IREM Boston huldigt nieuwe leiders en raad van bestuur in

Foto (van links naar rechts): Chip Watts, IREM International President, en IREM Boston Board of Directors William Woodward, Christopher Mellen, Chris Salamanis-Rivera, Yoany Vargas, Peter Lewis, Pamelia Haynes, Kimberly Parker, David Barrett, Tony Susi, Scott Chakoutis, Frank Cevetello, Robert Phillips, Kristin Pine en John Parda. (Afwezig op de foto zijn Melissa Fish-Crane, Nancy Gaudet en Warren Lizio.)

BOSTON – Het Boston Metropolitan Chapter No. 4 van het Institute of Real Estate Management (IREM) heeft de nieuwste leden, functionarissen en raad van bestuur van 2022 ingehuldigd tijdens de recente vakantieviering en de prijsuitreiking van het hoofdstuk op 2 december in Granite Links in Quincy.

Geïnstalleerd als officieren voor 2022:

Melissa Fish-Crane, CPM, Hoofdstuk 2022 President, Peabody Properties Inc.
William Woodward, CPM, ARM, Vice President, First Realty Management Company
Chris Salamanis-Rivera, CPM, Penningmeester, Beacon Gemeenschappen
Antony Susi, secretaris, CPM, ARM, First Realty Management Company

Geïnstalleerd als raad van bestuur waren:

Christopher E. Mellen, CPM, ARM, The Simon Companies
David Barrett, CPM, ARM, RCM Services Inc.
Frank Cevetello, CPM, First Realty Management Corp.
John Parda, CPM, ARM, The Simon Companies
Kimberly Parker, CPM, ARM, Maloney Properties
Kristin Pine, CPM, ARM, Peabody-eigenschappen
Nancy Gaudet, CPM, Corcoran Management Company
Pamelia Haynes, CPM, ARM, Micozzi Management Inc.
Peter Lewis, CPM, Schochet Bedrijven
Scott Chakoutis, CPM, Trinity Management, LLC
Warren Lizio, CPM, ARM, The Simon Companies
Yoany Vargas, CPM, ARM, Housing Management Resources Inc.
Robert Phillips, ARM, The Simon Enterprises

Verschillende Chapter-leden werden ook erkend voor het verkrijgen van hun Accredited Residential Manager (ARM) en geïnstalleerd tijdens het evenement.

IREM International President Chip Watts zat de ceremonies voor. Hij is President en Executive CPM van Watts Realty Co., Inc., AMO (r), in Birmingham, Alabama. Hij was 2008 voorzitter van de Alabama Chapter van IREM en 2009 President van de Alabama Chapter van het CCIM Institute. Watts was twee jaar Regional Vice President van IREM. Hij was ook voorzitter van het IREM Chapter Leadership Forum, de AMO Working Group, en was lange tijd lid van de IREM Board of Directors.

“Het was een voorrecht dat Chip Watts dit jaar de Installation Services voorzit”, zegt Melissa Fish-Crane, 2022 President van IREM Boston Metropolitan Chapter No. 4 en Director en COO van Peabody Companies. “Gefeliciteerd en bedankt aan alle leiders en bestuursleden die zullen helpen ons Chapter te leiden door wat een dynamisch 2022 lijkt te worden. “

– Reclame –

Leave a Comment