Pretium benoemt George Lane als Managing Director, Real Estate

De heer Lane treedt in dienst bij Pretium na bijna tien jaar bij Abu Dhabi Investment Authority (ADIA), meest recentelijk als adjunct-directeur voor de Amerika’s, onroerend goed. In deze rol was George verantwoordelijk voor acquisities en activabeheer voor alle soorten onroerend goed en regio’s Verenigde Staten, en hield toezicht op enkele belangrijke relaties met operationele partners en fondsbeheerders.

“We zijn verheugd George te verwelkomen, een ervaren marktleider met diverse ervaring in vastgoedbeleggingen,” zei Don Mullen, oprichter en CEO van Pretium. “Terwijl we ons platform blijven ontwikkelen en de toegankelijkheid van betaalbare woningen van hoge kwaliteit uitbreiden om het woningtekort in ons land op te lossen, zijn we gefocust op het bouwen van het meest geavanceerde team en zorgen we ervoor dat de meer ervaren mensen onze belanghebbenden kunnen ondersteunen. ”

De heer Lane zei: “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het uitzonderlijke team van Pretium, waarbij ik gebruik maak van mijn wereldwijde institutionele expertise om waarde te creëren, nieuwe kansen te identificeren en ons diverse beleggers- en klantenbestand en onze croissants over de hele wereld te ondersteunen. “

Voorafgaand aan ADIA was de heer Lane vice-president van de Global Opportunities Fund Group bij Deutsche Bank (RREEF). De heer Lane begon zijn carrière bij Deloitte in de auditgroep voordat hij overstapte naar de vastgoedadviesgroep. George heeft een Bachelor of Arts in Sociologie / Antropologie van Carleton College, een Master of Science in Accounting van DePaul University, en een MBA van de Kellogg School of Management aan de Northwestern University.

Over de prijs

Pretium is een alternatieve vermogensbeheerder die gespecialiseerd is in residentieel vastgoed, woonkredieten en bedrijfskredieten in de VS. Pretium is in 2012 opgericht om te profiteren van eeuwenoude investerings- en kredietmogelijkheden als gevolg van structurele veranderingen, verstoringen en inefficiënties in de economie. Pretium heeft een geïntegreerd analytisch en operationeel ecosysteem opgebouwd in de Amerikaanse huizen-, woning- en zakelijke kredietmarkten, en is van mening dat zijn kennis en ervaring in deze markten een strategisch voordeel creëert ten opzichte van andere investeringsmanagers. Het Pretium-platform heeft ongeveer $ 30 miljard van activa onder beheer 31 oktober 2021 en stelt ongeveer 3.000 mensen tewerk in 30 kantoren. Bezoek www.pretium.com voor meer informatie.

BRON Prijs

Gerelateerde Links

http://www.pretium.com

Leave a Comment