ONROEREND GOED | Colombiaanse ster

De in Charleston gevestigde Poogan’s Southern Kitchen zal naar verwachting in het voorjaar van 2022 aankomen bij Cardinal Crossing.

Kettingen | South Carolina heeft aangekondigd dat Poogan’s Southern Kitchen de nieuwe huurder zal zijn voor de ontwikkeling van Cardinal Crossing op 4605 Forest Drive in Forest Acres. Rox Pollard en Danny Bonds van Colliers vertegenwoordigden The Beach Company als eigenaar, en George Wilson van Adams & Wilson Development vertegenwoordigde Poogan’s Hospitality Group als huurder bij de transactie.

Cardinal Crossing van The Beach Company is een gemengde ontwikkeling van $ 60 miljoen op het voormalige terrein van de Cardinal Newman School, bestaande uit 256 luxe appartementen en ± 42.000 vierkante voet winkelruimte. De ontwikkelingsvisie zet de traditie van Forest Acres voort om levendige gemeenschappen te creëren om in te werken, te leven en te genieten. Poogan’s Southern Kitchen zal worden gevestigd in de zuidwestelijke hoek van de ontwikkeling, vlak bij Forest Drive en tegenover de parkeerplaats van Bad Daddy’s Burger Bar. Andere huurders bij Cardinal Crossing zijn Cycle-Bar, Club Pilates, Clean Juice, Nothing Bundt Cakes, Molto Vino, GoClear Orthodontics en Aria Nail Spa.

“De vriendelijke gastvrijheid, het heerlijke eten en de comfortabele sfeer van Poogan zullen een fantastische aanvulling zijn op Cardinal Crossing en een echte aanwinst voor Forest Acres”, zegt Rox Pollard, vice-president en directeur van het verkoopserviceteam bij het Colliers-kantoor in Columbia. “We zijn erg blij dat dit gerespecteerde merk uit Charleston ervoor heeft gekozen om naar de regio van Columbia te komen. “

Van taaie koekjes en krokant gebakken kip met bot tot garnalen en havermout, Poogan’s Southern Kitchen biedt een comfortabele en toegankelijke eetervaring in Forest Acres. Het restaurant zal 6.600 vierkante meter beslaan, inclusief een eigen overdekte eetruimte, barstoelen en een buiteneethoek van 1000 vierkante meter. De binnenruimte biedt plaats aan 136 personen (waarvan 14 in de private dining room) en het buitenterras aan 60 personen. De ruimte zal beschikken over een volledige bar, een ultramoderne keuken, een speciale afhaal- en bezorgruimte, matglazen scheidingswanden, banketstoelen en een verwarmde veranda. Het eetgedeelte buiten accepteert huisdieren.

“Als iemand die in Lowcountry is geboren en getogen, ben ik er trots op om uit te breiden naar onze zustermarkt, Columbia, die me in de loop der jaren zoveel prachtige herinneringen heeft opgeleverd”, zegt Brad Ball, president van Poogan’s Hospitality Group. “De Forest Acres-gemeenschap heeft ons al ongelooflijk gesteund en we zijn verheugd om ons merk van zuidelijke gastvrijheid naar de regio te brengen. “

De in Charleston gevestigde Beach Company ontwikkelde het Cardinal Crossing-project voor gemengd gebruik. The Beach Company, opgericht in 1945 door JC Long, staat bekend om de vastgoedontwikkeling in South Carolina en is gewend om iconische eigendommen en gemeenschappen op te richten. De vastgoedbelangen van The Beach Company omvatten verschillende activa, waaronder woningen en resorts, kantoorgebouwen, winkelcentra, industriële parken en jachthavens in het zuidoosten.

“In Charleston, South Carolina, staat de naam ‘Poogan’s’ synoniem voor zuidelijke gastvrijheid. Poogan’s Southern Kitchen in Cardinal Crossing zal met de hand bereid comfortvoedsel in Charleston-stijl naar de gemeenschap van Forest Acres brengen in een lokale restaurantsfeer, “zei Tom Stockdale, directeur Business Asset Management bij The Beach Company.

De architect van het Poogan-project is Jerome Elder van J. Elder Studio, een interdisciplinaire studio in Savannah met een groeiend portfolio van restaurants, bars, huizen, hotels en merkprojecten.

Poogan’s Hospitality Group is van plan 100 posities in te huren tegen de tijd dat het nieuwe restaurant in het late voorjaar van 2022 wordt geopend. De groep exploiteert ook Poogan’s Porch (sinds 1976), Poogan’s Smokehouse (sinds 2015) en Poogan’s Courtyard (sinds 2019), allemaal gelegen in het centrum van Charleston , en Poogan’s Southern Kitchen-Nexton in Summerville (sinds 2020).

Voor meer informatie over Poogans Southern Kitchen in Cardinal Crossing, om lid te worden van de mailinglijst en om meer te weten te komen over belangrijke openingsprojecten en carrièremogelijkheden, bezoek www.pooganskitchen.com/forest-acres en volg @pooganskitchen_forestacres op Instagram.

Pollard en Bonds zijn lid van Colliers | Het South Carolina Retail Services-team op het Columbia-kantoor is gespecialiseerd in het vertegenwoordigen van verhuurders en huurders bij de huur en aankoop van commercieel en winkelvastgoed.

Cardinal Crossing heeft nog zes resterende ruimtes te huur variërend van ± 1.414 tot ± 6.589 vierkante voet. Ga voor meer informatie en om contact op te nemen met het makelaarsteam naar www.colliers.com/pusa1026976.

Leave a Comment