The Bristol Press – Tweede tranche van Bristol persoonlijke eigendommen, onroerendgoedbelasting komt eraan

BRISTOL – De belastinginner van Bristol, Ann Bednaz, herinnerde de inwoners van de stad er onlangs aan dat de tweede betaling van onroerendgoed- en onroerendgoedbelasting op de grote lijst voor 1 oktober 2020 op 1 januari 2022 verschuldigd zal zijn.

Ambtenaren zeiden dat degenen die geen bank hebben die hun onroerendgoedbelasting betaalt, hun rekening van juli kunnen controleren op een overschrijvingsbewijs voor onroerendgoed- en onroerendgoedbelasting. De coupon moet worden gebruikt om de januari-betaling te verzenden en de belastingdienst factureert niet opnieuw voor de aanbetaling van januari.

Eigenaren van motorvoertuigen die zijn geregistreerd tussen 2 oktober 2020 en 1 juli 2021 zijn motorrijtuigenbelasting verschuldigd voor voertuigen op de Bristol 2020 Grand Supplementary Motor Vehicle List. Deze facturen worden naar verwachting op 31 december 2021 verzonden, en de belasting is verschuldigd op 1 januari 2022 en vervallen na 1 februari 2022.

“Het niet ontvangen van een factuur, om welke reden dan ook, zal niet afzien van de belasting- en / of renteboete volgens de staatswet, noch zal het het pandrecht vermijden dat de stad verschuldigd is.” belastingsaldo verschuldigd na 31 maart 2022”, merkt de belastingdienst op.

UCC-pandrechten worden ingediend bij de staatssecretaris van Connecticut op onbetaalde persoonlijke eigendomsbelastingen zoals zakelijke apparatuur. Belastingen op motorvoertuigen die als achterstallig worden beschouwd, worden gerapporteerd aan het Department of Motor Vehicles, wat op zijn beurt de bewoners zal vertragen bij het vernieuwen van een registratie of het registreren van nieuwe voertuigen.

Huidige belastingaanslagen kunnen van 1 januari 2022 tot 1 februari 2022 worden betaald bij elk filiaal van de United People’s Bank en hoeven niet binnen de grenzen van Bristol te zijn. Bewoners die op deze manier betalen, worden verzocht de toepasselijke belastingcoupon te overleggen bij betaling per cheque of contant. De service is gratis en wordt alleen aangeboden tijdens de ophaalmaand van januari en komt daarna weer beschikbaar tijdens de ophaling van juli.

Betalingen dienen uiterlijk op 1 februari 2022 te worden gedaan bij het gemeentehuis op 111 N. Main St., online, in het filiaal van de People’s Bank of per post en poststempel. Anders kunnen belastingen als achterstallig worden beschouwd en kunnen dan een rentetarief van 1,5% per maand vanaf de vervaldatum van 1 januari 2022. De minimale berekende rentelast is $ 2 onder Connecticut State Law 12-146.

Het belastingkantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over gemeentelijke belastingen en deadlines en om betalingen te doen, worden inwoners aangemoedigd om de Bristol Municipal-webpagina te bezoeken. Bewoners die een factuur hebben ontvangen voor een voertuig dat ze niet meer bezitten of waarvoor vragen zijn over taxaties en vrijstellingen, kunnen het taxatiekantoor bellen op 860-584-6240.

Betalingen per post moeten worden verzonden naar het Collector’s Office op PO Box 1040, Bristol, CT 06011. Voor een ontvangstbewijs hebben functionarissen verklaard dat de volledige factuur plus een gefrankeerde envelop naar uw adres de betaling moet vergezellen.

Belastingaanslagen worden onbetaald na 1 februari 2022.

Geplaatst in The Bristol Press, Bristol op woensdag 8 december 2021 17:14. Update: woensdag 8 december 2021 17:16 uur.

Leave a Comment