BedBrock-ontwikkelaars vormen een makelaarskantoor in luxe onroerend goed

Bekroonde BedBrock-ontwikkelaars met een uitstekende reputatie voor het bouwen van de mooiste ultra-high-end luxe huizen en gemeenschappen in de vallei en met een uitgebreid intern ontwerp-bouwproces inclusief architectuur en design, kondigden haar nieuwste toevoeging aan, BedBrock Real Estate Company, een luxe onroerend goed makelaardij opgericht door Rich Brock, oprichter van BedBrock Developers.

De premium makelaardij zal een georganiseerde verzameling onroerend goed vertegenwoordigen, te beginnen met $ 150 miljoen vermeldingen in de boeiende Crown Canyon-gemeenschap van BedBrock Developers. De indrukwekkende ontwikkeling biedt zeven buitengewone luxe huizen die momenteel in ontwerp zijn en drie residentiële locaties exclusief voor aangepaste landgoederen tot 24.000 vierkante voet. Crown Canyon, met in totaal 12 onroerend goed, wordt het meest prestigieuze adres van Paradise Valley, met de eerste twee huizen die al in aanbouw zijn. Crown Canyon is BedBrock’s volgende hoofdstuk na een recordbrekend succes met Cameldale Estates.


LEES OOK: Dit is waarom de markt voor luxe huizen explodeert in het metrogebied van Phoenix


BedBrock Real Estate Company zal verder BedBrock Luxury Certified estates vertegenwoordigen, goedgekeurd door het bedrijf en geschikt geacht voor de exclusieve makelaardijportefeuille. Het makelaarskantoor zal samenwerken met klanten om een ​​hoog niveau van ervaring met het kopen en verkopen van luxe onroerend goed te bieden. Een ervaren in-house marketingteam zorgt voor een strakke en frisse benadering van het creëren van resultaten in de vastgoedsector.

De premium makelaardij zal worden geleid door de benoemde makelaar Lenny Traw en de oprichter van de groep voor de verkoop van onroerend goed is Brian Kusmer. Traw en Kusmer hebben samen 65 jaar ervaring in de vastgoedsector in de Valley en zullen de vorming van de makelaardij begeleiden door zich aan te sluiten bij de kernwaarden van uitzonderlijke service, aandacht voor detail en verder gaan dan de verwachtingen. Het boutique-bedrijf zal in het eerste kwartaal van 2022 geselecteerde agenten uitnodigen om deel te nemen aan de exclusieve makelaardij.

Gebruikmakend van BedBrocks diepe reputatie op het gebied van luxe en kwaliteit, zal het team hun aandacht voor detail besteden aan deze nieuwe onderneming.

“Het is voor ons een natuurlijke ontwikkeling. Op basis van onze groei en volume dachten we dat de verkoop in eigen beheer voor ons een logische volgende stap was. Mijn visie is om hier een succesvol bedrijf van te maken en de ultieme, high-end ervaring voor onze klanten, waardoor de verwachtingen worden gewekt over hoe vastgoedtransacties worden uitgevoerd. Wij geloven dat er een opening in de markt is om het volgende niveau van professionaliteit te bieden in de ultraluxe onroerendgoedmarkt, “zei Brock.

“Naast het vertegenwoordigen van onze eigen huizen en gemeenschappen, is ons doel om gebruikte huizen te beoordelen om vertrouwen te geven aan zowel de koper als de verkoper van een huis, en een naadloze verkooptransactie te bieden. Mijn visie was om een ​​volledig assortiment van eersteklas diensten onder één dak aan te bieden, van constructie en ontwikkeling tot architectuur en ontwerp tot onderhoud van het conciërgehuis. De lancering van onze makelaardij stelt ons in staat om een ​​echt uitgebreide service aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten, door consistentie en vloeiendheid te bieden aan de klantervaring, “zei Brock.

Traw is al 42 jaar een veteraan in de sector en brengt uitzonderlijke ervaring met zich mee voor de nieuwe makelaardij.

“Ik kon me niet voorstellen om samen te werken met een betere ontwikkelaar dan Bedbrock. Rich en ik zijn al jaren vrienden en praten er al heel lang over. Er is nooit een betere tijd geweest dan nu, en ik zou niet bij iemand kunnen zijn die ik meer vertrouw. Het is voor mij een voorrecht om op deze manier betrokken te zijn bij BedBrock”, zegt Traw.

Nieuw in het team met 23 jaar vastgoedervaring is Kusmer, die vanaf het begin bij boutique brokerage is aangesloten.

“De visie die ik had toen ik als twintiger bij het bedrijf kwam, was hard werken om deel uit te maken van een organisatie als die van Rich Brock. Ik heb mijn hele carrière gewerkt om deze kans te krijgen om samen te werken met een toonaangevende ontwikkelaar in de stad. Mijn passie is de high-end luxemarkt, en deze kans zou niet beter bij mij passen om met de meest verbazingwekkende huizen en gemeenschappen te werken, “zei Kusmer.

Vanaf vandaag is BedBrock Real Estate Company trots om de buitengewone huizen vertegenwoordigd in Crown Canyon en een aantal BedBrock Luxury Certified-huizen te koop aan te bieden.

Leave a Comment