Perchwell haalt $ 15 miljoen Series A op om zijn vastgoedgegevens en workflowplatform landelijk op te schalen | Nationaal nieuws

NEW YORK, 8 december 2021 / PRNewswire / – Perchwell, het belangrijkste data- en workflowplatform voor de residentiële vastgoedsector, heeft vandaag een $ 15 miljoen Serie A fondsenwervingsronde geleid door Founders Fund. Andere investeerders in de ronde zijn onder meer Lux Capital, Matterport en California Regional MLS, de grootste MLS in Verenigde Staten. Perchwell zal de fondsen gebruiken om zijn product- en engineeringteams uit te breiden en om expansie te stimuleren naar geografische gebieden buiten zijn thuismarkt van New York City.

“Perchwell brengt onroerend goed de 21e eeuw binnen”, zei Keith Rabois, algemeen partner bij Founders Fund.

Omdat onroerend goed in een steeds sneller tempo evolueert, vragen agenten om innovatieve tools om hun klanten beter van dienst te zijn en hun bedrijf te laten groeien. Het data- en technologieplatform van Perchwell biedt agenten de tools die ze nodig hebben om te gedijen in de huidige markt. Perchwell werd voor het eerst gelanceerd in New York City en werd al snel het favoriete technologieplatform van de beste lokale en nationale makelaars in de stad, waaronder Sotheby’s International Realty, Berkshire Hathaway HomeServices en Serhant.

Perchwell werd vervolgens geselecteerd door de Real Estate Board van New York (REBNY) om zijn woningaanbiedingsdienst, NYC’s de facto MLS, te exploiteren. Perchwell breidt nu zijn MLS- en brokerage-productaanbod uit naar nieuwe regio’s te midden van een aanzienlijke vraag van klanten.

“We zijn verheugd met de steun van zulke getalenteerde investeerders en operators nu we onze volgende groeifase ingaan,” zei Brendan Fairbanks, oprichter en CEO van Perchwell. “Het is van cruciaal belang dat agenten over de technologie beschikken die ze nodig hebben om te concurreren op de huidige markt en we zijn verheugd Perchwell naar agenten over de hele wereld te kunnen brengen.

Het end-to-end-platform van Perchwell stroomlijnt niet alleen de dagelijkse workflows van agenten, maar vergemakkelijkt ook de interoperabiliteit tussen andere technologische producten via API. Perchwells nadruk op interoperabiliteit is een belangrijke onderscheidende factor van de monolithische en gesloten systemen die zich in het verleden hebben verspreid. “Perchwell heeft de technologische problemen van onroerend goed vanuit een geheel nieuwe invalshoek benaderd en iets nieuws gedaan om ze op te lossen, zei Carter Kunst, CEO van California Regional MLS, de grootste van het land. “Perchwell zal een belangrijke partner voor ons zijn en een belangrijke rol spelen bij het vormgeven van het bredere technologische ecosysteem voor de industrie. We zijn verheugd om samen te werken om de technologie te creëren die onze agenten nodig hebben. “

“Perchwell brengt onroerend goed de 21e eeuw binnen”, zei Keith Rabois, algemeen partner bij Founders Fund. “Brendan en zijn team leveren de broodnodige innovaties op het gebied van vastgoedtechnologie. Ze hebben zichzelf bewezen in de competitie New York markt en we kijken uit naar hun snelle uitbreiding naar nog meer markten. “

“Onroerend goed is de grootste activaklasse ter wereld en de sector bevindt zich in de vroege stadia van een volledige digitale transformatie”, zei Pierre Hébert, mede-oprichter en managing partner van Lux Capital. “We geloven dat Perchwell en zijn interoperabele technologieplatform deze transitie voor de residentiële markt zullen leiden.”

Over Perchwell

Perchwell is het belangrijkste data- en workflowtechnologieplatform voor de residentiële vastgoedsector. Het productaanbod van Perchwell omvat een reeks tools voor gegevensbeheer, marktonderzoek en klantsamenwerking voor MLS, makelaars en agenten. Ga voor meer informatie naar https://www.perchwell.com.

Contact

press@perchwell.com, 305-209-9439

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/perchwell-raises-15-million-series-a-to-scale-its-real-estate-data-and-workflow-platform -nationaal-301440739.html

BRON Perchwell

Leave a Comment