Inovalis Real Estate Investment Trust kondigt de verkoop aan van het Youngsters-actief voor 104,5 miljoen euro (71,2 miljoen euro)

TORONTO – (COMMERCIEEL DRAAD:) –Inovalis Real Estate Investment Trust (de “REIT”) (TSX: INO.UN) heeft vandaag de afronding aangekondigd van de eerder aangekondigde verkoop van het Young People-actief voor een bruto-opbrengst van $ 104,5 miljoen ($ 71,2 miljoen euro).

De heer Stéphane Amine, voorzitter van de FPI, kondigde vandaag aan: “We hebben de verkoop van Jeuneurs in Parijs, Frankrijk, die de FPI heeft gehouden sinds de beursintroductie in 2013 afgerond. Jeuneurs is een gebouw van zeven verdiepingen, 50.400 vierkante voet , volledig bezet kantoorgebouw gelegen in het centrale zakendistrict van Parijs, oorspronkelijk gebouwd in 1890 en waarvan het huurcontract voor één huurder afloopt op 31 augustus 2023. De bruto verkoopprijs van 104, $ 5 miljoen (€ 71,2 miljoen) vertegenwoordigt een stijging van $ 64,9 miljoen (€ 44,2 miljoen) over de aankoopprijs (exclusief acquisitiekosten) en een premie van $ 35,5 miljoen (24,2 miljoen euro) aan reële waarde per 31 december 2020. We zijn verheugd om de uitzonderlijke meerwaarde opnieuw te concretiseren bevestiging van de strategie van de REIT om gedeeltelijk te profiteren van de verkoop van oude bestaande activa om de portefeuille eerder te vernieuwen ec meer moderne en versterkende activa. De REIT overweegt momenteel verschillende overnamemogelijkheden, waaronder, maar niet beperkt tot, de resterende joint ventures, met als doel al het beschikbare kapitaal in de nabije toekomst in te zetten.

Inovalis REIT geeft investeerders toegang tot uniek kwaliteitsvastgoed op strategische locaties. In november 2021 bezochten de nieuw benoemde raad van bestuur en het management de belangrijkste kantorenmarkten in Parijs en Madrid voordat de implementatie van het kapitaalherschikkingsplan van de REIT werd afgerond. In dit verband heeft het Stichtingsbestuur besloten om het besluit om 50% van alle extra winst uit te keren aan participatiehouders uit te stellen tot medio 2022. Tegen die tijd zal het bestuur alle beschikbare investeringsmogelijkheden hebben beoordeeld en een duidelijk beeld hebben van het benodigde kapitaal dat nodig is voor een dergelijke investering.

Toekomstgerichte informatie

Dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte informatie kan over het algemeen worden geïdentificeerd door het gebruik van toekomstgerichte terminologie zoals “vooruitzichten”, “doelstelling”, “kan”, “zal”, “verwachten”, “van plan zijn”, “geloven”, “zou moeten”, “plannen” of “doorgaan”, of soortgelijke uitdrukkingen die toekomstige resultaten of gebeurtenissen suggereren. Toekomstgerichte informatie is gebaseerd op een aantal veronderstellingen en is onderhevig aan een aantal risico’s en onzekerheden, waarvan vele buiten de controle van Inovalis REIT, waardoor de werkelijke resultaten wezenlijk kunnen verschillen van de resultaten die zijn bekendgemaakt of geïmpliceerd door dergelijke toekomstgerichte informatie. informatie. Deze risico’s en onzekerheden omvatten, zonder beperking, wereldwijde en lokale economische en zakelijke omstandigheden; de financiële situatie van huurders; ons vermogen om vervallende schulden te herfinancieren; huurrisico’s, waaronder die verbonden aan de mogelijkheid om leegstaande ruimtes te huren; rente- en valutafuncties en de voltooiing van ons plan voor activarecycling. De doelstellingen en toekomstgerichte verklaringen van de REIT zijn gebaseerd op bepaalde veronderstellingen, waaronder dat de Canadese en Europese economieën stabiel blijven, de rentetarieven stabiel blijven, de vastgoedmarktomstandigheden constant blijven, de concurrentie voor overnames in lijn blijft. gemakkelijke toegang tot eigen vermogen en/of schulden blijven bieden. Alle toekomstgerichte informatie in dit persbericht is geldig vanaf de datum van dit persbericht. Inovalis REIT verbindt zich er niet toe deze toekomstgerichte informatie bij te werken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist door de wet. Aanvullende informatie over deze veronderstellingen, risico’s en onzekerheden is te vinden in de documenten die door de REIT zijn ingediend bij effectentoezichthouders, waaronder het meest recente jaarlijkse informatieformulier en MD&A.

De hierin opgenomen toekomstgerichte informatie vertegenwoordigt de verwachtingen van de REIT op de datum hiervan en kan na die datum worden gewijzigd. De REIT aanvaardt geen verplichting om toekomstgerichte informatie bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, behalve zoals vereist door de toepasselijke wetgeving.

Alle bedragen zijn omgerekend naar Canadese dollars (C $) met een wisselkoers van 1,4682 C $ per €.

OVER DE INOVALIS REAL ESTATE INVESTMENT TRUST

Inovalis Real Estate Investment Trust is een niet-opgenomen open-end vastgoedbeleggingstrust opgericht door een verklaring van vertrouwen volgens de wetten van de provincie Ontario. De REIT is opgericht met het doel kantoorgebouwen te verwerven en aan te houden, voornamelijk gelegen in Frankrijk en Duitsland, maar ook opportunistisch in andere Europese landen waar de activa voldoen aan de investeringscriteria van de REIT.

Leave a Comment