Vinci Partners Immobilier Industrieel Ontwikkelingsfonds

RIO DE JANEIRO, Brazilië, 8 december 2021 (GLOBE NEWSWIRE) – Vinci Partners Investments Ltd. (NASDAQ: VINP) (“Vinci Partners”, “wij”, “onze” of “onze”), het bedrijf dat een toonaangevend alternatief investeringsplatform in Brazilië beheert, heeft vandaag de tweede investering aangekondigd door Vinci Fulwood FII (“Het Fonds” of “VFDL”), de industriële ontwikkelingsstrategie van Vinci Partners.

VFDL is een overeenkomst aangegaan voor de bouw van een nieuw industrieel magazijn in São João de Meriti, in de staat Rio de Janeiro. Het team verwacht een investering van R $ 58 miljoen voor dit ontwikkelingsproject, dat, samen met de eerste investering, ongeveer 32% vertegenwoordigt van de totale kapitaaltoezeggingen van het Fonds tot nu toe.

Leandro Bousquet, Partner en Real Estate Manager van Vinci Partners, zei: “We zijn erg blij om ons tweede ontwikkelingsproject voor VFDL aan te kondigen. Eenmaal voltooid, zal dit industriële magazijn dichtbij een van de belangrijkste snelwegen in de staat Rio de Janeiro worden gevestigd, een van de belangrijkste consumptiepolen in Brazilië en de op één na grootste logistieke markt van het land. Naast dit project hebben we een pijplijn met opmerkelijke investeringsmogelijkheden, waardoor VFDL in een unieke positie verkeert om het beste rendement voor onze sponsors te genereren.

Over Vinci Partners Immobilier

De vastgoedstrategie van Vinci Partners is voornamelijk gericht op de verwerving van kerninkomstengenererende activa via openbare vastgoedfondsen (REIT’s). Onze vastgoedstrategie belegt in verschillende substrategieën, waaronder winkelcentra, industrie en logistiek, kantoren en financiële instrumenten met betrekking tot vastgoedactiva. Het segment Vastgoed beheert ook opportunistische ontwikkelingsfondsen.

Over Vinci Partners

Vinci Partners is een toonaangevend alternatief investeringsplatform in Brazilië, opgericht in 2009. De business lines van Vinci Partners omvatten private equity, publieke aandelen, onroerend goed, krediet, infrastructuur, hedgefondsen en investeringsproducten en -oplossingen, elk beheerd door toegewijde investeringsteams met een onafhankelijk investeringscomité en besluitvormingsproces. We hebben ook een financiële adviesactiviteit, voornamelijk gericht op de pre-initiële openbare aanbieding, of pre-IPO, en fusies en overnames, of fusies en overnames, adviesdiensten voor Braziliaanse bedrijven in de intermediaire markt.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die kunnen worden geïdentificeerd door het gebruik van woorden als “anticiperen”, “geloven”, “zou kunnen”, “verwachten”, “zou moeten”, “plannen”, “de intentie hebben om ‘, ‘schat’ en ‘potentieel’, onder andere. Toekomstgerichte verklaringen zijn door hun aard noodzakelijkerwijs onderhevig aan een hoge mate van onzekerheid en houden risico’s, onzekerheden, veronderstellingen en andere bekende en onbekende factoren in, aangezien ze betrekking hebben op gebeurtenissen en afhankelijk zijn van omstandigheden die zich in de toekomst zullen voordoen, ongeacht of of niet, het ligt buiten onze controle. Dergelijke factoren kunnen ertoe leiden dat de werkelijke resultaten, prestaties of ontwikkelingen wezenlijk verschillen van die uitgedrukt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte verklaringen en er kan geen garantie worden gegeven dat dergelijke toekomstgerichte verklaringen nauwkeurig zullen blijken te zijn. De hierin opgenomen toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van dit persbericht en we verbinden ons er niet toe deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Prestaties uit het verleden bieden geen garantie of voorspellen toekomstige prestaties. Bovendien aanvaarden noch wij, noch onze gelieerde ondernemingen, functionarissen, werknemers en agenten enige verplichting om verwachtingen of schattingen te herzien, bij te werken of te bevestigen of om herzieningen uit te geven aan toekomstgerichte verklaringen om de gebeurtenissen weer te geven die zich voordoen of omstandigheden die zich voordoen in verband met de inhoud van dit persbericht. Meer informatie over deze en andere factoren die onze financiële resultaten kunnen beïnvloeden, is opgenomen in de documenten die we hebben ingediend en die we van tijd tot tijd zullen indienen bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission.

Mediacontact in de Verenigde Staten
Nick Lamplough / Kate Thompson / Katie Villany
Joel Frank, Wilkinson Brimmer Katcher
+1 (212) 355-4449

Brazilië Mediacontact
Danthi Communications
Carla Azevedo (carla@danthicomunicacoes.com.br)
+55 (21) 3114-0779

Contactpersoon voor investeerders
ShareholderRelations@vincipartners.com
NY: +1 (646) 559-8040
RJ: +55 (21) 2159-6240

Leave a Comment