. Ons doel is voor onze virtuele deelnemers om elke sessie met een diepgeworteld vuur te verlaten om hun spel op te voeren en hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen! ” zegt FortuneBuilders CEO Die Merrill.

De Virtual Real Estate Conference van dit jaar omvatte meer dan 30 breakout-sessies over een reeks vastgoedonderwerpen, waaronder beleggen in onroerend goed na COVID-19, creatieve financieringsopties om uw transacties in onroerend goed te financieren en de economische vooruitzichten voor onroerendgoedinvesteerders.

Ga voor meer informatie over Real Estate Ignite 2021 naar www.realestateignite.com. Ga voor meer informatie over FortuneBuilders en de aankomende evenementen naar: www.fortunebuilders.com.

Over FortuneBuilders Inc.

FortuneBuilders is een toonaangevend bedrijf voor de ontwikkeling en het onderwijs in onroerend goed, met het hoofdkantoor in: San Diego, CALIFORNI. FortuneBuilders is opgericht door deskundige vastgoedbelegger Than Merrill en biedt mentorprogramma’s, live trainingsevenementen en aanvullende middelen en hulpmiddelen voor beginners of professionals die hun vastgoedbedrijf willen starten of verbeteren. Leer meer over FortuneBuilders.com

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/fortunebuilders-hosts-second-virtual-real-estate-conference-301442365.html

BRON FortuneBuilders

Leave a Comment