Zes bedrijven tekenen huurcontracten voor gerenoveerd gebouw in West Houston

Cushman & Wakefield kondigde zes huurcontracten aan van in totaal meer dan 35.000 vierkante meter aan Westway II, een kantoorgebouw van 10 verdiepingen gelegen op 4424 W. Sam Houston Parkway North aan Clay Road in Westway Park Business Park. Chip Colvill en Cameron Colvill van Cushman & Wakefield vertegenwoordigden de eigenaar, Griffin Realty Trust.

Vulcan Materials Co., vertegenwoordigd door Edward Edson van Colliers International, ondertekende een huurovereenkomst van 10.122 vierkante voet; Bidco Chronicle, vertegenwoordigd door Jim Bell en Drew Morris van Savills, huurde 6.295 vierkante voet; FSI constructie, vertegenwoordigd door Alaysha Durall van Fairdale Realty, huurde 5.613 vierkante voet. Corrosiebestendige legeringen, vertegenwoordigd door Dan Boyles en Travis Williamson van NAI Partners, huurde 5.530 vierkante voet; Texas Capital Bank, vertegenwoordigd door Eddie Tillman van Avison Young, tekende een vernieuwing van 4.424 vierkante meter; en Verenigde energiehandel, vertegenwoordigd door Joe Rambin van Cushman & Wakefield, huurde 3.402 vierkante voet.

De overeenkomsten volgen op een renovatie ontworpen door Abel Design Group, waaronder een nieuw fitnesscentrum, een café op de eerste verdieping en een huurderslounge met aangrenzende zitplaatsen buiten.

Gevestigd in New York Juli Residentieel verwierf de 536 eenheden Carmel Creek Apartments op 6000 Hollister in het noordwesten van Houston. Mitch Sinberg, Matthew Robbins en Abigail Beauchamp van Berkadia organiseerden de inzamelingsactie. Het pand is gebouwd in 1982 en bestaat uit appartementen met één en twee slaapkamers, variërend van 518 vierkante meter tot 1193 vierkante meter.

Boxley Groep, een in Houston gevestigd adviesbureau, heeft 3.369 vierkante meter kantoorruimte gehuurd op 2000 W. Sam Houston Parkway in Westchase. Katy Gragg van Transwestern vertegenwoordigde de eigenaar, Cousins ​​​​Properties. Vincent Vega en Perry Mazzone van Oxford Partners vertegenwoordigden de huurder.

Sunrun 23.105 vierkante voet gehuurd bij Northwest Crossing op 9331 Highway 6 North. Tyler Maner van Stream Realty Partners vertegenwoordigde de huurder.

BEC-ingenieurs en -adviseurs hernieuwde en verlengde zijn huurovereenkomst tot 13.728 vierkante voet op 3200 Wilcrest. Trey Martin van NAI Partners vertegenwoordigde de huurder.

ICA-services, manager van meer dan 150 gemeenschapsverenigingen in Houston en San Antonio, heeft zijn nieuwe hoofdkantoor op 18333 Timber Forest Drive in Humble voltooid. Het gelijkvloerse gebouw van 15.000 vierkante meter, ontworpen door Tramonte Design Studio, beschikt over een grote trainings-/vergaderruimte en conferentieruimte, een buitenpaviljoen en een wandelpad rond het opvangbassin. Het gebouw zal worden ingenomen door bijna 60 medewerkers met een mix van open werkplekken en kantoren voor leidinggevenden en managers.

Gevestigd in Houston Magnolia titel, een divisie van het in Austin gevestigde Bspoke Title Holdings, opende een residentieel en commercieel titelkantoor in 1885 Saint James Place. John Magness, die ook president is van Bspoke, houdt toezicht op Magnolia Title.

Sleutels familiebezit kocht een 10.424 vierkante voet gebouw in 1755 Woodstead Court, The Woodlands. Greg Usher van Cypressbrook Co. vertegenwoordigde de verkoper, Shrieve Partners. Kevin Barr van Mohr Partners vertegenwoordigde de koper.

Mark W. Todd Architecten hernieuwde en verlengde een huurovereenkomst van 8139 vierkante meter op 1440 Lake Front Circle in The Woodlands. Kimberly DeVos van Cypressbrook Co. vertegenwoordigde de huurder. Jillian Fredericks van Colliers International vertegenwoordigde de eigenaar, Woodlands-Sarofim # 1.

Een niet nader genoemde koper kocht ongeveer 7 acres op Elrod Road net ten noorden van Morton Ranch Road in het Katy-gebied. Lilly Golden van Evergreen Commercial Realty vertegenwoordigde de verkoper, Clay Road 628 Investeringen.

Evergreen Commercial Realty vertegenwoordigde een niet nader genoemde koper bij de aankoop van ongeveer 1 hectare in de zuidoostelijke hoek van FM 1488 en Windcrest National in Magnolia de Rhodes Plaza – Fase 1 Ltd.

Winco International 9000 vierkante meter gehuurd van het distributiecentrum van Park Ten op 1225 S. Creek Drive. Garret Geaccone en Boone Smith van Stream Realty Partners vertegenwoordigden de eigenaar, TIAA.

BHVA Real Estate Holdings verwierf twee acres op West Riley en Almeda School wegen. Brad LyBrand van NewQuest Properties vertegenwoordigde de verkoper, Thao Hoang. Matt Rogers van Oxford Partners – Houston vertegenwoordigde de koper.

katherine.feser@chron.com

twitter.com/kfeser

Leave a Comment