Daniel Sotelo exploiteert vracht en onroerend goed om $ 150.000 te overschrijden in een ongehinderd HD 118-aanbod

Met weer een behoorlijke inzamelingsactie vorige maand, de zakenman Daniel Sotelo heeft nu meer dan $ 150.000 ingezameld voor zijn nog steeds ongehinderde kandidatuur om mede-Republikein op te volgen Anthony Rodriguez in de wijk huizen 118.

Sotelo voegde $ 9.000 toe aan zijn campagne kas in november, inclusief een eigen bijdrage van $ 1.000, maar nog afgezien van een overdracht van $ 1.000 van zijn politieke commissie, Florida voor een betere toekomst.

In totaal heeft Sotelo meer dan $ 155.000 opgehaald en iets minder dan $ 5.000 uitgegeven sinds de lancering van zijn campagne in juni. Een groot deel van zijn fondsenwerving is zelfdonatie, waaronder een lening van $ 50.000 die hij aan het begin aan zijn campagne gaf en zo’n $ 1.000 via zijn verschillende holdings.

Een derde van zijn inkomsten vorige maand kwam van het in Wellington gevestigde expeditiebedrijf J&C Florida Trucking Inc. dankzij drie donaties van $ 1.000: één door het bedrijf zelf en twee door haar bestuurders, Javier Machado Perez en Yolexis Moreno Echevarria.

Sotelo ontving $ 2.750 extra van Miami Lakes Property Management Company Yovan Company en zijn twee belangrijkste, Yovan Amaro en Florentino Amaro.

Hij accepteerde ook individuele donaties van elk $ 1.000 van ouders. Nelsy Hernandez en Eugenio Martinez, die een Opa-locka-adres delen.

Net als in voorgaande maanden hield Sotelo de kosten laag. Hij betaalde het campagnesoftwarebedrijf in Florida $ 360 webEelect, $ 230 naar een conservatief fondsenwervingsplatform WinRood en $ 200 aan UPS.

Sotelo, veteraan van de Amerikaanse luchtmacht, werkt aan een pro-business, pro-vrijheid en openbare veiligheid platform. Zijn campagnesite zegt dat, als hij wordt gekozen, hij “zal vechten om Florida en onze gemeenschap open te houden voor zaken.”

Het was iets van een eeuwige politieke kandidaat sinds 2018, toen hij tevergeefs kandidaat was voor HD 119. Sindsdien heeft hij zich kandidaat gesteld voor HD 105 en de Miami-Dade County Community Council, maar heeft hij nog geen overwinning behaald.

HD 118 omvat momenteel delen van de wijken Miami-Dade Country Walk, Crosses, Kendale Lakes en Tamiami, die allemaal overwegend Spaans en conservatief zijn. Plannen om de 120 buurten van Florida opnieuw in te richten zou een beetje krimpen HD118, waar Sotelo nog steeds in aanmerking zou komen om te verschijnen, op basis van zijn opgegeven adres.

Rodriguez zal volgend jaar zijn zetel neerleggen om zich kandidaat te stellen voor District 13 van de Miami-Dade Commission, dat veel van de regio’s omvat die hij nu in Tallahassee vertegenwoordigt. Hij confronteert de libertariër Marthe Bonne.

Kandidaten hebben te maken met een deadline op vrijdag om inzamelingsacties voor campagnes te melden tot 30 november.


Uitzicht op de publicatie:
255

Leave a Comment