Dearborn Area Onroerend goed verkoopprijzen stijgen – Pers en gids

Sommige deals zijn gewoon bedoeld.

Toen Cathie en Thom Creely besloten om hun huis in Dearborn 35 jaar te verkopen, kregen ze vrijwel direct een acceptabel bod.

Net als veel oude huiseigenaren die hun huis verkopen en inkrimpen, maakte het paar zich zorgen over hoeveel tijd ze nodig zouden hebben om de bezittingen die ze zouden houden te regelen – en kwijt te raken.

Toen kopers zich terugtrokken in het licht van de schaarste aan materialen voor huisverbetering en arbeiders om verbeteringen en veranderingen aan het huis aan te pakken, namen de Creelys de tijd om nog een zomer thuis te genieten.

In het najaar waren de eerste kopers terug en werd er een nieuwe deal getekend.

“Het was een prachtig aanbod; het was de bedoeling, ‘zei Cathie Creely. “In oktober zijn we gesloten en daar zijn we heel blij mee.

Het echtpaar kocht een condominium in Northville met alle slaapkamers op de eerste verdieping, een aantrekkelijke eigenschap om een ​​bejaarde ouder te huisvesten.

“Vijfendertig is veel om in te pakken en beslissingen te nemen over wat je wel en niet bewaart”, zegt Cathie, die werkt voor een softwarebedrijf Troy. Thom is een gepensioneerd ingenieur van Ford Motor Co.

Leave a Comment